Wednesday, April 28, 2010

BANGSAT Anwar ..! Nah! Ini Dia Bukti Dokumen Anwar Barua Yahudi.., SEBARKAN…!!

Pada tahun 2001, isteri Paul Wolfowitz, Clare Selgin mendedahkan suaminya mengadakan hubungan seks dengan seorang wanita islam yang bernama Shaha Ali Riza yang ketika itu bertugas di NED [National Endowment for Democracy]
[http://www.worldbankpresident.org/archives/000742.php]

Shaha Riza juga diberikan habuan kewangan oleh Wolfowitz melalui pemberian kontrak untuk mendapatkan maklumat risikan di Iraq.

Ketika skandal Paul Wolfowitz – Shaha Riza mula meletus didada akhbar Amerika, nama Anwar Ibrahim turut serta. Anwar sebagai Pengerusi Foundation for The Future, pada 1 Oktober 2006 telah menghantar surat kepada Ms Robin Cleveland untuk memohon perpindahan Shaha Riza dari Bank Dunia ke Foundation for The Future.

Pembabitan Anwar makin diketahui umum terutamanya media Amerika selepas pihak keselamatan negara itu menyiasat Shaha Riza berkenaan cukai pendapatannya, status keselamatan G4, dan stautus yayasan hantu bernama Foundation for The Future.

Semua butiran siasatan ini dilampirkan dalam laporan siasatan penyelewengan Paul Wolfowitz yang dikenali dikenali sebagai “Ethic Committee Case No 2 and President Papers”. Surat yang ditandatangani oleh Anwar Ibrahim juga termasuk salah satu bukti yang termasuk dalam dokumen laporan tersebut
[http://bicusa.org/proxy/Document/100.80.aspx]

Jika Shaha Riza dipertikaikan berkenaan cukai pendapatan dan status G-4, kerana beliau bukan warganegara Amerika Syarikat, bagaimana pula dengan Anwar Ibrahim yang juga bukan warganegara Amerika Syarikat tetapi menjadi Pengerusi Yayasan yang disiasat Jawatankuasa Penyelewengan Paul Wolfowitz itu..?

Ini adalah terjemahan dari dokumen yang dilampirkan ~ sila double click pada kedua-dua imej diatas untuk bacaan lebih jelas.

Demikianlah kasih dan sayangnya Anwar terhadap seekor makhluk yang bernama Paul Wolfowitz dimana Wolfowitz inilah yang menjadi “arkitek” kepada tentera Amerika dalam pembunuhan ramai umat islam dibumi Iraq dan Afghanistan….

Dalam surat yang ditandatangani oleh Anwar seperti yang disiarkan diatas tadi, jelaslah bahawa seekor haiwan yang diberikan nama Anwar Ibrahim ini sanggup ‘membantu’ Shaha Riza seolah olah menjadikan penyelamat kepada hubungan sulit diantara seorang wanita islam dan seorang lelaki yahudi yang bertanggung jawab diatas kematian ratusan ribuan muslimin dibeberapa negara islam.

Lihatlah sendiri pendedahan dokumen diatas, Shah Riza memainkan peranan sebagai pembekal maklumat risikan di Iraq….!

Iblis dan syaitan seperti Anwar tidak perdulikan semua ini….

Dinegara sendiri, haiwan yang bernama Anwar ini cuba mengelirukan rakyat dengan mengaitkan pimpinan kerajaan Datuk Seri Najib dengan Israel. Tetapi hakikat sebenarnya Anwar inilah makhluk durjana yang menjadi barua, pencacai dan perkakas kepada seorang yahudi…!

Agak kesal juga dilihat apabila ramai pemimpin islam yang TOLOL dan BANGANG dari PAS dan PKR menjadi burung kakak tua menggalas tanggungjawab sebagai BARUA murahan persis pelacur politik kepada Anwar Ibrahim kini sedaya upaya melabelkan UMNO-APCO.

Yang nyata dan jelas, Anwar adalah barua yahudi…, Kau Memang SIAL Anwar Ibrahim!

5 comments:

Galo said...

Anwar Ibrahim Laknatullah

prominent said...

Yang pasti mengikut Al-Quran, Apabila datang yang hak maka akan hapuslah yang bathil. Ini Janji Allah SWT.Sesiapa yang berselindung di belakang Yahudi Lanatullah... tunggulah balasan Allah. Sama-samalah kita lihat sendiri hukuman Allah kepada puak-puak yang berpura-pura menegakkan Islam tetapi pada hakikatnya mereka menentang sesama Islam. Kerana Allah tidak sekali-kali mungkir janji.

naDim'IQ said...

ANUwar pak berahim ni duduk dia lagi atas dari SIAL.. Xde perkataan yg DAPAT menggambarkan muka MUNAFIK ni..

p/s; 200% SIAL.. apa SIAL dapat BEKAS PEMIMPIN camni..

http://awanhujan.blogspot.com/ said...

kami berjuang menegakkan islam!kamu berjuang menegakkan melayu!kamu fikir kamu hebat?banyak lagi bangsa yang lebih hebat dari bangsa melayu dahulu,tapi dihancurkan kerana keengkaran mereka.aku pun melayu,tapi aku x meletakan kebanggaan yang tinggi kepadanya karana aku tahu bangsa akan hancur jua ,tapi agama kekal selamanya.mari membangun bersama islam dan pas!kamu tengok dimana kami meletakan islam!

wallauweh said...

awanhujan.blogspot.com

yaa..mari membangun bersama Islam dan PAS secara projek FITNAH bernilai RM4juta. ambik kau sebijik!kata dulang paku serpih,kata org kau yang lebih!!!