Monday, November 22, 2010

Eli Wong Tempat PERTAMA Kedudukan Pemiliha MPP PKR...! Penasihat Peliwat, Presiden Bisu, Timbalan Dayus, Naib Kaki Joget...MPP Ratu Bogel..!!!

Hancur lah masa depan PKR...! Semakin senang dan mudah untuk BN kuburkan parti yang hanya tahu memenuhi cita cita peribadi Anwar Ibrahim...., Saudagar MIMPI!

Kelmarin, bekas peguam Anwar sendiri yang sudah meninggalkan si peliwat itu, Yb Zulkifli Noordin dalam blognya meramalkan akan satu paku terakhir yang bakal menutup kemas keranda si Bangsat Anwar..!

Dalam proses pemilihan pimpinan PKR yang sudah hampir ke garisan penamatnya, Azmin Dayus dilihat tersenyum lebar bakal melabuhkan punggungnya yang pernah diguna Anwar itu dikerusi Timbalan Presiden...

Dalam perebutan kerusi Naib Presiden pula, anak sulung Si Bangsat Anwar, Nurul Izzah yang juga meminati JOGET seperti Papanya kini mendahului diikuti rapat oleh Ahli Parlimen Batu, Tien Chua. Manakala Fuziah Salleh dan Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang, Dr Mansor Othman pula bersaing rapat untuk melengkapkan senarai Naib Naib Presiden yang dipilih oleh perwakilan parti yang sedang diliwat oleh Anwar ini.

Yang paling menarik adalah senarai 20 Majlis Pimpinan Pusat PKR [MPP]. ADUN Bukit terLANJANg, Elizabeth Wong kini menduduki tempat teratas, diikuti rapat oleh pengantin baru Ustaz Badrul Amin, ditempat ketiga Ahli Parlimen Sungai Petani, Dr Johari Abdul....

PELIK! HERAN BIN AJAIB...! Yb Eli Bogel Wong tewas teruk di pemilihan cabang Petaling Jaya Utara, di cabang Sabak Bernam tempat Badrul Amin pula kita tak mudah lupa dengan kisah kerusi terbang melayang sewaktu mesyuarat pemilihan..., Yb Johari Abdul juga tumbang di cabang Sungai Petani dan tambah memalukan beliau dikalahkan oleh seorang tukang besi..!

Nah! Lihat sendiri caca merba parti yang sedang diliwat oleh Si Bangsat Anwar..! Orang orang yang tidak diterima oleh akar umbi peringkat cabang boleh menang besar di peringkat pusat..??

Nantikan ulasan Blog ini terhadap pembohongan yang dibongkarkan dalam sistem pemilihan PKR....

5 comments:

P-Gay-R said...

Pehhh...
Complete set siol....

Cg Pian said...

Tuan, mohon di link blog saya. tq

usin said...

hahahahahaha!!!!!! biasak la bro, gua dh rancang tu...... siapa berani rejeck rancangan gua, gua tindas kepala dia kasi hancur hahahahaha... ada berani?

Anonymous said...

salam,
yg mengundi semua dah ternganga dan terleleh air liur dan air mata utk eli. pompuan air mata kerana eli dah susah nak dpt melayu punya, mana kala lelaki india dan cina masing-masing boleh dapatkan eli, janji tunjuk bukti sudah undi. ostat badrul dapat drpd org lelaki melayu pkr, kawin lebih beb, mesti sokong.

santauangin said...

Tidaka ada bezanya dgn UMNO. Sekiranya desas desus si Black Hawk tu di lantik sebagai Timb Men atau Ment penuh maka pasti lah UMNO juga kan kecundang pada PRU13 nanti.Kalau DSN masih lagi nak jaga hati Pak Lah dan melantik Black Hawk ini maka ianya tak ubah macam mana Al Juburi menjaga Azmin dan melantik nya sebagai Timb Pres.

Apa pun tunggu lah pengumuman DSN mengenai SAF baru Kabinet nya nanti.. Kalau cerita pasal Black Hawk ini benar pastilah undi pada PRU13 akan datang banyak beralih ke pihak pembangkang.Dan masa itu BN akan menjadi pembangkang disebabkan nak selamatkan seekor budak hitam.

Apa pun kita tungguuuuuuuuuu dan lihat sapa yg akan kenaaaaaaaa.

Buat DSN sesal dahulu pendapatan sesal kemudian dah tak guna.Maka tolonglah dengar rintihan dan pendapat rakyat semua mengenai " SI BUDAK HITAM " ini.