Monday, May 31, 2010

Dari Blog Pro Pakatan – Azmin “Dayus” Labelkan Ezam Sebagai Pelacur Senator Yang Tak Lengkap Tarbiyah…

Si Bangsat Anwar pasti tersenyum riang apabila BARUA suruhan nombor wahidnya, Azmin DAYUS “membelasah” Ezam petang kelmarin….

Memang dasar Bangsat Murahan hanya berani bercakap “berkias”, tetapi bila berdepan hanya tunduk membisu….. Azmin “Dayus” sewaktu membuat penggulungan perbahasan dan ucapan penangguhan di Kongres PKR ke 6 bertempat di Kota Bharu telah melabelkan Ezam sebagai Pelacur Senator Yang Tak Lengkap Tarbiyah!

Blog Pro Pakatan – Kelab Greenboc [http://greenboc.blogspot.com] yang menyiarkan artikel “ Ezam Pelacur Senator Yang Tak Lengkap Tarbiyah..” sila klik sini.

Dalam ucapan si Azmin “Dayus” beliau memaklumkan Ezam hanya menjadi Setiausaha Si Bangsat Anwar selama dua tahun tapi mahu mengakui sebagai anak didik Anwar, sedangkan ada tiga orang lagi yang telah “lengkap tempoh tarbiyah” kerana melalui tempoh yang lama sebagai “staff” kepada Anwar, mereka adalah Khalid Jaafar, Dr Mansor Othman dan Azmin “Dayus” sendiri… Oleh itu pada hemat Azmin “Dayus”, Ezam belum lengkap tempoh tarbiyah.

Apakah tempoh tarbiyah yang dimaksudkan oleh Azmin “Dayus”..? Adakah ianya suatu jangkamasa untuk membiarkan minda dan fikiran mereka dirobek robek dan diliwat oleh Si Bangsat Anwar..?? Sanggup menjadi barua murahan seperti sundal jalanan…?

Dalam ucapan Azmin “Dayus” beliau juga menempelak tindakan Ezam yang “lari” keluar negara sewaktu Si Bangsat Anwar ditahan dan disumbat kedalam penjara….

Berikut adalah petikan laporan dari Blog Kelab Greenboc;

Azmin mendakwa, Anwar ketika memegang jawatan timbalan perdana menteri dan menteri kewangan pernah ditawarkan ganjaran sebagai balasan tidak menekankan bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad dalam jawatan kerajaan dan parti.

Ketika itu Anwar juga merupakan timbalan presiden Umno.

“Jangan dengar senator yang melacurkan dirinya, saya tahu sebagai setiausaha sulit dia (Anwar) ketika itu, hampir setiap perkara, (bekas menteri kewangan) Datuk (kini Tun) Daim Zainuddin akan menghubungi saya untuk menemui Datuk Seri Anwar Ibrahim bersama-sama dengan (Allahyarham) Peguam Negara Datuk Mohtar Abdullah untuk membincangkan strategi Dr Mahathir untuk ketepikan jawatan kerajaan dan parti, tetapi memberikan imbuhan dan pulangan yang cukup besar asalkan tidak sentuh Dr Mahathir dalam jawatan parti dan kerajaan.

“Tetapi insan yang bernama Anwar bin Ibrahim menolak semua sogokan Dr Mahathir untuk mempertahankan rakyat dan prinsip,” kata Azmin dengan berkata, “siapa pelacur senator ini? saya tak sebut.”

Bagaimanapun kedengaran perwakilan menyahut dengan berkata, “Ezam.”

Demikianlah “hebatnya” Azmin “Dayus” berkokok dalam gelanggang sendiri…!! Tetapi sehingga ke hari ini Azmin Dayus masih belum menjawab soalan daripada salah seorang bekas pimpinan PKR yang juga bekas rakan karib Anwar selama 30 tahun, yang bertanyakan apakah dia maksud sebenar perkataan DAYUS..?

Thursday, May 27, 2010

Anwar Bapak Bangsat..! Khalid Gereja Tak Ada Telor!

Walaupun dua tiga hari ini, Blogmaster terlalu sibuk dengan beberapa urusan penting, namun sedikit ruang waktu ini diluangkan untuk mengulas sedikit kenyataan bangang seekor haiwan peliharaan Si Bangsat Anwar...

Khalid Gereja kini benar benar menjulang watak dan peranan sebagai Pelacur Politik Murahan sedang asyik menyundalkan dirinya untuk memuaskan hawa nafsu serakah Si Bangsat Anwar dan Chauvanist Lim!

Sudah menjadi lumrah kelakuan orang yang sedang asyik leka dengan kelakuan sumbangnya maka Si Khalid Gereja pun terus menyundal tanpa menghiraukan segala macam teguran disekelilingnya.. Bermula dengan menggadai kalimah suci Allah dan baru baru ini menjadikan gereja di Sibu tempat beliau menyundal!

Apabila kedengaran berita Khalid Gereja mencabar Yb Senator Ezam untuk berentap di Parlimen Shah Alam pada PRU ke 13 nanti, terserlah sudah betapa baculnya seekor haiwan bernama Khalid Gereja ini..

Kenapa mahu tunggu sehingga PRU ke 13? Kenapa tak berani untuk beradu kekuatan sekarang..?

Bukankah Pakatan Pembangkang sering mendabik dada dengan angkuh mendakwa mereka adalah jagoan Pilihanraya Kecil..?

Ayuh..! Khalid Gereja letak jawatan sekarang dan kita terus bertarung di Pilihanraya kecil Shah Alam..


Khalid Gereja tolong buktikan bahawa kau ada telor dan bukannya pengecut...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Friday, May 21, 2010

Anwar Memang BANGSAT..! Nah Baca SMS Yang Diterima Oleh Yb Kapar…

Inilah sms yang telah diforwardkan kepada Blogmaster. Sms ini diterima oleh Yb Kapar, S Manikavasagam dari Pembantu Khas kepada Yb Dr Xavier Jeyakumar;

Mike, U jangan kurang ajar… MB Khalid orang Melayu..kita Melayu dalam PKR sakit hati…jangan biar kami MELAYU maki u depan Public… kami MELAYU dah lama sabar tengok perangai u – RAZAK Ketua Penerangan Kota Raja – c.c – S/U Kota Raja – YB Tian Chua, YB Azmin Ali, YB Saifuddin Nasution

Owh…, masih ada melayu dalam PKR…? Ha haaa haaaaaaa lawak la sms amaran dari seorang melayu dalam PKR.

Kenapa sms ini tidak ada c.c kepada Timbalan Ketua PKR Kota Raja? Beliau juga seorang melayu..

Pelik juga untuk difahami sms ini. Apa kaitan pembongkaran rasuah penjualan pasir oleh Yb Mike dengan bangsa melayu yang ada dalam PKR?

Adakah sms ini bererti pemimpin bukan melayu tidak boleh menegur kepimpinan melayu dalam PKR…?

Mana pergi konsep kesamarataan yang dilaung laungkan oleh Si Bangsat Anwar???

“ anak melayu anak saya…, anak cina anak saya…., anak India anak saya…., anak kadazan anak saya…” dialog murahan Si Bangsat Anwar bila berceramah!

Sekarang terbukti golongan bukan melayu tak boleh mendapat hak sama rata dalam PKR..?

Sekalung besar rasa simpati terhadap Yb Mike yang "terpedaya" membuat Kenyataan Akhbar mempercayai Si Bangsat Anwar tetapi di waktu yang sama menerima sms amaran dari wakil MELAYU dalam PKR…

Thursday, May 20, 2010

Bangsat Anwar! Inikah Sebab Kenapa Khalid Lembu Gagap Tak Mau Layan Yb Kapar..?

Amboi amboi…, amboi…!!!! Seronoknya wanita ini dapat merangkul tangan MB Selangor…, hmmm syoknya!

Si Khalid Lembu Gagap pun bukan main lagi senyum sampai ke telinga!

Apabila Yb Kapar, S Manikavasagam menerima ugutan dalam insiden dua buah kenderaan miliknya yang berada didalam kawasan kediaman sendiri telah disimpah dengan cat merah, Khalid Lembu Gagap pun dengan selamba berkata “ ahli parlimen Kapar kenalah bersedia menghadapi sebarang kemungkinan jika mahu membongkar isu ini…”

Sebagai MB seharusnya beliau pertahankan tindakan berani wakil rakyat dari Kapar itu. Tetapi disebaliknya, Khalid Lembu Gagap seperti tidak memperdulikan langsung nasib Yb Mike ketika ini….

Khalid Lembu Gagap lebih suka “dilayan” oleh belaian kaum hawa….,

Petikan gambar tersebut diambil dari blog Yb DUN Sri Muda menerusi ruangan Photobucket “Kenangan Di Hulu Selangor”.
Untuk imej yang lebih jelas, silalah double click pada gambar diatas ini. Oleh itu gambar tangan Khalid Lembu Gagap dirangkul dengan berahi oleh seorang wanita bukan muhrim adalah gambar asal dari pihak Pakatan sendiri...

Si Bangsat Anwar! Ezam Akan Bergandingan Dengan Yb Kapar…. Baca Kenyataan Media Yb Senator Ezam Mohd Nor

Isu rasuah penjualan pasir di Selangor yang dibongkar oleh Ahli Parlimen Kapar, Yb S Manikavasagam [Mike] mendapat sokongan sepenuhnya oleh Yb Senator Ezam Mohd Nor.

Yb Mike pernah menjadi Naib Ketua AMK Malaysia sewaktu Ezam memegang jawatan Ketua AMK PKR dilihat memahami wadah perjuangan memerangi gejala rasuah yang sedang menular dalam pentadbiran kerajaan Khalid Lembu Gagap…!

“ apa mau takut…, Boss juga yang ajar saya lawan rasuah tau!.. “ itulah ungkapan kata kata Yb Mike kepada salah seorang pegawai Ezam kelmarin sewaktu beliau dihubungi melalui telefon.

Ikuti Kenyataan Media oleh Ezam mengenai isu pembongkaran rasuah pasir di Selangor dan SELCAT. Klik sini.
[sumber http://ezam-mohdnor.blogspot.com/2010/05/kenyataan-media-selcat.html]

Monday, May 17, 2010

PRK P212 Sibu: Ahli Parlimen Pembangkang Melayu Semakin Berkurangan!! Anwar Memang Bangsat..!!!

Setelah selesai PRK P212 Sibu, agenda Si Bangsat Anwar mahu menjadi perkakas dan barua murahan DAP semakin hampir untuk dicapai…

Lihatlah sendiri statistik diatas! Bilangan Ahli Parlimen DAP jauh semakin bertambah, PKR semakin berkurangan dan jangan terkejut dalam tempoh terdekat bilangan Ahli Parlimen PAS akan 'berpeluang' melebihi parti yang sentiasa enak diliwat oleh Si Bangsat Anwar, PKR!

Iya.., ada ura ura mengatakan bahawa sebaik sahaja teks ucapan dasar Presiden PKR yang akan dibaca oleh Pelakon Wanita Terbaik, Dr Wan Azizah sewaktu Kongres Nasional PKR di Kota Bharu penghujung bulan ini, ada dua lagi Ahli Parlimen parti itu akan mengikuti jejak langkah Dato Seri Zahrin, Zulkifli Nordin, Mohsin, Tan Tee Beng, dan yang terbaru Wee Chee Keong…..

Mengikut sumber dalam kain PKR, kedua dua Ahli Parlimen ini pernah mencadangkan kepada Majlis Pimpinan Tertinggi [MPT PKR] agar lebih fokus untuk memperbetulkan keadaan semakin meruncing dalam parti mereka. Cadangan ini diberikan kepada Jawatankuasa Persediaan Kongres yang menyiapkan ucapan dasar Presiden agar menggariskan beberapa elemen penting sebagai ‘remedies’ menangani masalah dalaman parti dan sindrom hilangnya kepercayaan wakil rakyat kepada pucuk pimpinan parti. Tetapi panel Jawatankuasa ini dikatakan mendapat tekanan dan arahan agar menyerang dan membabitkan BN dalam kes liwat Saiful serta menyalahkan BN sebagai “pembeli” beberapa Ahli Parlimen yang sudah meninggalkan kapal karam PKR…

Maka difahamkan sekiranya ucapan dasar Presiden akan terus menghentam pihak lain dan tidak mahu muhasabah diri sendiri, kedua dua Ahli Parlimen ini akan menjadi Yb Bebas, sekaligus menyaksikan bilangan Ahli Parlimen PKR hanya melebihi sedikit berbanding dengan PAS diwaktu yang sama akan ketinggalan jauh dari bilangan Ahli Parlimen DAP.

Siapakah gerangan kedua dua Ahli Parlimen yang dimaksudkan..?
Salah seorang dari mereka selalu bermain golf dengan Pemuda UMNO dan seorang lagi bergelar Dato dari utara tanahair…. Demikianlah menurut cerita dari dalam kain PKR sendiri!

Namun begitu perlu kita perhalusi secara serius kedudukan terkini bilangan Ahli Parlimen Pembangkang yang sebenarnya tidak akan menguntungkan rakyat melayu dan beragama islam.

Mengikut statistik diatas Ahli Parlimen PKR hanya tinggal seramai 26 orang. Manakala bilangan wakil rakyat berbangsa melayu adalah 15 orang sahaja ;

1. Anwar Ibrahim [Permatang Pauh]
2. Khalid Ibrahim [Bandar Tun Razak]
3. Azmin Ali [Gombak]
4. Abd Aziz Kadir [ Ketereh]
5. Abdullah Sani [ Kuala Langat]
6. Amran Ghani [Tanah Merah]
7. Azan Ismail [Indera Mahkota]
8. Fuziah Salleh [Kuantan]
9. Dato Johari Abdul [Sungei Petani]
10. Datuk Kamarul Bahrin [Teluk Kemang]
11. Mohd Yusmadi [Balik Pulau]
12. Nurul Izzah [Lembah Pantai]
13. Dato Rashid Din [Merbok]
14. Saifuddin Nasution [Macang]
15. Zuraidah Kamaruddin [Ampang]

Jika dicampurkan 15 orang wakil rakyat melayu PKR dengan 23 dari PAS bilangannya menjadi 38 orang.

Selebihnya 11 orang wakil rakyat bukan melayu PKR pula dicampurkan dengan 29 dari DAP akan menjadikan jumlahnya seramai 40 orang wakil rakyat bukan melayu….

Dimanakah kuasa pemerintahan dan pentadbiran orang melayu dalam Pakatan Pembangkang ini..?

Jelas terbukti bahawa perkiraan Kit Siang membiarkan Si Bangsat Anwar menjadi Ketua Pembangkang tak ubah seperti mahu menunggang Anwar sebagai perkakas mencapai agenda DAP!

Sebak rasa didada melihatkan PAS pula sanggup membiarkan mereka manjadi bahan penyedap untuk diliwat, dirobek dan diratah enak secara bergilir gilir oleh DAP dan PKR…, didalam hati nurani pemimpin PAS mereka lebih rela menjulang DAP ke mercu kerajaan daripada bekerjasama dengan UMNO yang berbangsa melayu dan beragama islam! Padahal Karpal Singh berulang kali menghina perjuangan PAS yang mahu menegakkan agama islam 'nostalgia' perjuangan Allahyarham Dato Ustadz Fadhil Noor....

Si Bangsat Anwar hanya mahu jadi PM! Jual bangsa, jual agama…. Si Bangsat Anwar peduli apa!

Sahabat blogger GAP juga ada mengupas dengan baik keputusan PRK P212 Sibu “PAS Pelacor Terbaik DAP”,
klik sini.

Sunday, May 16, 2010

Hey Si Bangsat Anwar! Kau Faham Tak Apa Yang Ezam Kata..?

Apabila Yb Senator Ezam ditemuramah oleh wartawan sebaik sahaja selesai sesi pengecaman saksi kes liwat Anwar - Saiful di Mahkamah petang kelmarin, beliau mengingatkan semua pihak agar tidak terpedaya dengan tipu helah Si Bangsat Anwar...

Modal basi Si Bangsat Anwar yang terus menerus menyatakan kes liwat adalah suatu Konspirasi Politik merupakan usaha untuk menutup kesilapannya sendiri tak ubah seperti peribahasa " menutup bangkai gajah dengan sehelai daun pisang! ".

Si Bangsat Anwar lebih berminat untuk cuba mengaitkan orang lain daripada berupaya membuktikan beliau tidak pernah memasukkan zakarnya ke dubur Saiful..

Sepanjang prosiding dan perjalanan perbicaraan kes liwat ini, Saiful lebih tenang menceritakan apa yang telah terjadi kepadanya.

Dipihak barua barua murahan Si Bangsat Anwar yang menjalankan tugas sebagai "peguambela tangguh" pula lebih tertumpu kepada mencari loop holes & technical error. Lihatlah sendiri bagaimana dangkalnya semua soalan yang diajukan oleh Karpal Singh kepada Saiful.

Karpal hilang punca dan hanya tumpu kepada usaha mahu memburukkan kredibiliti Saiful. Soalan seperti " adakah Saiful mandi junub, apakah Saiful tidak solat..", sekaligus melihatkan Karpal seolah-olah tidak menafikan bahawa zakar Si Bangsat Anwar pernah menerjah ke gawang dubur Saiful...
Cuba kita perhalusi soalan Karpal bila bertanya kepada Saiful " sebagai muslim, selepas sexual intercourse wajib mandi junub..". Ini bermakna Karpal tidak pernah berusaha mahu menafikan bahawa insiden liwat pernah berlaku...?

Seterusnya Karpal sentiasa mencari masalah teknikal seperti mempertikaikan samada Saiful merelakan dirinya diliwat ataupun tidak..

Belum pernah sedetik pun Karpal berhujah membuktikan Saiful berbohong dan peguambela suruhan Si Bangsat itu kemukakan bukti bahawa Anwar tidak ada bersama Saiful ketika tuduhan liwat itu berlaku!
Ini amat menghampakan ramai pihak termasuk penjilat penjilat tegar Si Bangsat Anwar dan juga beberapa pimpinan PKR dan PAS yang sudah mula meragui Boss nombor wahid PKR itu...

Tepat sekali apabila Ezam melabelkan Si Bangsat Anwar sebagai 'Desperado'. Betapa terdesaknya mantan TPM itu menjaja dongengnya mahu mengemis simpati rakyat yang kini semakin terhakis!

Nasihat sinis Ezam juga ditujukan kepada beberapa kerat barua murahan Si Bangsat Anwar yang semakin menggila menjilat jilat Ketua Pembangkang itu..

Sebenarnya Si Bangsat Anwar tak mahu rakyat menyedari bahawa PKR sedang sedikit demi sedikit menjunam masuk kedasar lautan tak ubah seperti kapal Titanic yang semakin karam! Itulah sebabnya kes liwat ini mahu digunakan sebaik mungkin untuk mengembalikan simpati rakyat kepada Ketua Umum PKR.

Pengumuman seorang demi seorang Ahli Parlimen PKR keluar mengesahkan bahawa Si Bangsat Anwar sedang dicucuk hidung menjadi perkakas dan kuda tungggangan DAP! Kini mengikut rekod rasmi, wakil DAP seharusnya dinobatkan sebagai Ketua Pembangkang setelah bilangan kerusi Ahli Parlimennya yang terbanyak melebihi PKR dan DAP. Namun atas 'mainan politik' maka Guan Eng membiarkan Si Bangsat Anwar menebalkan kulitnya memegang jawatan yang beliau sudah hilang kelayakkannya..!

" Ya Allah Ya Tuhanku, kau bersihkanlah hati pengikut pengikut Anwar Bin Ibrahim untuk kembali ke pangkal jalan..., Amin"


~ sila rujuk kepada posting sebelum ini 'Si Bangsat Anwar Tunduk & Pucat Lesi Bila Yb Ezam Masuk Ke Mahkamah'

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Friday, May 14, 2010

Si Bangsat Anwar Tunduk & Pucat Lesi Bila Yb Ezam Masuk Ke Mahkamah

Menurut cerita yang disampaikan oleh sahabat sahabat yang mengiringi Yb Senator Ezam Mohd Nor ke Mahkamah, "....Anwar tunduk dan wajahnya pucat lesi sebaik sahaja Ezam masuk ke dalam Mahkamah untuk sesi pengecaman oleh peguambela Anwar, Karpal Singh sekitar jam 3 petang tadi.."

Begitulah hebatnya 'karma' tatkala bertembungnya kebenaran melawan pembohongan..!

Yb Senator Ezam Mohd Nor menghadirkan untuk pengecaman oleh saksi setelah Saiful memaklumkan bahawa beliau pernah berjumpa Ezam selepas diliwat oleh Anwar.

Setelah selesai sessi pengecaman tersebut, Ezam yang menjawab beberapa soalan wartawan media mengesahkan bahawa beliau memang ada bertemu dengan Saiful, baca liputannya klik sini, dan klik sini

Monday, May 10, 2010

Yb Kapar Sahut Cabaran Khalid Lembu Gagap. Esok Jam 11 Pagi Buat Laporan Polis

Panaaas…, paanaaassss….!

Ahli Parlimen Kapar, Yb S Manikavasagam atau lebih dikenali dengan panggilan Mike semakin serius untuk membongkarkan penyelewengan dalam syarikat yang menguruskan jualan pasir dinegeri Selangor iaitu, Kumpulan Semesta Sdn Bhd [KSSB].

Menurut maklumat yang diterima sebentar tadi, esok, hari Selasa jam 11 pagi Yb Mike akan membuat satu laporan polis di IPD Klang.

“walaupun ada usaha memujuk, malam tadi Mike terima call dari Anwar…, tapi Mike akan teruskan juga buat police report” kata sumber maklumat Blogmaster tadi.

Sunday, May 9, 2010

Pegawai SPRM Ke Pejabat Wakil Rakyat PKR Sgor

Diberitakan petang tadi ada dua pegawai daripada SPRM Putrajaya pergi ke pejabat salah seorang Ahli Parlimen PKR di Selangor.

Disebabkan hari ini adalah cuti am dan Yb PKR tersebut juga sedang menghadiri beberapa program dan jemputan, maka pegawai SPRM gagal untuk bertemu dengannya.

Siapakah wakil rakyat tersebut yang sedang dihubungi oleh pegawai pegawai SPRM?

Apakah tujuan Yb PKR itu dicari oleh pegawai SPRM?

Adakah ianya berkaitan dengan isu seorang Ahli Parlimen PKR yang mahu membongkar gejala rasuah jualan pasir di Selangor?
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Saturday, May 8, 2010

GEMPAR! Yb Kapar Beri Amaran Kepada MB Khalid Lembu Gagap…!

Sehubungan dengan artikel yang disiarkan di blog ini semalam bertajuk "Tak Lama Lagi Si Bangsat Anwar Ibrahim Akan Mampus..! ", krisis kepimpinan dalam kain PKR semakin terungkai dan kini boleh diselongkarkan.

Awal pagi tadi Blogmaster menerima kiriman sms dari seorang sahabat yang memegang jawatan penting dalam pimpinan PKR Selangor. Beliau forward kiriman sms yang diterima dari Ahli Parlimen Kapar, Yb S Manikavasagam. Menurutnya, sms diterima pada jam 12;08 malam tadi.

Berikut adalah isi kandungan sms tersebut ;

MP Kapar - S Manikavasagam beri masa 72 jam kpd MB Tan Sri Khalid untuk bersihkan "kotoran" dikalangan pegawai atasan Kumpulan Semesta Sdn Bhd. Terlalu banyak "Corruption" dilakukan! Jika benar PKR bencikan "rasuah" hentikanlah & MB harus "bersihkan" rumah sendiri dulu! Tindakan segera mesti dibuat oleh MB terhadap mereka sblum MP Kapar "MEMBONGKARKAN" semuanya!
Kami tidak mahu ada dikalangan ahli PKR terutama 'pucuk pimpinan' mengamalkan budaya tidak sihat ini.
JANGAN KERANA NILA SETITIK ROSAK SUSU SEBELANGA

Demikianlah amaran yang diberikan oleh wakil rakyat Kapar yang lebih dikenali dengan panggilan Mike.. Daripada isi kandungan sms yang banyak tanda seruan [!], membayangkan betapa marahnya beliau terhadap Khalid Lembu Gagap.

Keraguan ramai pimpinan PKR Selangor keatas jualan pasir dinegeri tersebut sudah semakin parah. Kumpulan Semesta Sdn Bhd merupakan syarikat yang memonopoli urusan hasil bumi dan difahamkan bahawa saudara kandung Khalid iaitu Rahman Ibrahim memiliki kepentingan besar dalam syarikat tersebut.

Pada penghujung tahun 2008, Yb Mike pernah menggemparkan PKR Selangor apabila beliau meletakkan jawatan sebagai Timbalan Pengerusi Perhubungan PKR Selangor setelah "berperang dingin" dengan Khalid Lembu Gagap dalam isu terminal bas Klang Sentral.

Apakah Yb Mike akan mengikuti jejak langkah beberapa bekas wakil rakyat PKR seperti Yb Tan Tee Beng, Yb Mohsin, Yb Zul Nordin dan Dato Seri Zaharin Hashim..? Jika itulah pilihannya, bermakna akan semakin berkuranganlah kerusi Ahli Parlimen PKR dalam Dewan Rakyat tak lama lagi...

Tidak mustahil juga semakin cepatlah Si Bangsat Anwar akan MAMPUS...!

Friday, May 7, 2010

Tak Lama Lagi Si Bangsat Anwar Ibrahim Akan MAMPUS..!!!

Apakah benar diberitakan Anwar sering sakit dada dan sesak nafas semenjak mutakhir ini..?

Kalau disusun atur kronologi peristiwa yang berlaku sepanjang tempoh kalendar politik tanahair, hampir kesemuanya merupakan “bala” dan “musibah” buat mahkluk yang bernama Si Bangsat Anwar Ibrahim..!

Bermula dengan pengumuman Setiausaha Agung PKR, Datuk Salehuddin Hasim meletakkan jawatan dan keluar parti. Seterusnya seorang demi seorang wakil rakyat PKR pergi meninggalkan kapal karam Si Bangsat Anwar….. Yb Tan Tee Beng, Yb Datuk Seri Zaharin, Yb Mohsin, Yb Zulkifli Nordin merupakan nama nama yang kini dilabelkan sebagai Pengkhianat dan Katak oleh penjilat penjilat Si Bangsat Anwar!

Terbukti Anwar kecut telor dan tidak mustahil telornya sudah masuk kedalam karung pelirnya ketika Zaharin membuat pembongkaran demi pembongkaran dalam Dewan Rakyat. Kisah pembohongan 16 September berserta cerita bagaimana Anwar menipu membabitkan nama Yang Dipertuan Agong dan Panglima Angkatan Tentera. Natijahnya Anwar cabut lari meninggalkan Parlimen kunuuunnya ada undangan di Amerika bertemu Al-Gore, padahal kita tahu bahawa Si Bangsat Anwar takut kerana akan dibogelkan oleh bekas rakan rakan yang pernah bersama dengannya suatu ketika dahulu…

Untuk divert issue agar rakyat tidak sedar bahawa PKR semakin goyah dan boleh rebah, maka Si Bangsat Anwar pun mencipta satu lagi pembohongan menjaja dongeng terbarunya isu APCO yang cuba dilibatkan dengan kerajaan UMNO-BN. Usaha kerja jahat Si Bangsat Anwar yang mahu memburuk-burukkan nama Datuk Seri Najib untuk dikaitkan dengan kerajaan Israel. Agak kesal juga melihatkan ada beberapa pemimpin PAS yang sanggup menjadi perkakas serta barua murahan kepada Si Bangsat Anwar apabila salah seorang dari barua murahan dari Pokok Sena menjalankan tugas sebagai pencacai yang melabelkan UMNO-APCO, APCO-UMNO.

Sayang seribu kali sayang…, percaturan bangang Si Bangsat Anwar telah memakan dirinya sendiri! Usaha memfitnah kerajaan UMNO-BN dengan APCO mengakibatkan pihak di Amerika menjadi “pening dan confuse” apabila menyaksikan tindakan Si Bangsat Anwar mencaci keji kaum Yahudi…

Malah dalam kempen PRK Hulu Selangor, Yb Senator Ezam berjaya membuktikan siapa sebenarnya menjadi BARUA dan PERKAKAS kepada Yahudi…. Pendedahan dokumen serta surat peribadi Anwar selaku Pengerusi Foundation For The Future yang menjadi tali barut dan pencacai kepada seorang Yahudi bernama Paul Wolfowitz,
klik sini.

Kekalahan PKR di Pilihanraya kecil Parlimen Hulu Selangor membuktikan bahawa rakyat berbangsa melayu dan beragama islam sudah kenal siapa Si Bangsat Anwar… Keputusan PRK Hulu Selangor juga menjadikan kerusi Ahli Parlimen PKR semakin berkurangan, namun begitu untuk membolehkan Karpal Singh, Guan Eng dan Kit Siang “memegang telor” Si Bangsat Anwar agar menurut semua kehendak mereka, maka status Ketua Pembangkang kekal ditangan seekor haiwan bertopengkan manusia yang pandai menipu rakyat….. Untuk rekod, DAP memiliki kerusi parlimen yang paling banyak iaitu 28, berbanding PKR hanya 26 dan PAS barua kelas murahan kepada kedua-dua parti itu hanya ada 23 sahaja.

Rakyat berpeluang menyaksikan penurunan saham Anwar di Hulu Selangor dimana ceramah mega yang dipenuhi ribuan manusia sebenarnya adalah “pelancung politik” yang masih membiarkan minda mereka diliwat oleh cerita dongeng Si Bangsat Anwar…. Kesian melihatkan barua barua murahan Anwar yang bersungguh sungguh menjulang jilat Ketua Umum mereka kesana kemari.

Keputusan bodoh Si Bangsat Anwar meletakkan Zaid Whisky sebagai calon di Hulu Selangor juga menambah retak perbalahan dalam pimpinan PKR. Ramai pimpinan PKR yang sakit hati dengan keputusan orang nombor satu parti mereka itu, tetapi tidak berani membantah kerana minda dan prinsip mereka semua sudah diliwat se-enak enaknya oleh Si Bangsat Anwar, maka berdiamlah kesemuanya…!

Walaupun ada dikalangan pimpinan PKR dan PAS sedar bahawa keputusan Anwar memilih Zaid Whisky adalah untuk memenuhi kehendak DAP mahu membalas budi Zaid yang pernah meletakkan jawatan sebagai Menteri apabila membantah penahahan ISA keatas Theresa Kok, namun tiada bantahan yang berani dibuat. Itulah sebabnya jentera PAS dan PKR bertindak agak perlahan dan bukan sepenuh komitmen….. Secara sinisnya, Si Bangsat Anwar sedar dia telah disalahkan diatas kekalahan tersebut tetapi segera menyucuk hidung Zaid Whisky untuk membuat bantahan kunuuunnya UMNO-BN guna wang membeli undi. Demikianlah bangsatnya Si Bangsat Anwar..!!

Terkini, setelah Mahkamah Persekutuan Putrajaya menolak permohonan peguambela Anwar, maka akan bersambung semula perbicaraan kes liwat Saiful Bukhari Azlan. Inilah yang membuatkan Anwar benar benar semakin sesak nafas dan sakit dada….

Tentu kita masih ingat lagi bahawa hasil daripada perbicaraan yang pernah berlangsung beberapa bulan dulu, pelbagai kisah yang terbongkar setelah Saiful memberikan keterangan. Diantaranya seperti password Mokhtar, “can I fuck you today..?”, “are you ok..?”, tuala putih, Anwar makan karipap selepas meliwat Saiful, penggunaan krim pelincir KY Jelly, apakah akan ada lagi kisah kisah menarik apabila perbicaraan ini disambung semula…? Si Bangsat Anwar semakin risau bimbang..!

Baru baru ini apabila Ezam dilantik menjadi Yb Senator untuk menyumbangkan khidmat bakti didalam Parlimen, sudah pastilah sesak nafas Anwar semakin parah…

Kalau dulu, Ezam hanya ada pilihan di pentas ceramah atau pun sidang media untuk membuat pembongkaran mengenai Anwar dan barua baruanya, tetapi kini anak muda yang pernah menjadi pendekar kepada Si Bangsat Anwar ini sudah berada dalam bangunan yang sama untuk bertarung secara terbuka….

Akhirnya, menjelang PRK Parlimen di Sibu akan memberikan peluang kepada DAP untuk terus menambahkan kerusi wakil mereka dalam Dewan Rakyat sekiranya BN tewas dikawasan majoriti kaum cina ini, sekaligus membuatkan PKR akan semakin tercicir dalam bilangan Ahli Parlimen Pembangkang…! Jawatan Ketua Pembangkang yang digalas oleh Anwar benar benar memperlihatkan seperti seekor BANGSAT Murahan kerana menjadi ketua sedangkan beliau TIDAK LAYAK..!

Memang menarik untuk kita saksikan apa yang akan berlaku seterusnya kepada makhluk perosak yang bertaraf bangsat ini, apakah dia akan mampus secara perlahan lahan penuh kesiksaan…? Marilah kita tunggu dan lihat.

Tuesday, May 4, 2010

Siapa Yb Sgor Hadir Ke Ceramah Ezam Di Bukit Kapar..??

Haah..!

Siapakah gerangan seorang wakil rakyat Sgor yang hadir 'dalam gelap' sewaktu Ezam berceramah di Bukit Kapar malam kelmarin..?

Apakah akan ada seorang lagi wakil rakyat dari negeri pemerintahan Khalid Lembu Gagap akan tinggalkan kapal karam Si Bangsat Anwar..?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Monday, May 3, 2010

Laporan Bergambar Majlis Angkat Sumpah Ezam Sebagai Senator


Ezam Mohd Nor secara rasminya menjadi Yang Berhormat Senator setelah selesai upcara mengangkat sumpah di depan Speaker Dewan Negara Tan Sri Abu Zahar Ujang pagi tadi
Ezam tiba dipintu masuk Parlimen bersama isteri dan anak anak tersayang...
Keempat empat Senator yang baru dilantik bergambar diluar Dewan Negara. Dari kiri; Abdul Rahim Abdul Rahman, G Palanivel, Noriah Mahat dan Ezam Mohd Nor
Sidang media untuk keempat empat Senator yang baru. Ezam menjadi tumpuan media dan diajukan dengan pelbagai soalan.
Detik bersejarah dirakam bersama ayahanda Hj Mohd Nor, bonda Isah dan isteri Bahirah Tajul Aris.
Kenangan dihari bersejarah buat isteri dan anak anak tersayang...
Bersama Datin Zabidah. Disebelah kanan sekali Sdr Abdul Ghani Haroon, teman Ezam yang sama sama ditahan ISA pada tahun 2000.
Kehadiran teman teman memberikan sokongan kepada Ezam. Turut kelihatan Mizi Abdullah Pemuda UMNO K Trengganu, Ali Mukhtar mantan Timbalan AMK PKR Shah Alam, Nor Hisham mantan Ketua AMK PKR Shah Alam, Daud Ghani mantan Ketua AMK PKR Perlis, Khairul mantan Ketua AMK PKR Kedah, Hamidzun Khairuddin mantan Ketua Pemuda Keadilan Selangor, Darul mantan Pengerusi Perhubungan PKR Wilayah, Khairol Ramli Bendhari Pemuda UMNO Kelana Jaya, Nadzir Shamsuddin dan Shyrozan Sharif Ajk Pemuda UMNO Kelana Jaya
Bergambar bersama dengan mantan Setiausaha AMK PKR, Sd Johari
Bersama dengan mantan Setiausaha Perhubungan PKR Selangor, Mohd Nazmi Rosli
Ezam menerima ucapan tahiah dari mantan Naib Ketua Pemuda Keadilan, Datuk Zahid Mat Arip
Timbalan Menteri Perusahaan Perladangan & Komoditi, Datuk Hamzah Zainuddin bersama mantan ADUN Semanggol, Abdul Muhaimin Abdul Rahman Nazri turut sama mengucapkan tahniah kepada Ezam
Inilah dia gandingan yang bakal menggerunkan Anwar di Parlimen..... Datuk Seri Zahrin Hashim mengalu-alukan penyertaan Ezam ke Parlimen.