MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

Thursday, December 24, 2009

GEMPAR! Wan Azizah TAK Yakin Apabila Anwar Berdua-duan Dengan Lelaki Lain Dalam Rumah

Buku Ini Bakal Talkinkan Anwar..??

Senaskah buku yang mempunyai 550 mukasurat berjudul “Malaysia WITHOUT Malays” bakal menemui rakyat Malaysia tidak lama lagi…

Buku yang ditulis oleh seorang penulis buku fofular, Syed Hussein Al Attas atau lebih dikenali dengan panggilan Pak Habib.

Sejarah membuktikan bahawa air tangan Pak Habib ini pernah mengkuburkan karier politik dua orang tokoh sebelum ini.

Pada tahun 1987 apabila buku yang diterbitkan oleh Pak Habib berjudul “Challenger” – Siapa Lawan Siapa telah membenamkan karier politik Musa Hitam ketika itu. Sepuluh tahun selepas itu tiba giliran bekas MB Selangor pula apabila ada sebuah buku Pak Habib bertajuk “The Five Hundred Million Dollar Man” telah memusnahkan perjalanan politik Tan Sri Muhammad Taib.

Apa yang menarik dalam buku terbaru Pak Habib kali ini beliau kelihatan lebih yakin bahawa Anwar Ibrahim adalah seorang PELIWAT. Malah pada tahun 2008 Pak Habib sudah pun menerbitkan sebuah buku beliau bertajuk “SODOMI, BONTUTI, AL-LIWATI”. Tetapi agak pelik juga apabila ramai tidak menyedari penjualan buku tersebut sedangkan menurut Pak Habib buku tersebut Sold Out seperti goreng pisang panas…! Disini timbul tanda tanya siapakah yang “memborong” buku buku tersebut..??? Apakah telah berlaku satu Modus Operandi dari skuad penjilat Anwar ketika itu untuk menyapu bersih buku buku tersebut dari toko toko buku agar rakyat tidak berpeluang untuk memilikinya..???

Secara eksklusif dimuka belakang buku tersebut sepertimana gambarnya disiarkan pada posting ini, Pak Habib telah membuat satu Quote berkaitan Anwar iaitu “Anwar’s con exposed”

Al Attas : “ada seseorang beritahu saya Wan Azizah telefon awak dari Washington DC untuk pergi check on Anwar. Masa tu ada seorang lelaki dalam rumah, see if Anwar is up to something, is it true..?’

Ezam : “Jawapan saya kepada soalan ini nanti boleh membuka aib seseorang. Saya tak akan berbuat begitu melainkan saya dicabar sehingga menggugat maruah saya dan sudah tentu saya akan pertahankan maruah saya ini. Apabila tiba waktu saya memberikan keterangan bersumpah dalam mahkamah, saya akan jawab semua soalan termasuklah soalan Pak Habib tadi..”

Selepas pertemuan dengan Ezam itu muncul persoalan ini dalam fikiran saya, kenapakah Wan Azizah tetap pertahankan suaminya sedangkan dia dah ragu ragu tingkah laku suaminya itu? Masih adakah Islam dalam diri Anwar..? Melayukah Anwar..? Masih adakah Melayu dalam SATU Malaysia jika Anwar menjadi Perdana Menteri..? Lu fikirlah… - Pak Habib

Medan Info Kita - Setelah membaca buku ini, Blogmaster yakin bahawa Anwar Ibrahim sudah pasti akan sesak nafas menjelang perbicaraan kes liwat beliau nanti. Cuma yang dikhuatirkan apakah akan berulang lagi Modus Operandi seperti yang berlaku sewaktu Pak Habib terbitkan bukunya sebelum ini “SODOMI, BONTUTI, AL-LIWATI”..?? Maksudya disini ialah buku habis dijual, Sold Out tetapi ramai yang tidak memilikinya…., apakah Anwar akan mengupah barua baruanya untuk “memborong” buku ini..?? Anwar sememangnya “mampu” untuk membelanjakan apa saja….

Segeralah dapatkan senaskah buku ini apabila ianya mula dijual nanti…!

14 comments:

acah aje... said...

Kah,kah,kah ......Ezam di jadikan bahan rujukan ? Cis, Ezam ni nak tahunya adalah jenis, itik tak sudu ayam tak patuklah........

Sejarah Pak Habib ni, kalau kau nak tahunya, pernah di saman oleh Datuk Musa Hitam kerana memfitnah dan kena bayar RM100,000.00 kepada Musa Hitam.

Cis! orang macam ini nak dijadikan rujukkan, boleh jalanlah...........

Jeffry said...

SLM BRO..KWN PASTI ANUWAR AKAN MINTAK NYAWA DI SAAT AKHIR SEBELUM HARI PERBICARAAN BERMULA. SBB TU SKRG NI DIA TGH GALAK JLNKAN OPERASI 'HACK & WHACK'. ORG KATA BERPANTANG MAUT SBLUM AJAL. TP BAB DIA NI SAJE CARI AJAL! KEHKEHKEH

Pejuang Bangsa said...

Sy mmg cukup minat penulisan Pak Habib. kebanyakan buku2 penulisannya sy beli .

sy mmg nantikan yg buku sensasi ini

Terasa Kek said...

acah aje...,

ko nie buta perut tak der akai..!
mak bpk ko misti nyesal dpt anak yg bodos mcm ko nie..
lebih bodos dari lembu si khaled tu

jgn la ko nak persoal ezm, dier masuk jel 2 thn nak defend boss dier si nuar peliwat tu taw..!!!
tp bila dier dah kenal saper nuar yg sebenonyer, dier pun angkat kaki chow tinggalkn boss dier.

ko nie berani ker masuk jel sbb org lain..??
bodos la ko nie acah aje..!!

baca betul2 ape yg pak habib tulis tu.. dia kata bila tanye kat ezm pun ezm masih kata dier tak nak aibkan si nuar peliwat tu..

kes saman musa itam pun ko tak nak ulas sampai abis, memang ko nie bodos la acah aje..
ko taw tak pak habib dah bayar saman musa itam tu..?
pak habib tak takut mcm ko tu..
ntah ntah ko nie pegi demo pun tak brani tp nak komen psl ezm...

mmg komfom ko nie spesis bodos sbb si nuar tu takde telor nak pegi court kes saiful pun ko nak sokong lagi..

org bodos mcm ko nie je yg elok kita katakn boleh jln laa...

pergi mampos la ko acah aje...!!

acah aje... said...

Hah..Teresa Kek,
Ngaku pun kau yg Pak Habib tu kena bayar RM100,000/= pada musa Hitam.
Maknanya, Pak Habib tu hanya penulis upahan.
Gitu juga, Pak Habib telah diupah oleh Rosmah mansor utk tulis buku baru ni utk memburukkan Nuar....
Tapi tak pe, ini satu peluang lagi utk Nuar saman dan Insyaalah Nuar akan menang, saman kali ni RM100 juta.

Terasa Kek said...

acah aje...,

mmg sah la ko nie bodos tahap gaban.
kalu pak habib dah byr musa itam & masih berani menulis, tak takut mcm ko tu, maknenyer dia dipihak benar la
ko dgn otak yg dah kena liwat tu tak der modal lain la asek2 nak tuduh rosmah la kalu ade org berani nak bogelkan si nuar tu..

mmg otak ko nie otak lembu khaled la, kesian aku kat mak bapak ko la acah aje..

Cucu Tok Selampit said...

Abang MIK, minta maaf di atas salah faham dengan Abang Ore Ayabun. Minta izin untuk meletakkan rencana menarik ini di blog saya dengan memberi kredit kepada blog ini. Terima kasih.

Medan Info Kita said...

cucu tok selampit,

its ok bro..,

sikit punye hal. btw nak ucapkn tksh tlg sebarkan info

bersama2 kita berjuang...

kembara putih said...

Sumber rujukan Ezam ! Ada lagi ke orang yang percaya kpd Ezam?

oyabun said...

Salam Bro MIK..Mohon maaf diatas kekeliruan. Harap dapat ke..ngobrolngobrol@yahoo.co.uk

Terima kasih.
Salam perjuangan..

Medan Info Kita said...

dagey@bungkill,

kawan2 pesan suruh makan obat, lepas tu byk2lah buat solat sunat taubat...

pandaqwer said...

acah aje....
sedap mulut ngate orang penulis upahan...
lu ada pegangan hidup
gua pun ada juga pendirian...
hormat le sikit pak habib tu,
bukan rosmah mansur yang kasi beliau makan....bukan rosmah mansur yang bayar saman $100000 dari musa hitam dan GUA PASTI bukan rosmah mansur yang akan bayar saman $100 juta macam lu kata
tapi gua yakin sebaliknya....LU NI YANG DAPAT ##### SEBAB LU TUNGGU SAJA APA YANG GAP TULIS...
YES YES YES YES YOU ARE THE FIRST
aku amat ghairah melihat gambar kor
TAPI bagaimana pula bila dia yang melihatnya.........pasti TIDAK !

pandaqwer said...

Teresa Kek...
lu kasi baham macam "bujang senang" atau " boya puchung" pada yang pakai
"kembara putih"....
ini "kembara putih" mentalitinya zero....
ezam tu dulu, bukan ke orang 'kapit' dsai...he knew everything habitat his ex-boss...tapi ini le masalah orang orang MELAYU...masih lagi cuba mengelakkan orang dari di aibkan dan tindakan ini tidak pula menjadi kesalahan buat ezam sebab mentaliti ezam bukan macam lu "kembara putih"...LU SEORANG SAHAJA YANG BOLEH DI PERCAYA, ORANG LAIN SEMUA PEMBOHONG

Medan Info Kita said...

dagey@bungkill,

kawan2 risau kalau awak tak makan obat, nanti bertambah parah sakit awak tu.., jgn la degil
eloklah kalau dah berzikir tapi jgn zikir tak ikhlas, tapi pelik la kalau dah berzikir pun hati awak masih buta hati..

kalau tak tau nak solat taubat pergilah belajar elok2
ataupun belilah buku2 panduan solat, itulah pesan kawan2 kita pada awak...

jgn nak nasihatkan org lain kalau diri sendiri tak betul, tak baik takbur tau..