Thursday, July 29, 2010

Gelombang SSDE Berjaya GERUNkan Pakatan Selangor

Syabas kepada usaha awal UMNO Selangor yang mahu merangka plan menawan semula Selangor agar negeri itu kembali ke genggaman pemerintahan UMNO-BN pada PRU ke 13 nanti.

Program Road Show Ceramah hujung minggu hampir ke setiap bahagian sejak 23 Julai lalu telah menjadikan Pakatan PAS-PKR-DAP kini gerun dan terpaksa membuat kenyataan untuk tenangkan penjilat penjilat mereka.

Penubuhan Seketeriat Selamatkan Selangor Darul Ehsan [SSDE] telah mengatur jadual program Road Show SSDE. Sebelum ini, kaedah ceramah umum di tengah tengah padang terbuka menggunakan corong corong suara hanya dikuasai oleh PAS dan PKR sewaktu mereka menggalas tugas membangkang. Kini dengan bersikap “berpijak dibumi yang nyata” UMNO Selangor sudah mula membunyikan semboyan perang politik dan mahu berjinak jinak dengan mengadakan ceramah umum untuk rakyat Selangor….

Seharusnya pujian harus diberikan untuk setiap pimpinan UMNO diperingkat Bahagian. Merekalah sebenarnya jentera diakar umbi yang dekat dengan pengundi. Kini setelah timbul kesedaran bahawa kaedah menganjurkan ceramah dilihat perlu untuk “reach out” pengundi terutamanya yang diatas pagar maka usaha seperti ini harus diteruskan sehinggalah YAB Perdana Menteri mengumumkan PRU ke 13 setelah diperkenankan oleh DYMM Yang Dipertuan Agong.

Tidak dapat dinafikan bahawa rakyat di Selangor sudah mula hilang keyakinan dengan pentadbiran kerajaan Pakatan DAP-PAS-PKR. Semenjak mereka mentadbir kerajaan negeri, hampir setiap waktu timbul pelbagai isu kontrovesi dan akhirnya kepercayaan rakyat dan pengundi atas pagar sudah semakin terhakis. Secara terang-terangan di Selangor pengundi kaum melayu sudah meluat dan jelek dengan kerajaan Khalid Lembu Gagap. Ini dibuktikan dengan kemenangan calon MIC sewaktu Pilihanraya kecil Hulu Selangor tempoh hari.

Isu isu panas seperti krisis Khalid Lembu Gagap vs Azmin Dayus, rompakan pasir secara besar besaran oleh kuncu kuncu KSSB [Korek Selangor Sampai Berlubang] telah membuka mata pengundi pengundi di Selangor yang pernah tersilap untuk “sedekahkan” undi mereka kepada calon calon Pakatan sewaktu PRU ke 12 pada 8 Mac 2008…

Oleh itu tindakan UMNO Selangor yang mahu berubah sebelum diubah menganjurkan jelajah Road Show Ceramah SSDE di seluruh Selangor sebenarnya adalah pentas yang terbaik bagi rakyat datang mendengar sendiri bagaimana kupasan isu isu yang membuka pekong sebenar pihak Pakatan DAP-PAS-PKR.


KENYATAAN DANGKAL KHALID BUKTI BELIAU MB YANG BANGANG
Akibat terlalu tertekan dengan serangan awal UMNO Selangor keatas negeri Selangor menerusi Road Show SSDE, maka Khalid Lembu Gagap tersilap langkah apabila mahu menggunakan wang kerajaan negeri sebanyak RM15 juta untuk perang politik dengan Barisan Nasional…!

Apabila Khalid Lembu Gagap mahu muncul sebagai watak Super Hero kunuunnya mampu melegakan pimpinan Pakatan Selangor bahawa beliau ada formula melawan SSDE, sayangnya tafsiran pemerhati politik lebih merasakan “Populist Statement” [kenyataan populis] Khalid membuktikan krisis Khalid-Azmin belum lagi diselesaikan….

Tindakan PKR Selangor melucutkan jawatan Pengerusi Perhubungan PKR Selangor dari Khalid Lembu Gagap dikatakan untuk MB Gagap itu menumpukan perhatian sepenuhnya kepada tugas tugas kerajaan negeri BUKANNYA sebarang kerja kerja politik negeri Selangor….

Seharusnya sebarang keputusan perang politik dinegeri Selangor mestilah ditentukan oleh Azmin Dayus yang kini menjadi Pengerusi Perhubungan PKR Selangor.
Double click pada imej diatas untuk bacaan lebih jelas…

Monday, July 26, 2010

Jika Manjeet Akui Mahu Pulihkan Hubungan Nalla - Anwar, Kenapa Guna Perkataan Malay Bastard Dan Ugut Mahu Potong Kepala Anuar Shaari…?

Hari ini apabila Utusan Malaysia melaporkan peguam bernama Manjeet Singh Dhillon mengakui pernah cuba mahu memulihkan hubungan diantara Datuk S Nallakaruppan dengan Anwar Ibrahim [klik sini], kini timbul pula persoalan kenapa Manjeet perlu memaki hamun Anuar Shaari dengan kata kata kesat sepertimana dalam laporan polis yang dibuat oleh Nalla di balai polis Brickfield semalam…? Manjeet Singh diberitakan oleh Malaysiakini beliau membuat satu sidang media di salah sebuah hotel di ibukota semalam, klik sini.

Dalam laporan polis oleh Datuk Nalla beliau memberitahu Manjeet memarahi tindakan Anuar Shaari yang membuat kenyataan media pada 23 Julai menceritakan bahawa Manjeet pernah memujuk Nalla untuk kembali berbaik-baik semula dengan Anwar Ibrahim. Manjeet menggunakan kata kata kesat didalam bahasa Inggeris “ tell that malay bastard I will cut his head and walk on the road…”

Persoalannya sekarang apabila Manjeet mengakui pernah menujuk Datuk Nalla seperti yang disiarkan oleh Utusan Malaysia hari ini, kenapa perlu beliau memaki hamun berbaur perkauman dengan panggilan “malay bastard..”..? Tambah menjelekkan lagi beliau mahu bertindak memotong kepala Anuar Shaari…!

Hari ini Anuar Shaari ada membuat kenyataan rasmi, boleh klik sini dan klik sini untuk baca.

Sunday, July 25, 2010

Saturday, July 24, 2010

Gelombang SSDE Malam Ke Dua ~ Hadirlah Beramai ramai, Sebarkan..!!

CERAMAH GELOMBANG SSDE DI KUALA LANGAT...
CERAMAH GELOMBANG SSDE DI PENDAMAR...

SSDE Malam Pertama : Ezam Sebut Di Khalayak Ramai "Anwar Ibrahim Memang Seorang Peliwat"

Gelombang SSDE [Selamatkan Selangor Darul Ehsan] yang memulakan siri Road Show dan malam tadi bertempat di Shah Alam dan Kota Raja, Yb Senator Ezam Mohd Nor telah secara terbuka menyatakan bahawa "Anwar Ibrahim bukan hanya Peliwat Politik tetapi beliau adalah seorang PELIWAT..."
Siri ceramah hujung minggu serentak dibeberapa Parlimen anjuran Seketeriat SSDE membuka tirainya malam tadi.
Yb Dato Seri Noh Omar, Yb Datuk Satim Diman dan Yb Abdul Shukor Idrus turut sama menjadi penceramah menerangkan isu isu semasa yang kini hangat seperti aktiviti perlombongan pasir secara haram yang dibiarkan oleh pemerintahan kerajaan DAP Selangor dibawah pentadbiran Khalid Lembu GAGAP.
Kedua dua Ketua Bahagian yang menjadi tuan rumah iaitu Dato Nawawi di Shah Alam dan Ir Kamaruzaman Johari di Kota Raja tidak ketinggalan menyampaikan pesanan mereka kepada pengundi pengundi agar kembali menyokong UMNO-Barisan Nasional setelah terbukti kerajaan DAP Selangor yang menunggang Khalid Lembu GAGAP atas sokongan PAS kini GAGAL...
Gelombang SSDE diteruskan lagi malam ini, nantikan iklannya sebentar lagi.
Rakaman lengkap serta ulasan ceramah Ezam akan diuploadkan menerusi siaran video tak lama lagi. Ceramah Ezam juga sedang dalam proses untuk diedarkan dalam bentuk VCD, anda boleh dapatkannya tak lama lagi.
Kepada rakyat Selangor yang mahu dengar sendiri pembongkaran Ezam mengenai Anwar yang disahkan PELIWAT, sertailah dan hadirlah ke ceramah SSDE yang akan datang...

RAKAMAN BERGAMBAR CERAMAH SSDE DI SHAH ALAM & KOTA RAJA

Friday, July 23, 2010

Sidang Media Zahid Mat Arip

Dijemput beramai ramai hadir ke Sidang Media Zahid Mat Arip Ahli Dewan Tertinggi PERKASA [merangkap bekas Naib Ketua Pemuda Keadilan Malaysia]

Tarikh : 23 Julai 2010 [Jumaat]

Waktu : 3 petang

Tempat : Ibu Pejabat PERKASA
Tingkat 8
Grand Season Hotel KUALA LUMPUR

Thursday, July 22, 2010

[ceramah SSDE di S Alam tukar tempat] Khalid Lembu Gagap Terkencing Dalam Seluar..? GELOMBANG SSDE bermula Jumaat 23 Julai 2010

Ceramah Umum Siri GELOMBANG Selamatkan Selangor Darul Ehsan di Parlimen Kota Raja..
PERHATIAN!! Pertukaran alamat ceramah di Shah Alam, pihak Sekreteriat SSDE hanya dimaklumkan jam 11 malam 22 Julai 2010...., harap maklum

Serentak..! Satu malam 2 [dua ceramah], juga diadakan di Parlimen Shah Alam, inilah usaha sulung untuk Selamatkan Selangor Darul Ehsan.

Rakyat Selangor dijemput hadir, datanglah beramai ramai..!!!! Bawalah bersama ahli keluarga, jiran tetangga, sahabat handai, penyokong penyokong PAS, PKR & DAP

Monday, July 12, 2010

Saturday, July 10, 2010

Malaysiakini Dapat Habuan Apabila Anwar Jadi PM, Kit Siang TPM..?

Baru baru ini portal sensasi yang menjadi sandaran utuh Pembangkang sebelum kemenangan besar besaran mereka pada Tsunami Mac 2008 sehinggalah ke hari ini, Malaysiakini telah dilihat menjadi perkakas agenda biadap terhadap Institusi Raja. Pendedahan yang diselongkar oleh sahabat blogger kita, Gerakan Anti PKR [GAP] menyaksikan Setiausaha Sulit kepada DYMM Yang Dipertuan Agong, Datuk Zuki telah membuat laporan polis terhadap portal laman web fofular ini. Laporan dibuat kerana Malaysiakini telah menaaibkan dan menghina Institusi Raja. Klik sini.

Isu gaji pekerja buruh asing dan kos pembinaan Istana Negara yang baru cuba dieksploitasikan secara negatif oleh Malaysiakini. Twin striker kepada serangan biadap ini adalah akhbar The Star yang memeranjatkan banyak pihak kerana pemegang saham utama dalam syarikat ini adalah pimpinan MCA. tetapi tindakan seperti ini sudah pasti mengundang satu persoalan besar iaitu apakah agenda tersembunyi mereka yang bersekongkol dengan Pembangkang dalam isu ini..?

Syabas kepada sahabat blogger kita GAP, pendedahannya klik sini.
Siapakah dalang dan key players dalam menjayakan agenda jahat Malaysiakini..? Mereka ini bekerjasama rapat dengan pemimpin pembangkang. Cara liputan berita sudah sememangnya mahu membawa wadah dan agenda pembangkang. Setiap kali apabila lahir sebarang cerita panas yang boleh dikategorikan sebagai kontrovesi dan ada melibatkan pemimpin BN, maka Malaysiakini akan membuka ruang komen secara percuma, maka bersusun panjang dan berjelalah terjahan kepada pemimpin kerajaan terutamanya Pak Menteri Pak Menteri dicerca, malah boleh dibaca secara percuma hanya untuk topik itu sahaja!

Siapakah dalang dalang dalam Malaysiakini..? Klik sini
Inilah taktik licik dalam sebarang agenda tersembunyi. Kalau dihitung berapa lamakah lagi tempoh PRU ke 13..? Jawapannya ialah hanya 18 bulan sahaja...

Oleh itu serangan seperti ini adalah preliminary attack yang bakal disusuli dengan pelbagai lagi adu dumba pembangkang! Jangan lupa bahawa sebelum menjelang bulan Mac 2008, satu demi satu tindakan pembangkang disusun atur secara konsisten sehingga berjaya mengaut kepercayaan pengundi untuk hilang kepercayaan kepada kerajaan BN, natijahnya BN hilang 5 kerajaan negeri dan 2/3 majoriti di Parlimen. Mereka mulai dengan kes video Linggam, demonstrasi Bar Council, demo Bersih, Hindraf dan pelbagai lagi program yang berjaya menanamkan kebencian rakyat..!

Kisah pembinaan Istana Negara yang baru tidak mustahil sebagai titik permulaan mereka.... Malah sudah ada kedengaran desas deus bahawa Malaysiakini TV sedang berusaha untuk memberikan siarannya kepada beberapa Cafe yang terkenal dikawasan urban untuk tontonan pengunjungnya terutama anak anak muda menjelang kempen PRU ke 13 nanti, difahamkan mereka akan menyiarkan keganasan polis, petikan ceramah Anwar dan Kit Siang, montage video DAP dan PKR. Bukan sahaja Cafe terkenal tetapi beberapa Restoran Mamak yang canggih dengan wifi dan flat screen tv juga dikatakan bakal menerima tawaran ini..! Hah! Sudah terbayang cafe yang mana..? Restoran mana..? Starbuck..? Coffee Bean..? Old Town White Coffee..? Restoran Pelita..?

Sekiranya ini benar benar berlaku nanti apakah impian pembangkang mahu rakyat menonton berita versi mereka akan berjaya...?

Begitulah hebatnya gerak kerja Malaysiakini.... Ketua Penerangan UMNO macam mana??

Tuesday, July 6, 2010

Komponen BN Tidak BIADAP Sewaktu Tun Mahathir Perdana Menteri

Perbalahan sesama sendiri dikalangan pimpinan BN ketika ini seolah-olah tidak dapat dibendung lagi...

Tatkala YAB Perdana Menteri, Datuk Sri Najib sedang menggaru-garu kepala memikirkan apakah bentuk serangan yang terbaik untuk memastikan agar Pakatan Pembangkang tidak berjaya menggapai angan angan mereka menawan Putrajaya, sekarang ini pula kemelut dalaman BN seperti tidak tahu dimanakah titik noktahnya...?

MCA dilihat tidak lagi "bertenaga" untuk menyumbangkan kekuatan kepada BN dalam PRU ke 13 nanti walaupun mereka sudah selesai membuat perhitungan dalam memilih kapten yang baru. Dr Chua Soi Lek yang berjaya menundukkan Ong Tee Kiat masih lagi belum berjaya menjadikan parti kaum cina ini mendapat sokongan sepenuhnya bangsa tionghua itu mendokong kerajaan Datuk Sri Najib Tun Razak. Lihatlah sendiri keputusan pilihanraya kecil di Hulu Selangor dan Sibu sebagai bukti soheh..!

Kini berlarutan pula dengan 'perang dingin' diantara Wee Kah Siong dengan Ibrahim Ali yang mengundang Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin "mengemis" political milage..., mahu jadi jagoan publisiti murahan...! Dimanakah potential profit gain dalam kemelut perang dingin ini sedangkan musuh sebenar BN adalah Si Bangsat Anwar, Chauvanist Lim dan The Sleeping Haji Hadi...

Yang paling terkini! Apakah benar ada dikalangan pimpinan MCA sudah berani mahu bersekongkol dengan setan setan Pakatan Pembangkang dan memulakan serang hendap secara BIADAP dalam mempersoalkan pembinaan Istana Negara yang baru...? Kita nantikan pembongkarannya...

Dalam meratapi keadaan yang sedang melanda ini, tiba tiba terpandang wajah tokoh seorang negarawan yang telah mencurah bakti kepada negara lebih 22 tahun sebagai Perdana Menteri kita, siapa lagi kalau bukan Tun Mahathir Mohamed.

Tun M adalah satu satunya PM yang 'mampu' pastikan seseorang itu 'diam' apabila beliau suruh orang itu diam.. Ling Liong Sik, Samy Vellu, Lim Kheng Yaik dan Kaveyas tidak pernah sesekali berani berkata apa sekiranya isu itu sudah mendapat ulasan Tun M, apatah lagi seandainya bekas PM itu memberikan arahan untuk selesaikan segera, sudah pasti sebarang kemelut akan berakhir...

Tetapi hari ini..? Apakah segala yang sedang berlaku ini rentetan dari sikap "tidak apa" Pak Lah yang sering terlena..?

Sunday, July 4, 2010

Syabas Muhyiddin Yasin..! Tak Perlu Takut Untuk Serang Anwar...


Timbalan Presiden UMNO merangkap Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin sekali lagi menyerang Si Bangsat Anwar apabila mengatakan bahawa Ketua Pembangkang adalah punca kepada perpecahan bangsa melayu dalam negara ini, klik sini.

Syabas kepada orang nombor dua kerajaan kita kerana menyahut seruan YAB Perdana Menteri bahawa kita seharusnya menggunakan kaedah menyerang sekiranya mahu tewaskan skuad Pembangkang yang diketuai oleh bekas banduan penjara Sungei Buloh yang sedang mendepani perbicaraan kes liwat kali kedua. Seandainya kita bergiat aktif dalam sukan, jurulatih kita sentiasa berpesan "the best way to defend is to attack..."

Inilah yang perlu dilakukan oleh setiap pimpinan UMNO-BN disemua peringkat. Sudah sekian lama kita membiarkan Pembangkang yang mengatur serangan dan kerja pimpinan UMNO-BN hanyalah menjawab dan menjawab dan menjawab semua serangan mereka....!

Tan Sri Muhyiddin telah mulakan, beliau telah "tunjukkan caranya" [show us the way], oleh itu diharap pimpinan UMNO diperingkat negeri terutamanya Selangor akan mulakan strategi menyerang kerajaan rapuh Khalid Lembu Gagap yang kini "berkongsi kuasa" dengan Azmin Ali.

UMNO-BN mestilah cepat dan tangkas menyerang...., perhalusi dimanakah "loop hole" dan kesilapan bangang Pembangkang, kemudian rembat isu tersebut sekuat-kuatnya dengan membuat kenyataan yang lantang dan berani, disusuli tindakan tindakan yang menyerupai menyumbatkan GOL ke pihak lawan....., Ayuhh..!!!!!

Banyak bola tanggung yang sudah terhidang dalam kepincangan kerajaan rapuh DAP-PKR-PAS di Selangor. Segeralah menyerang dan terus menyerang..., janganlah henti menyerang..!

Untuk pertarungan dengan Pakatan Pembangkang dalam merampas kembali kerajaan negeri Selangor, tidak ada perkara lain selain dari kemenangan. Kejayaan merampas negeri Selangor merupakan political survival BN untuk hari hari mendatang...

Saturday, July 3, 2010

Friday, July 2, 2010

Si Bangsat Anwar Pura Pura Ludah Yahudi… Pemimpin PAS Terus Menjilat Anwar..!

Kemanakah perginya prinsip pemimpin PAS yang mahu meletakkan agama islam sebagai wadah perjuangan nombor wahid mereka..?

PAS harus segera membuat pendirian mereka setelah terbukti Si Bangsat Anwar bermain sandiwara dengan kelompok Yahudi yang sejak dari dulu lagi menzalimi rakyat Palestine...

Puluhan ribuan penyokong PAS sanggup berdemo, berarak menuju ke Kedutaan Amerika memprotes tindakan zalim Zionist keatas umat islam Palestine. Kasihan sungguh menyaksikan penyokong penyokong PAS yang sanggup menjulang Anwar sebagai Khalifah mereka untuk berucap dan menyerahkan memo bantahan.

Alangkah bangangnya pemimpin PAS bersama penjilat penjilat mereka apabila semalam suatu pendedahan telah dibongkarkan! Rupa rupanya Si Bangsat Anwar telah pergi berlari, menyembah, melutut dan mengemis ampun dan maaf kepada Yahudi... Sewaktu sedang rancak berlaku krisis Azmin - Khalid Lembu Gagap, ketika itu Si Bangsat Anwar sedang berada di Amerika Syarikat.

Akhbar Washington Post menyampaikan berita bagaimana Si Bangsat Anwar telah mengabiskan banyak masa menyembah-nyembah menjelaskan kepada Horward Berman, Pengerusi Hal Ehwal Luar Negara Amerika bahawa beliau kesal dengan pembabitannya dalam bantahan serangan Zionist.

Artikel yang ditulis oleh Jackson Diehl adalah penyiaran Washington Post, bukannya berita ini datang dari Utusan Malaysia, atau Berita Harian, ataupun TV3.... Oleh itu tidak timbul isu berita ini bertujuan mahu memburuk-burukkan nama Si Bangsat Anwar!

Sementara itu, di sebuah laman web, The Evangelical Outpost memetik pendapat penyokong kapitalis dan konservatif, Rachel Motte berkata pendirian Anwar dalam isu perkauman dan polisi antarabangsa sentiasa berubah-ubah bergantung kepada kepentingan politik peribadinya.

Menurut Motte, Si Bangsat Anwar menghabiskan masa bertahun tahun mengagungkan imej pro barat sehingga diberikan peluang mengajar di Universiti John Hopkins tetapi apabila sokongan dari golongan melayu dari negaranya sendiri mula terhakis, Si Bangsat Anwar bersikap anti-Yahudi dan anti-Amerika.

Bila pemimpin PAS nak sedar..? Sampai bilakah mahu memejamkan mata..??

Semoga pimpinan PAS yang selama ini bangang, jumud, dangkal, biol dan bebal segeralah hentikan kepercayaan taksub mereka kepada Si Bangsat Anwar..