Monday, October 25, 2010

Mari Tonton Gambar Berahi..! Mashitah & Shahrizat Lebih UMMPPHH… Dari Ketua Puteri UMNO Malaysia..!

Yb Datuk Rosnah Abdul Rashid Shirlin Perlu Segera Jauhi 3G Yang Dibahaskan Dalam Persidangan Puteri….

Pandanglaaaaah…. Lihatlaaaaaah…. !!

Beginilah rupa saiz badan dan potongan bentuk badan seorang Ketua Puteri UMNO Malaysia…. Ketua yang seharusnya menjadi contoh tauladan kepada semua..!

Apabila sebut sahaja perkataan Puteri, sudah pasti gambarannya ialah seorang wanita yang ayu, pinggangnya ramping, pasti ada potongan yang menarik. Ikut bahasa yang tidak formal, kita sebut MENGANCAM!!

Tetapi apa sudah jadi dengan Ketua Puteri UMNO Malaysia..? Yb Datuk Rosnah Abdul Rashid Shirlin mempamerkan keterampilan persis seorang wanita obesiti…, inikah ciri ciri seorang Puteri..?

Mungkin inilah juga antara faktor utama yang menjadikan ramai anak anak muda wanita “kureng” tertarik mahu sertai Pergerakan Puteri UMNO..? Tak ada daya tarikan langsung..!

Malah dalam Persidangan Puteri UMNO tahun ini, para perwakilan seolah-olah mahu “menyindir” Boss mereka secara sinis… Antara isu isu perbahasan Puteri ada yang mengesyorkan agar Pergerakan Puteri itu menjauhi “permasalahan 3G” dikalangan mereka iaitu GEMUK, GEMPAL, dan GEBU….!

Wah waaahh waaahhhhh…! Dah kena tepat kepada batang hidung Rosnah.. Sudah pasti ketiga tiga G yang dimaksudkan itu memang ada pada tubuh badan Ketua Puteri itu!

Tetapi, malang sekali apabila tuan punya diri pula masih enggan “memperbaiki kelemahan” diri sendiri dan mengakui kelemahannya. Dalam ucapan penggulungan Rosnah pula, beliau sebaliknya mengajak Pergerakan Puteri menukar maksud 3G kepada GEMPUR, GENGGAM, dan GEGAR…!

Kalau badan bersaiz badak sumbu sudah pastilah tidak timbul sebarang keraguan untuk melaksanakan ketiga tiga G yang disebutkan itu…

Secara jujur memanglah tidak salah untuk Rosnah mengajak keseluruhan Puteri agar membawa kemenangan UMNO-BN dengan bertunjangkan kepada Gempur, Genggam dan Gegar terutamanya apabila dalam keadaan mahu berperang dan bertarung.

Namun begitu, teguran perwakilan Puteri juga seharusnya dijawab dan diakui oleh Rosnah sebagai Ketua Puteri yang gagal membawa perwatakan dan keterampilan menepati cita rasa sebenar sayap yang mewakili parti UMNO.

Ada yang mengatakan bahawa keterampilan Ketua Wanita UMNO, Yb Senator Datuk Shahrizat Abdul Jalil jauh lebih kemas daripada Rosnah… Lihatlah sendiri, masih ada bentuk badan dan pinggang dimililki oleh Ketua Wanita walaupun sudah berusia 57 tahun, masih bergetah!

Beza umur antara Sharizat dengan Rosnah ialah 19 tahun…


Satu lagi contoh keterampilan menarik! Yb Senator Dato Dr Mashitah Ibrahim, beliau juga jauh lebih berusia berbanding Rosnah. Mashitah 46 tahun, masih mengancam berbanding Rosnah yang baru berusia 38 tahun…. Pinggang Mashitah ibarat bentuk gitar..., macam kerengga!

Semoga Rosnah segera memperhalusi usul yang telah dibahaskan oleh perwakilan Pergerakan Puteri UMNO mahukan mereka menjauhi 3G – GEMUK, GEMPAL & GEBU..! Luangkanlah masa untuk hadiri slimming programme….

Manalah kita tahu pada Persidangan Agung Puteri UMNO Malaysia tahun depan 2011 nanti, Rosnah lebih slim dari Shahanim Yusoff
..?

8 comments:

Anonymous said...

AIR BANYAK BEB.. TAK YA BELI TILAM ATAU PAKAI KY.. TANYA MAT JUBUR DIA PAKAR.. BAB PEMPUAN N JANTAN JAMBU

bulletinsite said...

he he he..
ada jugak blogger yang perasan menda ni.. aku ingat aku jer..

Anonymous said...

aku telior tengok masitah dok beromen dalam lif kalau macam tu punya pemimpin umno pas umno tak boleh kalah punya.

Anonymous said...

baik tanya kat jamaludin jarjis.. dia kan kaki raba punggung... MB Adnan yaakob pun suka tunjuk punggung kat orang..mesti dia pakar.. kalau nak lagi, tgk masa pilihanraya. gelagat wanita2 dan puteri2 umno, tunjuk punggung sorang2.. korang kan generasi tunjuk punggung.. sebab korang semua PONDAN!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tozGcHTpuSU

Anonymous said...

ni la umngok, penampilan pon jd isu, tang isu2 lbh bsq dok snyp camtu gak

Anonymous said...

Kenapa UMNO parti sial? jawapannya mudah...kerana wujudnya anjing2 mcm penulis blog ni....menghina orang sesuka hati.....lebih hina dari kafir laknat....anda seorang islam? inikah yg anda belajar di sekolah agama....mmg malang ibu anda melahirkan seorang binatang....

Anonymous said...

Ya Tuhan, benda macamtu pun korg bebelkan? baru aku tahu mentaliti korang semua ni. korg jgn wat aku sedih tau!! uwaaaa

Anonymous said...

komen anon2 atas ni bangang jugak. apa salahnya blogger tegur berat badan pemimpin. mmg patut pun. utk kesihatan jugak!!!