Sunday, October 31, 2010

Ketua Pemuda UMNO Selangor Yang Baru, 3 Nama Final Shortlisting Dalam Senarai Khairy Jamaluddin

Semalam Penolong Setiausaha Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia, Datuk Megat Firdouz Megat Junid berkata senarai akhir calon untuk menggantikan Ketua Pemuda UMNO Selangor, Suhaimi Mohd Ghazali sudah dikenal pasti.

Menurutnya lagi, senarai akhir calon tersebut kini sedang diperhalusi oleh Khairy Jamaluddin dan kesemua calon calon itu diyakini mampu menjalankan tanggungjawab memimpin pergerakan itu dengan lebih berkesan setelah mereka kelihatan lesu dan layu di negeri Selangor...

Maklumat yang disampaikan kepada Blog Medan Info Kita, ada 3 nama dalam senarai akhir yang bakal diumumkan tak lama lagi.

Haji Megat Zulkarnain Omar Din, Ketua Pemuda UMNO Bahagian Gombak yang juga seorang EXCO Pemuda Malaysia dikatakan berada dalam top listing, kedudukan nombor satu. Megat yang berjaya menyampaikan pidato dengan baik pada Persidangan Pemuda baru baru ini dilihat sebagai calon pilihan ataupun calon favourite....

Ditempat kedua senarai akhir ialah Safarizul Mustaffa, beliau kini merupakan Ketua Penerangan Pemuda UMNO Selangor. Safarizul seorang yang agresif serta banyak mendepani dan mendahului Suhaimi dalam pelbagai program UMNO dalam negeri Selangor. Mengikut rekod, Safarizul juga pernah beberapa kali menganjurkan demonstarasi bantahan dalam isu isu panas berhubung dengan kerajaan Pakatan di Selangor.

Seorang lagi calon yang berada disenarai nombor tiga ialah Ungku Salleh Ungku Jamal. Beiau adalah Ketua Pemuda UMNO Bahagian Serdang. Ungku Salleh juga merupakan Pegawai Khas kepada Timbalan Perhubungan Negeri Selangor, Datuk Noh Omar. Adalah menjadi mudah untuk memilih Ungku Salleh sebagai calon Ketua Pemuda UMNO Selangor sekiranya "ramalan serta desas desus" mengatakan Datuk Seri Najib akan melantik Noh Omar sebagai Pengerusi Perhubungan Negeri Selangor yang baru nanti menepati ramalan.... Maksud mudah ialah sudah pasti Noh Omar lebih selesa bekerja dengan Pegawai Khasnya sendiri.

Siapa pun yang bakal terpilih nanti, kita mengharapkan kelainan dan pembaharuan kearah TRANSFORMASI gerakan kerja untuk menawan semula Selangor..! Janganlah TIDUR Lagi..., itulah harapan kesemua Bloggers!

Terkini Pemilihan PKR, Zaid Ibrahim Masih Didepan Azmin Dayus...

Kedudukan terkini perebutan jawatan Timbalan Presiden;

Zaid Ibrahim. 706 undi
Azmin Ali. 477 undi
Mustafa Kamil Ayub. 67 undi


Kedudukan terkini perebutan 3 jawatan Naib Presiden;

Nurul Izzah. 649 undi
Mansor Othman TKM Penang 610 undi
Fuziah Salleh Kuantan 506 undi
Tien Chua. 489 undi
Gobalakrishnan 393 undi
R Sivarasa. 348 undi
Suresh Puchong 219 undi
Baru Bian Sarawak. 146 undi
Johnson Chong 145 undi
Ansari Jatuh Laut. 91 undi
Yusmadi Gay Boy 91 undi
Dominique Ng. 53 undi
Manikavasagam Kapar 49 undi
Saiman Marjuki 36 undi
James Ghani. 31 undi
Xavier Samseng K Raja. 27 undi


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Saturday, October 30, 2010

Azmin Dayus Terkucil..! Terkini Dari PKR Tropicana - Zaid 577 Undi, Azmin 372 Undi.

Laporan rasmi dari Pejabat PKR Tropicana mengesahkan bahawa semalam 9 Cabang PKR sudah menjalankan proses pengundian memilih pimpinan pusat mereka.

Bagi jawatan Timbalan Presiden, Zaid Ibrahim sedang mendahului dengan 577 undi diikuti dengan Azmin Ali yang mendapat 372 undi. Mustafa Kamil Ayub pula ditempat terakhir hanya memperolehi 61 undi.

Manakala bagi jawatan Naib Presiden pula berjaya diunggguli oleh anak Presiden kini berada ditempat paling atas sekaligus menepati ramalan bahawa parti PKR bakal menjadi sebuah hakmilik sebuah keluarga..! Berikut ialah kedudukan terkini perebutan 3 kerusi Naib Presiden;

Nurul Izzah Anwar. 494 undi
Hajjah Fuziah Saleh. 462 undi
Mansor Othman. 462 undi
Tian Chua. 430 undi
Gobalakrishnan. 304 undi
R Sivarasa. 267 undi
Suresh Puchong. 207 undi
Johnson Chong. 145 undi
Baru Bian Sarawak. 143 undi
Ansari Jatuh Laut. 84 undi
Yusmadi Gay Boy. 79 undi
Yahya Sha'ri. 58 undi
Dominique Ng. 51 undi
Manikavasagam Kapar 47 undi
Xavier Samseng K Raja 25 undi


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Friday, October 29, 2010

Malas Cakap Pasal GALAS..! Fahaman Islam PAS Di Galas Sahkan Kafir Harbi Boleh Masuk Dewan Solat….! Ada Nik Aziz Kesah….??

Walaupun dah menjadi isu yang panas berapi di Selangor, namun bagi juak juak murahan KHAWARIJ Pas mereka peduli apa..? Yang penting ialah kuasa….! Dulu mereka kafirkan UMNO kerana membariskan rakan rakan bukan islam seperti MCA, MIC, Gerakan dalam komponen untuk menubuhkan kolisi kerajaan, TETAPI kini Pas lebih kafir dari kafir itu sendiri sehingga sanggup melaksanakan matlamat menghalalkan cara….!

Pada hari Penamaan Calon di Galas, beberapa pemimpin Pakatan yang bukan islam selamba sahaja dilayan dengan begitu baik sekali walaupun mereka sudah berada dalam dewan solat masjid, foto diatas sebagai bukti!

Barangkali agaknya sewaktu melangkah masuk Xavier berbisik kepada Ronnie, “.. let’s go inside, don’t worry..., they can’t do anything us. Do you know that I got VVIP reception when I was at Masjid Ar Rahimiah…, these idiots are stupid, they just want to treat us like their bosses…”

Kesemua kafir kafir harbi ini masuk kedalam masjid setelah dipelawa oleh Pak Lebai berkopiah yang berdiri sebelah Lim Kit Siang. Ketika itu cuaca diluar masjid agak panas, maka mereka dipelawa masuk kedalam duduk dibawah kipas….[lihat foto], sementara menunggu jemaah bersolat sunat Dhuha dan Hajat yang diimamkan oleh Nik Aziz.

Jumaat Di GALAS! Mari Tengok Kedua Dua Gambar Ini…, Amacam..? Ada Serupa..…?


Road Show SSDE 2. Khir Toyo Akan Mandikan Khalid Gagap Malam Minggu Ini...

Siri Road Show Selamatkan Selangor Darul Ehsan [SSDE 2] yang akan meneruskan programnya Sabtu ini, dijangka mampu mengupas lebih banyak isu yang sensasi dan diberitakan pihak Penerangan PKR Selangor akan "decoy" juru gambar untuk merakam ceramah tersebut sebagai study material untuk counter attack apa saja isu yang dibongkarkan..., jangan marah ya Badrul Amin, info sulit ini sudah sampai ke telinga dan pengetahuan pihak Secretariat SSDE!

Pada musim pertama SSDE sebelum direhatkan sempena bulan Ramadhan dan Syawal, isu pasir benar benar membuatkan PKR Selangor agak senak perut sehingga memaksa tampuk pimpinan PKR Selangor memecat Khalid Gagap dan menggantikan beliau dengan Azmin Dayus, dan sebagai membalas dendam pula, Khalid Gagap memecat Setpolnya Nik Nazmi dan digantikan dengan Faekah Husin...

Pada hari Sabtu ini 30 Oktober 2010 jam 8.30 malam, destinasi Road Show SSDE 2 menuju ke utara negeri Selangor. Ada dua [2] ceramah serentak, di Tanjung Karang dan Sekinchan.

Orang yang paling Khalid Gagap geruni dan rimas, siapa lagi kalau bukan mantan MB Selangor sendiri, Datuk Seri Dr Khir Toyo akan mengambil pentas di Sekinchan. Berbekalkan dengan pengalaman mentadbir kerajaan selama dua penggal, membawa Selangor ke mercu kejayaan, mengetahui banyak isi kandungan rekod kerajaan negeri, sudah pasti Khir Toyo ada satu misi..! Tugas beliau ialah untuk MANDIkan si Khalid Gagap....
Gandingan yang mantap apabila Ezam pula yang berperanan akan telanjangkan Anwar agar rakyat di Selangor berpeluang mengetahui "banyak kisah benar"

Sahabat sahabat Blogger yang membuat liputan dan akan bersiaran nanti sudah pun mewar-warkan program ini semenjak kelmarin....


Blog Warisan 2057, klik sini
Blog Gerakan Anti PKR, klik sini

Thursday, October 28, 2010

GAY Club Di Selangor Sudah Ada Lima [5], Kenapa PAS Selangor Terus Membisu…??

Lain hulu lain parang…., lain dahulu lain sekarang! Pada asalnya, asas perjuangan PAS mahu menubuhkan sebuah negara Islam yang berpandukan kepada hukum Hudud.

Malang sekali apabila mereka terpaksa menjadi kuda untuk melengkapkan syarat tertubuhnya sebuah kerajaan yang lain daripada Barisan Nasional, segala apa yang diimpikan oleh Allahyarham Ustadz Dato Fadhil Noor terpaksa disimpan dalam arkib sejarah manifesto PAS….

PAS kini hanya sanggup menjadi kuda tunggangan kepada DAP dan PKR…. Malah perjuangan mahu kerajaan negara Islam pun sudah bertukar wajah kepada PAS For All…, lebih liberal dan keterbukaan.

Di negeri Selangor, banyak sudah isu isu panas yang menguji kesungguhan kepimpinan PAS mempertahankan agama Islam telah dibuktikan mereka gagal…, isu ternakan Babi secara moden, isu sekatan penjualan arak secara terbuka, isu kalimah Allah, isu membawa masuk kafir ke dewan solat utama surau dan masjid, kesemua isu isu ini membuatkan rakyat di Selangor sudah mual dan jelek dengan pendirian para “alamak,” eh, silap eja, ulama PAS….

Ramai yang menyedari bahawa gejala sosial di negeri Selangor sudah ada peningkatan selepas kerajaan Pakatan yang dipimpin oleh DAP mengambil alih dari tangan Barisan Nasional.

Posting artikel blog kali ini dibuat atas permintaan seorang sahabat yang masih bersama PKR, beliau mahu masyarakat terutama orang melayu sedar bahawa sistem kawalan ekonomi golongan mata sepet sebenarnya menguasai penuh kerajaan negeri Selangor ini…

Pertemuan dengannya, yang juga seorang Ahli Majis sebentar tadi disebuah restoran sambil menjamu makan tengahari agak singkat kerana beliau mahu berangkat ke Batu Sapi. Namun begitu yang penting ialah keperihatinan beliau untuk melihat ada tindakan serta bantahan mengikut apa jua kaedah terhadap struktur pembangunan negeri Selangor yang bertopengkan beberapa jenis perniagaan yang kunuunnya dilihat baik…

Percambahan banyak pusat pusat rawatan tradisional yang mempamerkan perkhidmatan urut sebenar melindungi aktiviti pelacuran dimana perniagaan ini dimonopoli oleh puak puak mata sepet…

Begitulah juga lahirnya terlalu banyak hotel hotel bajet [Budget Hotel] di beberapa buah bandar seperti Klang, Sunway, Puchong, Damansara, Seri Kembangan, Balakong yang juga menjadi topeng kepada banyak aktiviti aktiviti pelacuran. Malah dalam beberapa laporan berita akhbar dan televisyen baru baru ini, pihak JAIS berjaya menahan ramai remaja yang menggunakan bajet hotel sebagai tempat untuk melepaskan hawa nafsu masing masing.

Secara logiknya, percambahan yang sihat kepada rumah rumah urut dan hotel hotel bajet yang semakin banyak seperti cendawan tumbuh selepas hujan bukanlah sesuatu yang perlu dihairankan…. Lesen untuk kelulusannya terletak ditangan seorang Exco DAP yang pernah memiliki rekod buruk dalam simpanan polis kerana beliau pernah bertindak kasar dan campurtangan urusan polis dalam satu serbuan pencegahan aktiviti pelacuran disebuah hotel di Petaling Jaya beberapa tahun yang lalu….

Rangkaian Bloggers dan sahabat sahabat Bloggers yang lain akan membongkar isu isu ini lengkap dengan data dan bukti bergambar serta video tak lama lagi…..

Ada sesuatu yang agak menarik perlu dikongsi bersama. Menurut maklumat sahabat Blogger itu tadi, terdapat juga beberapa pusat hiburan di Lembah Klang yang menyediakan persembahan Pole Dance dimana penari penarinya hanya memakai bra dan pantie menari berpegang kepada tiang tiang diatas bar tempat minum pengunjung…, selepas itu penari penari itu akan menggesel-geselkan tubuhnya pada pengunjung yang sudah “minum” lalu diberikan tips secara cash dimasukkan kedalam bra atau pantie…. Ada juga yang berani beraksi menanggalkan pakaiannya satu per satu…. WOW! Dahsyatnya negeri Selangor sekarang…!

Yang agak menggerunkan ialah bila dimaklumkan di negeri Selangor juga sudah ada GAY Club yang beroperasi secara sulit…. Hah..? Gay Club…? Teringat kita kepada kes liwat Anwar Ibrahim yang dikatakan beliau adalah seorang pengamal seks luar tabi’e…!

Mungkin juga Anwar sudah dimaklumkan bahawa sudah ada sebanyak 5 buah GAY Club dinegeri Selangor, tetapi selaku Punaisihat Ekonomi Negeri Selangor sudah pasti Anwar melihat ini sebagai proses menjana kewangan untuk mempertingkat tahap ekonomi negeri Selangor…..

Adakah sekiranya dimaklumkan kepada Anwar bahawa GAY Club sudah banyak di Selangor, mungkin ini jawapannya “.. ada aku kesah..? “

Wednesday, October 27, 2010

Lagi PANAAAS Dari Galas!! Khir Toyo Berjaya Telanjangkan Khalid Gagap..! Cerita Skandal..??

Syabas dan tahniah Blog ini ucapkan kepada mantan Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Dr Khir Toyo yang berjaya “telanjangkan” si Khalid Gagap….

Sila klik sini, klik sini, dan klik sini.

Seks Ganas GALAS..! Satu Pembongkaran Yang Mesti Kita Ketahui….…

Anda kenal dengan wajah pemimpin PAS diatas ini..?

Ada cerita panaaas dan menarik mengenainya..? Iya beliau memang seorang yang sangat suka mensensasikan banyak isu isu berkaitan dengan pemimpin UMNO-BN. Tetapi dalam episod kempen Pilihanraya kecil DUN Galas, nampaknya Mahfuz Omar pula menjadi santapan blogger pro kerajaan…..
Sebaik sahaja selesai penamaan calon Pilihanraya Kecil DUN Galas, riuh rendah usaha jahat pihak Pakatan mahu psy-war dan sekaligus “discredit” calon UMNO-BN.

Hebahan cerita murahan bahawa calon yang mewakili UMNO-BN, Abdul Aziz Yusoff tidak layak kerana hanya memiliki kelulusan akedemik SPM sahaja….! Juak juak murahan PAS pula bangga calon mereka Dr Zilkefli Mohamad seorang pengamal perubatan.

Tetapi tidakkah PAS lupa bahawa salah seorang Naib Presiden mereka yang juga seorang wakil rakyat Ahli Parlimen Pokok Sena adalah lulusan SRP sahaja..?

Benarkah perkara ini…? Untuk ketahuinya sila
klik sini.

Tuesday, October 26, 2010

Panas Dari Bukit Segambut..! Wan Azizah Maki Anwar Ibrahim Depan Anak Anak…?

Ahli ahli PKR, penjilat penjilat PKR, barua barua PKR seharusnya merasa malu kerana memiliki seorang Presiden parti yang menggunakan kepala lutut untuk berfikir..!

Dr Wan Azizah memulakan langkah dalam politik sebagai galang ganti kepada tubuh badan Anwar yang telah dipecat daripada semua jawatan kerajaan dan dibuang dari UMNO pada tahun 1998. Terhumbannya Anwar ke sel penjara Sungai Buloh juga memberikan “sympathy advantage” kepada Wan Azizah meraih sokongan rakyat terutamanya di Parlimen Permatang Pauh.

Maka bermulalah episod Azizah menggalas tugas sebagai Women Politician pada bulan April 1999, bertempat di Hotel Renaissance Kuala Lumpur, pelancaran sebuah parti politik yang baru, Parti Keadilan Nasional menjadi wadah perjuangan isteri kepada mantan Timbalan Perdana Malaysia yang menjadi banduan kehormat ketika itu.

Tahun yang sama, Wan Azizah menerima kepercayaan dan mandat rakyat Permatang Pauh untuk menggantikan suaminya masuk ke Dewan Rakyat Parlimen, malah kekal kemenangan dua penggal berturut-turut sehingga tahun 2008. Tetapi hayat gelaran Ahli Parlimen buat Wan Azizah berakhir pada bulan Ogos 2008 apabila Anwar Ibrahim menggeletar kepala lutut setelah Pembantu Khas Pembancuh Kopinya bernama Saiful Bukhari Azlan membuat laporan polis bahawa beliau sudah beberapa kali diliwat oleh Ketua Umum PKR itu….

Sejarah dan testimoni jelas membuktikan bahawa Wan Azizah bukanlah seorang pemimpin politik yang baik, tidaklah keterlaluan untuk kita labelkan sebagai ZERO Knowledge on politics…!

Sewaktu Anwar sedang “bermastautin” di sel Penjara Sungei Buloh, segala keputusan penting parti Keadilan ketika itu Azizah serahkan kepada Ezam yang bertindak selaku Ketua Pemuda yang menjadi benteng kepada parti memperjuangkan kebebasan Anwar….

Tetapi setelah Anwar dibebaskan, watak utama Wan Azizah semakin terserlah hanya sebagai Patung Bernyawa, disuruh duduk dia duduk, disuruh bangun dia bangun, disuruh diam dia diam, disuruh menonggeng dia menonggeng oleh suaminya……

Susun atur kerja Wan Azizah masih lagi dikira kemas kerana beliau memiliki seorang Setpol yang tegas bekerja, dikenali sebagi No Nonsense Lady, Faekah Husin. Tetapi baru baru ini Faekah terpaksa dimadukan kerana berkongsi seorang lagi Boss iaitu Menteri Besar paling Gagap dalam Malaysia, bernama Khalid Ibrahim.

Dek kerana itulah mungkin Wan Azizah semakin celaru…, ditambah pula krisis family with party yang melibatkan anaknya Nurul Izzah menentang keputusan Anwar mahu mengangkat Azmin Ali sebagai orang nombor dua PKR, maka Azizah tidak tahu mana arah tuju beliau sebagai Presiden parti.
Berlakulah suatu insiden yang menampakkan kebodohan dan kebangangan Wan Azizah….
Semalam akhbar Sinar Harian pada mukasurat N8, tertera sebuah kenyataan yang paling dangkal lahir dari seorang yang kunuunnya bertarat Presiden parti.

Tajuknya “ Wan Azizah Mahu Najib Tarik Balik Kenyataan”, dimana kebodohan Azizah disahkan apabila mahu Presiden UMNO memohon maaf kepada rakyat Malaysia…

Kesian ahli ahli PKR dapat Presiden yang otaknya dilutut, oleh itu sekiranya kita bertemu muka atau bersua wajah dengan Wan Azizah kena berhati-hati..! Jangan sesekali terlanggar lututnya, takut nanti bergoyang otaknya pulak…!

Marilah kita hayati bait bait kenyataan DANGKAL seorang Presiden parti politik yang memang sah BANKRAP idea, hanya mahu berbuat sesuatu tanpa menggunakan akal fikiran yang waras..!

Beliau berkata, kenyataan Presiden UMNO di Perhimpunan Agung UMNO itu jelas mengundang persepsi negatif dalam kalangan rakyat kerana ia seakan-akan menunjukkan UMNO sanggup melakukan apa saja untuk mengekalkan kuasa.

“Jika ditakdirkan Pakatan Rakyat diberikan mandat oleh rakyat untuk menerajui kerajaan Persekutuan dalam PRU akan datang, UMNO dan BN wajib menerima keputusan tersebut secara matang dan rasional atas semangat demokrasi dan keluhuran Perlembagaan, “ katanya.

Pada ucapan dasar Presiden, Najib meminta ahli UMNO pertahankan Putrajaya daripada sebarang cubaan merampasnya.

Demikianlah antara potongan kenyataan yang disiarkan oleh akhbar Sinar Harian semalam.

Owh, Azizah…!!! Rupa rupanya kau gerun ya, sehingga termasuk kedalam bijik kelintit kau ya..? Gerun dengan kata kata semangat juang seorang pahlawan yang diungkap oleh Presiden UMNO…?

Jom! Mari ditambahkan lagi kegerunan si Azizah…, kita singkap kembali antara kata kata Datuk Sri Najib yang berjaya menggegarkan Dewan Merdeka pagi hari Khamis 21 Oktober 2010;

AYUH…
JANGANKAN GERIMIS, HUJAN PUN MARI KITA REDAHI….
JANGANKAN RIBUT, TAUFAN PUN MESTI KITA HARUNGI….
JANGANKAN AIR BAH, GELOMBANG BADAI PUN HARUS BERANI KITA RENANGI…,
JANGANKAN GERHANA, KELAM GELITA PUN PASTI KITA TERANGI

JANGANLAH KITA TERPALIT DAMAK BERACUN SANDIWARA LAWAN
YANG HANYA MENEMPAH ALAM KEGAGALAN

BERPASAKLAH KEPADA PARTI UMNO
BERTETAPLAH KEPADA PANJI PANJI BARISAN NASIONAL

WALAU BERKECAI TULANG DAN JUGA BADAN…
WALAU BERCERAI JASAD DARI NYAWA…
WALAU APA PUN YANG TERJADI…
PUTRAJAYA MESTI KITA PERATAHANKAN..!!!!!


Memang Wan Azizah sudah jadi biul, bahalol, tongong dan bengong..! Apakah menjadi satu kesalahan apabila seorang Pemimpin memberikan laungan kata kata semangat sedemikian dalam perhimpunan beliau bersama sama dengan saf saf kepimpinannya..?

Dimana salah Datuk Sri Najib..? Tidak bolehkah sebagai Ketua sebuah parti Najib mengajak ahli ahlinya pertahankan apa yang telah dimiliki bersama..?

Bukankah ini sifat murni seorang pejuang yang tegas berdiri disaf paling depan mahu membawa pengikutnya terus mempertahankan mahkota kerajaan daripada dirobek robek oleh golongan yang pengacau seperti Anwar dan barua baruanya..?

Kenapakah Wan Azizah begitu bodoh sekali meragui UMNO-BN tidak mahu menyerahkan kuasa sekiranya rakyat berjaya diliwat dan dibodohkan untuk memberikan mandat kepada DAP untuk mengambil kerajaan pusat dan Putrajaya..? Bukankah sudah terbukti dengan jelas dan nyata bahawa juak juak murahan penjilat tegar Pakatan sebenarnya yang BEBAL tidak mahu menyerahkan kuasa apabila mereka perlu berbuat demikian..! Mahukan bukti …?

Nah! Lihat gambar gambar dibawah ini, kenangan pahit yang berlaku di Perak…

Kereta rasmi milik DYMM Sultan Perak dan Raja Muda cuba dihalang dengan penuh kebiadapan dan ada sedikit pun rasa hormat kepada institusi raja…

Ada barua murahan yang sanggup berbaring ditengah jalan mahu menghalang kereta rasmi DYMM Sultan, siapakah baru barua ini…? Ahli UMNO..??

Ini pula aksi berok yang bertopengkan manusia..! Gelagat paling biadap tidak langsung menghormati sidang dewan dalam DUN Perak. Yb dari DAP seperti gengster komunis naik keatas meja kerana tidak mahu Dr Zambry meneruskan persidangan.. Siapakah yang sebenarnya tidak boleh terima hakikat hilang tahta kerajaan..?? Ahli UMNO..??

Oh Azizah…! Sudah sudahlah tu…., hentikanlah semua lakonan mu itu. Cukuplah dengan kelakuanmu membiarkan diri dibodohkan oleh Anwar, Azmin dan Shamsidar…. Janganlah perlu pamerkan kebodohanmu kepada seluruh rakyat…

Monday, October 25, 2010

Score Card..? Kad Skor..? Pemuda UMNO Malaysia Perlu Cemerlang Di Galas & Batu Sapi…!

Dalam ucapan Perasmian Serentak Tiga Sayap UMNO – Wanita, Pemuda & Puteri, Timbalan Presiden UMNO, Tan Sri Muhyiddin Yassin telah menyarankan agar diujudkan satu sistem Score Card atau Kad Skor sebagai penilaian prestasi kerja pimpinan UMNO di semua peringkat.

Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia, Khairy Jamaluddin antara yang paling awal memberikan respon dan mahu segera sistem ini diguna pakai.

Persidangan Pergerakan Pemuda UMNO tahun 2010 ini tidaklah sehebat mana pun… Malah dikatakan gagal melahirkan pembahas pembahas yang berkualiti seperti yang dilaporkan oleh sahabat Blogger GAP yang membuat liputan dari dalam dewan persidangan…, klik sini.

Hanya seorang pembahas sahaja dari Selangor iaitu Ketua Pemuda Bahagian Gombak, Haji Megat Zulkarnain sahaja diberitakan berjaya menyampaikan pidato dengan begitu baik sekali, yang lain hancuusss…., klik sini.

Terdengar juga suara suara sumbang kalau ikut tata bahasa Akedemi Fantasia, “ ke laut..”, rasa tidak puas hati kerana banyak isu isu yang seharusnya memperlihatkan perjuangan sebenar anak anak muda melayu tidak dibawa dalam persidangan Pemuda. Antara isu isu tersebut adalah isu pengusiran peniaga melayu di Pulau Pinang, kebiadapan Namawee, isu pencemaran surau dan masjid di Selangor, isu kalimah Allah.

Malah tidak ada laungan kata kata semangat dari anak anak muda yang bergelar Exco Pemuda UMNO Malaysia yang secara berani dan yakin mahu merampas kembali kerajaan negeri Selangor, Pulau Pinang, Kedah dan Kelantan dan “mempertahankan” negeri Perak…!!

Kemanakah hala tuju anak anak muda ini yang “dipimpin” oleh Khairy..? Hanya mahu memburu gelaran Dato Seri, Datuk, mahu jadi calon PRU ke 13…????

Galas dan Batu Sapi kini menjadi pentas sulung untuk Khairy bersama gerombolan Pemuda UMNO buktikan bahawa mereka faham akan erti perjuangan..! Ayuh..! Bekerjalah seikhlas hati, sejujur jujurnya atas panji panji UMNO dan Barisan Nasional. Berilah kemenangan kepada Datuk Sri Najib untuk kedua dua kerusi ini sebagai BUKTI bahawa Pemuda UMNO memang mampu mengorak langkah kemenangan dan bukannya menjadi tengkorak kepada parti….

BABI [Bro Anwar Bin Ibrahim] Cuba Putarbelitkan Kenyataan Najib "Hak Melayu" Sudah Terkunci Kemas...

Anwar Ibrahim sudah terkedu! Beliau sudah penat BERBOHONG keseluruh negara akan laksanakan hak sama rata, sama rasa, depan belakang sama saja....

Iya, setelah Anwar berkokok atas pentas ceramah akan menghapuskan Dasar Ekonomi Baru dan akan pastikan semua hak rakyat Malaysia sama dirasai, tiada lagi kelebihan menjadi melayu dibumi Malaysia, ramai yang terlopong ternga-nga percaya..! Terutama sekali masyarakat bukan melayu yakin bahawa sebaik sahaja Putrajaya bukan lagi milik UMNO-BN maka tiada lagi hak keistimewaan orang orang melayu.., maka berbondong bondonglah sokongan bukan melayu mahu segera menobatkan Anwar..! Lihatlah sendiri apa yang berlaku pada porla undi bukan melayu di Kuala Terengganu, Bukit Gantang, Bukit Selambau, Hulu Selangor dan Sibu...

Malah segala usaha pujukan kerajaan BN bergolok bergadai berbilion ringgit untuk memenangi hati bukan melayu gagal..! Semuanya dek kerana Anwar berjanji rakyat Malaysia akan diberikan hak yang sama....

Kalau Anwar berceramah, seperti biasa beliau akan berbohong " anak melayu anak saya..., anak cina anak saya..., anak hindu anak saya..., anak kadazan anak saya, anak iban anak saya...". Terpukau hadirin yang membanjiri ceramah Ketua Pembangkang itu dimana saja.

Tetapi, pada pagi Jumaat 22 Oktober 2010, di Dewan Merdeka PWTC, tembelang Anwar pecah..! Iya, baunya busssuuuuuk sekali!

Apabila Presiden UMNO, Datuk Sri Najib Tun Razak menyampaikan ucapan dasarnya sewaktu merasmikan Persidangan Agung UMNO kali ke 61, beliau berjaya membuktikan bahawa selama ini rakyat bukan melayu sudah terkena KLENTONG oleh Anwar...

Najib secara lantang menjelaskan bahawa perkara dalam Perlembagaan terutamanya hak keistimewaan melayu sudah terkunci kemas! tersimpul mati...!

" sebenarnya hakikat bahawa peruntukan bersangkut dengan kepentingan orang Melayu, bumiputera yang melibatkan soal keistimewaan orang melayu sudah pun terpateri kemas, telah terkunci tersimpul mati dalam Perlembagaan negara kita, yang tak boleh dipinda MELAINKAN dengan persetujuan Raja Raja Melayu, dan saya TAK nampak Raja Raja Melayu akan pinda peruntukan Perlembangaan ini.." kata Najib sewaktu menggulung ucapannya sekaligus beliau menjelaskan apa yang telah disampaikan terlebih dahulu sewaktu ucapan perasmiannya.

Ha ha haaaaa....! Apa Lu Mau Cakap Sekarang Anwar..? Lu Memang BANGSAT yang 1st Class la...

Owh..! Nanti sekejap.... Rupa rupanya masih ada jawapan...,

" namun ada juga pihak, inilah kata kumpulan sebelah sana, dia pakar pusing. Dia pusing bab itu, dia pusing.. Orang putih kata spinning. Dia very good at spinning. Dia kata kalau sudah terkunci, tersimpul mati, jadi tak perlulah UMNO berkuasa sebab orang Melayu kalau ada kuasa pun orang lain boleh pertahankan, sebab sudah ada peruntukan dalam Perlembangaan" tambah Najib dalam ucapan penggulungannya.


Aduuhhh...! Apa nak jadi dengan Si Bangsat Anwar..? berbelit belit lidangnya bercabang masih enggan mengaku beliau sudah berbohong kepada penjilat penjilatnya..

Sunday, October 24, 2010

7 Elemen Transformasi UMNO, Berjayakah Najib..?

Selesai sudah Persidangan Agung UMNO kali ke 61 tahun 2010 yang melabuhkan tirainya petang semalam di Dewan Merdeka PWTC....

Ucapan Penggulungan Presiden UMNO, Datuk Seri Najib Tun Razak perlu diangkat sebagai AMANAT Presiden. Perlu ditafsirkan juga Amanat Presiden tersebut sebagai Guidelines untuk keseluruhan pimpinan UMNO semua peringkat samada dari Majlis Tertinggi, sayap Pemuda Lembik, sayap Wanita Berangan MB, sayap Puteri 3G Gempal, Gemuk & Gebu - menjadikan Amanat ini sebagai Winning Formula..!

Apakah 7 Amanat ini berjaya untuk suatu Proses Transformasi UMNO agar mencapai kemenangan jitu kearah mempertahankan Putrajaya dan kembalikan majoriti 2/3 Parlimen..?

Mampukah 7 Amanat ini merampas kuasa kerajaan negeri di Selangor, Pulau Pinang, Kedah dan Kelantan..?

Berjayakah 7 Amanat ini membantu Dr Zambry mempertahankan negeri Perak daripada dirobek robek oleh Ngeh & Nga yang akan "mengkudakan" Nizar sebagai barua mereka...?

Marilah kita perhalusi 7 Amanat Presiden ini, dan lihatlah keadaan sekeliling kita dengan sikap pemimpin UMNO, MCA, MIC, Gerakan dan lain lain komponen itu sendiri..., mampukah tercapai hasrat murni Datuk Sri Najib?

PERTAMA
Tentukan Maruah Parti Lebih Besar Daripada Kepentingan Diri

KEDUA
Yang Penting Bukan Kumpulan Tetapi Pasukan

KETIGA
Menangi Pemikiran, Hati Dan Jiwa Rakyat

KEEMPAT
UMNO Mesti Menjadi JUARA Media Baru

KELIMA
Menangi Sokongan 4 Juta Pengundi Baru

KEENAM
UMNO Mesti Menuju Sifar Masalah

KETUJUH
UMNO Kena Dahulukan Rakyat, Biar UMNO Dilihat Sebagai Parti Yand Adil


Semoga bermula dari saat ini, pimpinan UMNO semua peringkat, dari atas sehinggalah ke akar umbi, terutama sekali peringkat jentera pilihanraya akan mengGALAS tanggungjawab dengan satu daya tenaga luar biasa ibarat seekor SAPI yang digeruni, agar kemenangan yang dicari dapat ditemui..!

Saturday, October 23, 2010

Friday, October 22, 2010

Dari PWTC : Cadangan Bernas Dari Presiden MIUP

Setiap respon yang diminta oleh mana mana pemimpin BN yang menghadiri upacara Perasmian Persidangan Agung UMNO sudah pasti tidak akan memberikan komen negatif terhadap ucapan dasar Presiden UMNO.

Sudah semestinya setiap respon dari MIC, MCA, PPP, Gerakan akan seirama dan dilihat agak retorik pada asasnya tidak dapat disangkal lagi bahawa intipati kandungan ucapan Datuk Sri Najib memanglah merangkumi kesemua aspek aspek penting untuk beliau pahatkan keyakinan bahawa UMNO akan menjadi tunjang kekuatan kerajaan Barisan Nasional….

Namun begitu, kita harus melihat cadangan yang bijak dari Dato Nallakaruppan, Presiden Malaysian Indian United Party [MIUP]. Beliau mahu mencetak teks penuh ucapan dasar Datuk Sri Najib dalam bahasa tamil dan diedarkan kepada keseluruhan ahli ahli partinya…. Malah Dato Nalla menyarankan agar teks ucapan ini turut dicetak dalam pelbagai bahasa seperti Inggeris dan Cina serta lain lain untuk dibaca dan difahami oleh rakyat SATU Malaysia…..

Dato Nallakaruppan turut diberikan tempat duduk VIP dalam Dewan Merdeka PWTC semalam dan beliau menyokong penuh ketegasan Najib yang mempertahankan soal Kontrak Sosial dan tidak mahu isu ini dimanupulasikan oleh pihak Pembangkang .

Ikuti temu bual ringkas sahabat Blogger kita GAP yang berkesempatan bersembang dengan Dato Nalla di luar Dewan Merdeka PWTC pagi semalam, klik sini.

Seorang lagi sahabat blogger Keris Putera menyambut baik cadangan Dato Nalla itu, klik sini.

Thursday, October 21, 2010

Part 3 Dari Dewan Merdeka PWTC

Presiden UMNO Datuk Sri Najib Tun Abdul Razak sudah pun menyampaikan amanat beliau kepada semua perwakilan sebentar tadi sekaligus merasmikan Persidangan Agung UMNO kali ke 61 tahun 2010.

Najib banyak berpesan kepada ahli UMNO agar tidak lupa kepada wadah perjuangan asal bapa bapa pemimpin terawal dan terdahulu.

Beliau juga mengajak ahli ahli UMNO teguh berdiri mempertahankan negara kita daripada gangguan adu dumba petualang serta pengkhinat negara yang mahu menghancurkan keharmonian yang sudah dibina oleh kerajaan UMNO Barisan Nasional.

Presiden UMNO secara sinis menempelak pihak Pembangkang yang sedang ditunggang oleh "Saudagar Mimpi" kini berusaha keras mengelirukan rakyat dengan pelbagai janji janji kosong demi mahu mencapai cita cita peribadi kununnya mampu menawan Putrajaya...

Diantara isu isu yang cuba dikelirukan kumpulan "Saudagar Mimpi" ialah meniup api pergaduhan dalam Perkara 153 Perlembagaan.

Diakhir ucapan Datuk Sri Najib berjaya meraih sokongan daripada laungan lantang seluruh hadirin dari dalam dan luar Dewan berjanji akan mempertahankan Putrajaya daripada jatuh ke tangan kumpulan "Saudagar Mimpi"


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Live Dari Dewan Merdeka PWTC Part 2

Pengerusi Tetap UMNO Tan Sri Badardin sudah mengambil tempat setelah dipersilakan oleh Setiausaha Agung UMNO Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor.

Terlebih dahulu Datuk Seri Tengku Adnan membentangkan laporan. Beliau memaklumkan bahwa keahlian UMNO semakin bertambah sekarang mencecah 3.5 juta orang. Persidangan turut dihadiri oleh sahabat sahabat parti politik luar negara seperti Bangladesh, India, Cambodia, Indonesia, Iran, Japan, Korea, Libya, Singapore, Sri Lanka, Timor Leste, Uganda, Vietnam, Zimbabwe, Turki, Pakistan, Filipina dan Bahrain.

Pengerusi Tetap seterusnya memaklumkan bahawa kehadiran perwakilan seramai 2,599 bermakna memenuhi korum persidangan.

Pengerusi Biro Agama Senator Dato Jamil Khir Baharom diundang ke pentas untuk memimbing bacaan doa memohon keberkatan Allah swt.

Seterusnya hadirin diminta berdiri menyanyikan lagu kebangsaan Negaraku, lagu UMNO dan lagu Barisan Nasional.

Sekali lagi Setiausaha Agung UMNO tampil untuk membacakan aturcara persidangan.

Sebentar lagi, YAB Presiden Datuk Sri Najib akan menyampaikan ucapan dasar beliau..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Live Dari Dewan Merdeka Part 1

Hari ini akan bermula Persidangan Agung UMNO 2010 di Dewan Merdeka PWTC.

Kelihatan beberapa sahabat Blogger yang sedang bertugas merakam gambar gambar tetamu serta pimpinan yang berada dalam Dewan.

Sebentar tadi Presiden UMNO Datuk Sri Najib bersama Timbalan Presiden sudah berada di pentas utama setelah selesai membuat pemeriksaan perbarisan tiga sayap parti, Wanita, Puteri dan Pemuda.

Sekarang sedang diperdengarkan bacaan ayat2 suci Al Quran oleh Datuk Shamsul Najmi Shamsuddin.Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Tuesday, October 19, 2010

Bajet 2011, Anwar Hantuk Kepala Ke Dinding..? Syabas Datuk Sri Najib..!

Sebaik sahaja selesai Perdana Menteri kita Datuk Sri Najib yang juga merupakan Menteri Kewangan membentangkan Bajet 2011, difahamkan “mood” Anwar Ibrahim seperti seorang wanita yang didatangi “period pain”.

Yes! Anwar hangin satu badan…! Apabila staff pejabat Anwar bertanyakan tentang persiapan untuk mereka ke PRK DUN Galas, Anwar dengan nada suara yang tinggi mengherdik “ Galas is not our problem..! “

Difahamkan juga pelawaan Azizah untuk melakukan seks telah ditolak oleh Anwar, benarkah..??

Hari ini sudah masuk hari ke 3 usia Bajet 2011 dihidangkan kepada rakyat Malaysia, namun belum ada lagi “kritikan bernas” datang dari Anwar sebagai Ketua Pembangkang. Malah yang ada hanyalah satu adegan “tiger show” cuba ditunjukkan oleh seorang Ahli Parlimen Sewel berkelulusan SRP dari Pokok Sena yang berkelakuan biadap menjerit kearah Najib setelah Bajet 2011 selesai dibentangkan…

Hari ini Anwar cuba menyoal kewajaran kerajaan memberikan kontrak pembinaan Istana Negara baru kepada Maya Maju [M] Sdn Bhd yang “menurut info Anwar”, tidak berdaftar dengan Pusat Khidmat Kontraktor [PKK] dan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan [CIDB]. Syarikat ini dikatakan milik bekas Bendahari UMNO Merbok, Datuk Haji Man Mat.

Aduh! Dah tak ada modal besar untuk Anwar menyerang Najib dalam mempersoalkan Bajet 2011..? Apakah dalam kerajaan Pakatan Selangor tidak ada soal kronisme dan nepotisme..? Sewaktu peringkat awal pentadbiran kerajaan Selangor bukankah Anwar juga telah mengarahkan Khalid Gagap untuk melantik abangnya Rosli Ibrahim sebagai salah seorang Boss Kumpulan Darul Ehsan Berhad [KDEB]..? Pakatan juga masih gagal menjawab siapakah Haji Man Ibrahim dalam Kumpulan Semesta Sdn Bhd yang memonopoli “rompakan” pasir di Selangor…

Yang nyata kali ini ialah pihak Pakatan sudah tewas dengan kejayaan Najib membentangkan sebuah Belanjawan Untuk Rakyat selaras dengan “Rakyat Didahulukan..”. Sebagai bukti, hampir kesemua pemimpin Pakatan mencemuh dengan nada kecewa mengatakan “ini Bajet Pilihanraya..”

Nah! Kalau beruk beruk Pakatan menyatakan bahawa Bajet 2011 ini adalah Bajet Pilihanraya maka sekaligus membawa erti mereka akui belanjawan kali ini berjaya menambat hati rakyat..!

Syabas Datuk Sri Najib..!!


Sepintas lalu marilah kita tinjau kejayaan Najib untuk “mendahulukan rakyat” dalam Bajet 2011 yang beliau bentangkan…;

Pembinaan projek pembangunan bercampur termasuk kediaman mampu milik bernilai RM10 bilion di Sungai Buloh.

Dana Pencen Swasta (PPF) tahun depan untuk memberi manfaat kepada pekerja sektor swasta dan mereka yang bekerja sendiri

Gaji pokok minimum pengawal keselamatan dinaikkan kepada RM500 hingga RM700 sebulan mengikut kawasan mulai Januari 2011

Penjawat awam wanita diberi pilihan tentukan sendiri tempoh cuti bersalin bergaji penuh tidak melebihi 90 hari

Skim Rumah Pertamaku bantu golongan muda yang baru bekerja dengan pendapatan kurang daripada RM3,000 sebulan untuk memiliki rumah

Elaun untuk JKKK, JKKKP dinaikkan kepada RM800 sebulan

RM 6.9 bilion pula diperuntuk untuk bina infrastruktur seperti membina jalan luar bandar dan untuk membina jalan luar Bandar

RM 2.1 bilion diperuntuk untuk bina dan menaik taraf jalan luar bandar di Sabah dan Sarawak, selain RM696 juta bagi tujuan sama di Semenanjung Malaysia

* - antara perkara yang paling baik ialah peruntukan hampir RM 1.3 bilion untuk program-program meningkatkan kemahiran rakyat. Sebanyak RM 500 juta bagi proses peningkatan kemahiran dan mempelajari kemahiran baru di bawah Program Latihan 1 Malaysia. Peruntukan ini penting dalam melatih semula golongan pekerja sedia ada terutamanya yang berpendapatan rendah meningkatkan kemahiran tertentu seterusnya membolehkan mereka meningkatkan taraf pekerjaan dan pendapatan mereka

** - kerajaan turut memperuntukkan hampir setengah bilion ringgit (RM)untuk mereka yang tidak dapat ke institusi pengajian tinggi mendapatkan peluang pembelajaran dalam bidang teknikal dan vokasional.

Anwar Ibrahim disyorkan untuk segera pergi berurut…, urut satu badan! Lebih baik bermula dengan urut tapak kaki, refleksilogi aaahhhh…! Baru bisa tenang…!

SEKS Ajaib..! Kisah Dalam Bilik Hotel Seri Malaysia Melaka

KLIK sini

Saturday, October 16, 2010

GEMPAR! Arin Ali Tanya Shamsinar Taharam “ Yang…, Betul Ke Masa Abang Munawar Main Dengan You Dia Tak Pakai Kondom..? “


Perbualan ini dirakam dalam sebuah kenderaan jenis Toyota Camry ketika jalanraya mengalami kesesakan, jamm giler! Ini adalah perbualan diantara sepasang suami isteri…. Suaminya bernama Arin Ali yang mengizinkan isterinya Shamsinar Taharam mengadakan hubungan sulit dengan Bossnya, Dato Seri Munawar Rahim.

Arin Ali ; “ Yang.., betul ke masa Abang Munawar main dengan you dia tak pakai kondom..?”

Shamsinar ; “ kenapa Papa tanyer..?”

Arin Ali ; “ ala just wanna find out jer..”

Shamsinar ; “ Papa tak marah ker kalau Ayang kata memang dia tak pakai, Ayang dah cakap banyak kali tapi degil la Papa… Papa tak marah kan..? “

Arin yang mendiamkan diri dan menumpukan perhatian kepada Blackberrynya untuk menjawab satu sms yang baru diterima….

“ alah Papa nie..!! tu la Ayang malas nak cakap, sikit sikit nak merajuk, kalau Papa tak happy bagi tau la sendiri kat Boss Papa tu gunalah kondom….” Shamsinar mula meninggikan suara.

Karpal Singh Tanya Wan Azizah Benarkah Anwar Tak Guna Kondom Ketika Melakukan Hubungan Seks..????


Dalam perbicaraan kes liwat Saiful Bukhari Azlan, peguam bela Anwar pernah cuba menunjukkan taringnya sewaktu menyoal balas saksi utama, iaitu si mangsa liwat, Saiful. Karpal yang memang dikenali sebagai TIGER dalam Mahkamah sangat digeruni kerana memiliki kepakaran twist and psy-war witness untuk memenangkan anakguamnya dalam sebarang kes.

Dalam pusingan pertama dahulu, Karpal pernah bertanya soalan yang beliau fikirkan “mampu” discredit Saiful dengan tujuannya biar dilihat kredibiliti mangsa sangat sangat diragui, sebagai contoh ;

Apakah Saiful tidak mandi hadas sekiranya benar liwat itu berlaku sebab sebagai muslim selepas sebarang hubungan seks perlulah membersihkan diri mengikut hukum islam. Ketika itu Saiful memberi keterangan beliau tidak mandi selepas disondol oleh Anwar kerana mahu “simpan” bahan bukti untuk dibawa ke pemerikasaan doktor…

Saiful juga pernah ditanya oleh Karpal apakah benar Saiful ada berjmpa dengan Dato Seri Najib, Datin Seri Rosmah dan Ezam Mohd Nor sebelum membuat laporan polis dan pemeriksaan doktor mengadu diliwat oleh Anwar Ibrahim..?

Karpal juga cuba putar belit proses perbicaraan bila berusaha mahu mengaitkan other irrelevant findings seperti hubungan Saiful dengan salah seorang Pendakwaraya wanita, dan juga Karpal secara bangang cuba sungkit isu salah seorang Pendakwaraya adalah seorang yang berpoligami…..

Nah! Lihatlah taktik permainan Karpal yang sangat pintar memutarbelitkan proses mudah dengan pelbagai tipu helah mencari ruang dari segi teknikal, yang penting beliau menang kes yang diwakilinya!

Apabila timbul cerita terbaru hasil keterangan oleh pakar forensik HKL, Dr Siew Sheue Feng, dan pakar penjagaan kecemasan HKL, Dr Khairul Nizam Hassan yang mengesahkan memang ada peninggalan air mani Anwar dalam dubur Saiful, maka timbullah persoalan nakal dibenak fikiran ramai sahabat…

“kalaulah dalam kes ini, Karpal Singh yang bertentangan dengan Anwar, dah pasti si Benggali Anti Islam ini akan bertanya kepada Wan Azizah apakah benar bila Anwar melakukan hubungan seks dia tak akan gunakan kondom dan pasti melepaskan airmaninya didalam..? “

Friday, October 15, 2010

Anwar KANTOI...! Karpal Berpeluh Tak Mau Soal Balas Saksi Pendakwaraya Kes Liwat Saiful.

Ahli Patologi Forensik HKL, Dr Siew Sheue Feng menjelaskan di Mahkamah Tinggi bahawa beliau membuat keputusan secara konklusif berdasarkan kepada keputusan empat sapuan yang diambil dari bahagian dubur Saiful semasa pemeriksaan perubatan pada 28 Jun 2008, beliau mengesahkan telah berlaku peneterasi alat kelamin lelaki...!!

Dalam bahasa pasar, walaupun Anwar memasukkan zakarnya ke dubur Saiful dengan cuba berselindung disebalik cecair KY Jelly, namun peninggalan harta karun Anwar berbentuk air mani masih dapat dikesan....
Dr Siew adalah saksi ketiga pihak Pendakwaraya, menurut rekod pula, Dr Siew adalah pakar Forensik yang sangat berpengalaman mengendalikan 200 kes - 300 kes forensik dan sudah menyelia 20 kes liwat.

Ketika ditanya oleh Timbalan Pendakwaraya Datuk Nordin Hassan, samada liwat boleh berlaku tanpa mengakibatkan sebarang kecederaan pada dubur mangsa, Dr Siew berkata perkara itu boleh berlaku sekiranya bahan pelincir digunakan.... Ha! Tipu helah Anwar sudah kantoi..!

Apabila tiba pula giliran saksi keempat beri keterangan, Dr Khairul Nizam Hassan seorang pakar penjagaan kecemasan HKL, beliau berkata proses kemasukan alat kelamin lelaki kedalam dubur Saiful sudah berlaku berikutan penemuan air mani Anwar Ibrahim pada bahagian "periannal, low rectal dan high rectal" Mohd Saiful.
Klik sini

Karpal Singh pening kepala..! Aduh... pundek punya Anwar kata Karpal didalam hati kecilnya!

Buntu jalan dan kelam pandangan Karpal, lalu beliau TAK BERANI untuk membuat sebarang soal balas keatas saksi saksi pihak Pendakwaraya, Benggali itu mohon tangguh untuk soal balas kepada 25 Oktober 2010, tangguh lagiii...!!!!

Pada 3 Jun yang lalu, Karpal pernah menangguhkan pemeriksaan balas keatas Dr Mohd Razali Ibrahim pakar bedah HKL.
Suatu ketika dahulu Karpal yang sangat digeruni apabila mendapat peluang membuat pemeriksaan balas dalam mana mana kes yang beliau wakili anak guamnya. Tetapi kenapa dalam kes liwat Saiful Bukhari ini, gigi dan taring si Benggali ini hilang entah kemana..??

Apakah selama ini Anwar berbohong kepada Karpal menyatakan beliau tak pernah balun jubor Saiful tetapi dalam keterangan saksi saksi dari HKL membuatkan si Benggali ini pening kepala sehingga tidak berupaya mahu menyoal balas saksi...?

Mungkin juga pengalaman awal perbicaraan kes ini pernah memberikan mimpi buruk kepada Karpal apabila setiap soalan yang dikemukan bukan sahaja dapat ditangani dengan baik tetapi sebaliknya membuka satu persatu pekong Anwar seperti cerita password Mokhtar, Can I Fuck You Today..?, hadiah seluar slack Anwar kepada Saiful, Anwar makan karipap selepas meliwat Saiful, pertanyaan 'are you ok?' kepada Saiful selepas beliau diliwat....

Dolak dalih Karpal dan Anwar yang tanpa kenal penat dan lelah mahu tangguhkan kes ini sudah
membuatkan rakyat menjadi muak dan meluat. Semakin terhakis kepercayaan rakyat bahawa kes ini adalah konspirasi mana mana pihak sebab yang terserlah adalah ketakutan Anwar mendepani perbicaraan liwat ini..!

Wednesday, October 13, 2010

Izzah Pun Kaki JOGET..!!! Like Father Like Daughter Lah..!

Ek Aaah Ekk Aaaahh....!!! Ek Aaaah Aaaaaahh.....!!!! Ekk Aaahhh.... Ekk Aaaaaahhhh...!!!!!!!

Aaaagghhhhh.....!! Aaaagghhhhhhh.....!!!!! Aaaaaaagggghhhhhh.....!!!!! Aaaaaahhhhhh...!!!!!


amacam PAPA...? Ok tak...??

Tuesday, October 12, 2010

Timbalan Presiden PKR - Azmin Dayus Bersyukur Apabila Khalid Gagap Gali Lubang Kubur Sendiri…, Faekah Buat Ape..???

Apabila tersiarnya berita bahawa Khalid Gagap mengumumkan akan bertanding jawatan Timbalan Presiden PKR, maka dijangkakan manusia yang paling GUMBIRA sudah pastinya si Azmin Dayus…!

Kerja kerja jahat mahu menjatuhkan Khalid Gagap daripada tahta Menteri Besar Selangor sudah bermula sekian lama…. dari dalam kain PKR Selangor, dari dalam kain kerajaan negeri Selangor!

Kepada mereka yang mempunyai hubungan rapat dengan pucuk pimpinan paling tertinggi PKR tidak akan lupa kisah yang berlaku dirumah Anwar Ibrahim selepas kerajaan Selangor BN tumbang pada PRU 12 bulan Mac 2008. Azmin menjadi key player “menyimpan dan menyembunyikan” Yb Yb ADUN PKR Selangor…, dalam ertikata lebih sopan “quarantine”.

Semua Yb Yb PKR Selangor dikurung di Hotel Sheraton Subang, handphone mereka dirampas kerana ketika itu “agen agen” UMNO sedang berunding dengan PAS untuk tubuhkan kerajaan campuran dan beberapa Yb melayu PKR jadi tumpuan dan yang PALING DIKEHENDAKI pada masa itu ialah Yb Badrul Hisham ADUN Pelabuhan Klang.
Badrul paling goyah kerana beliau tidak ada jentera sewaktu menentang Roslinda Puteri UMNO di kerusi Pelabuhan Klang, Badrul hanya bergerak keseorangan, tapi dah rezeki untuk menjadi wakil rakyat maka beliau diumumkan menang. Azmin Dayus telah menghantar “skuad AMK Gombak” segera ke Kampung Raja Uda untuk pastikan Yb Badrul tidak “dicilok” oleh agen UMNO…

Setelah keadaan semakin tenang dan tidak ada tanda tanda wakil rakyat melayu PKR dan akan menyertai kerajaan campuran BN, maka kesemua mereka telah dihadapkan didepan Wan Azizah dan Anwar Ibrahim, untuk lafaz taat setia bersama PKR menubuhkan kerajaan Pakatan….

Episod seterusnya ialah memilih Ketua..! Siapa..? Dikalangan Yb Yb PKR Selangor sudah terbahagi kepada dua team, ada yang mahukan Khalid Gagap dan tak kurang juga yang inginkan Azmin Dayus….

Azmin Dayus bertegas bahawa beliau layak kerana kemenangan Selangor adalah hasil kerja beliau sebagai Pengarah Jentera Pilihanraya Pusat PKR walaupun tidak memegang sebarang jawatan di peringkat Perhubungan PKR Selangor….

Khalid Gagap juga mendakwa jawatan beliau diperingkat pusat parti adalah lebih tinggi sebagai Setiausaha Agung PKR.

Masalah timbul disini apabila Pengerusi Perhubungan PKR Selangor sewaktu PRU ke 12 adalah Allahyarham Datuk Zainal Abidin Ahmad. Sepatutnya jika menurut struktur parti, beliaulah secara otomatik layak menjadi MB, tetapi malang sekali beliau tidak bertanding sebarang kerusi ADUN, Dr Zainal bertanding Parlimen Hulu Selangor….

Akhirnya Anwar membuat keputusan menepati selera dan kemahuan sahabat sahabatnya dari DAP yang lebih yakin mudah untuk mereka menunggang Khalid Gagap berbanding dengan Azmin Dayus…

Modus Operandi dan kerja kerja jahat mahu menjatuhkan Khalid Gagap bermula pada Mac 2010 dimana berlakunya insiden Ajk Ajk PKR Cabang Kuala Selangor keluar beramai ramai memboikot Mesyuarat Agung yang sedang berlangsung…. Peristiwa amat memalukan seorang ketua kerajaan negeri yang langsung TAK dihormati oleh ahli ahlinya sendiri! Kedengaran suara suara sumbang yang menyatakan bahawa ini semua kerja kutuk “tangan ghaib” Azmin Dayus yang mahu mengkuburkan karier politik Khalid Gagap…. Klik sini.

Selepas itu timbul satu lagi cerita panas kunuunnya ada pihak yang mahu mengintip gerak geri Khalid Gagap apabila terjumpa satu set “spy camera” dalam pejabat rasmi MB itu…. Timbul beberapa teori yang mengesaki kerja kerja musuh politik Khalid, sasaran utama sekali lagi kepada Azmin Dayus… Ada juga teori mengaitkan spy cam ini dengan isteri MB iaitu Puan Sri Salbiah yang dikatakan mempercayai cerita sebuah laman blog bahawa Khalid Gagap mempunyai isteri muda bernama Rahimah…., klik sini dan sini.

Jika diperhalusi cerita ini, tidak mustahil juga cerita sengaja diada-adakan kerana Khalid Gagap tidak mahu menyerahkan perkara ini kepada pihak polis tetapi sebaliknya mahu mengambil alih tugas menjadi penyiasat yang tidak bertauliah… klik sini.

Riwayat politik Khalid Gagap sebenarnya sudah menemui ajalnya sebaik sahaja Presiden PKR mengumumkan pemecatan Khalid dari jawatan Pengerusi PKR Negeri Selangor. Jawatan itu diserahkan kepada Azmin Dayus….

Secara logik akal dalam mentafsirkan sifir politik…, dimanakah letaknya tanda hormatnya seorang ketua kerajaan negeri sekiranya beliau bukan menjadi Pengerusi parti yang memerintah negeri tersebut..?
Khalid Gagap kini tak ubah seperti patung yang memanaskan kerusi MB Selangor. Ini dapat dilihat dengan jelas apabila beliau terpaksa “berkongsi” Setiausaha Politik dengan Presiden PKR. Faekah Husin yang dilantik sebagai Setpol MB Selangor sebelum ini terlebih dahulu dikenali sebagai Setpol Presiden PKR, Dr Wan Azizah….

Dikalangan teman teman rapat pimpinan atasan PKR Selangor juga dapat merasakan bahawa Faekah menjadi “pemantau” yang bertindak sebagai mata dan telinga kepada pihak PKR di peringkat pusat…. Malah menurut cerita daripada seorang wartawan akhbar memaklumkan bahawa segala urusan kenyataan rasmi pejabat MB Selangor mestilah “melalui” Faekah dan sudah beberapa kali tersiar kenyataan media oleh Faekah dan bukannya Khalid Gagap..!

Baru baru ini, Faekah Husin mendabik dada walaupun buah dadanya tidaklah sebesar mana pun ketika menyatakan beliau adalah orang yang bertanggungjawab mendapatkan kemenangan mutlak untuk Khalid Gagap sebagai Ketua Cabang PKR Kuala Selangor, klik sini.

Tetapi dalam keadaan yang terkini, tatkala Khalid Gagap menggali kuburnya sendiri mengumumkan mahu bertanding jawatan Timbalan Presiden, kenapakah Faekah tidak memberikan “nasihat” bernas....?

Yakinlah dan percayalah…, tidak ada sesiapa pun yang berjaya tumbangkan Azmin Dayus dalam PKR. Dikalangan Yb Yb dan Exco Selangor sendiri pun tidak berselera mahu berdiri teguh dibelakang Khalid Gagap. Kalau kita teliti betul betul gambar diatas sewaktu Khalid Gagap membuat sidang media, hanya kelihatan wajah “kekasih gelap” Khalid, si Elizabeth Bogel Wong sahaja…. Mana pergi Yaakop Sapari, Xavier Gangster, Rodizah 375k, Hanizah Talha, Amiruddin Shari, Shuhaimi Shafie…? Begitu juga suramnya sokongan daripada Ketua Ketua cabang dalam Selangor kepada Khalid Gagap.., daripada gambar tersebut boleh dikira dengan jari dan jelas terbukti Azmin Dayus meraih lebih ramai sokongan kerana beliau [Azmin] sekarang adalah Boss PKR Selangor….

Sebaik sahaja nanti apabila dimumkan keputusan Timbalan Presiden PKR dimenangi oleh Azmin Dayus, apakah kesudahan nasib Khalid Gagap dalam persada politik…? Seorang MB Selangor yang bukan Pengerusi PKR Negeri Selangor dan TEWAS pula merebut kerusi nombor dua parti….

Lebih cepat proses Azmin Dayus untuk mengambil alih jawatan Menteri Besar Selangor….!

Sunday, October 10, 2010

Filem Keluarga 69 Diberi Nafas Baru Oleh Anwar Ibrahim..!!!

Sebagai rakyat Malaysia yang mempercayai dan cukup yakin bahawa Anwar sememangnya seorang Bapa Pembohong Negara, mesti baca berita yang disiarkan di akhbar Mingguan Malaysia hari ini, untuk bacaan di Utusan Online, klik sini.

Friday, October 8, 2010