Tuesday, November 30, 2010

Panaasss..!! Siapakah Lelaki DURJANA Ini...?? Apa Kaitannya Dengan Pemimpin PKR..?

Baca Kisahnya, KLIK SINI

Sultan Selangor KECEWA Apabila “Melayu GADAI Melayu…” Tetapi Khalid Gagap Buat Buat Tak Faham..!!


Petikan ucapan perasmian Kongres PKR yang disediakan oleh Si Bangsat Anwar melalui Dr Mohd Nor Manutty dimana ianya telah “dibacakan” oleh Dr Wan Azizah nampaknya bukan sahaja mengundang reaksi "hangat" ahli politik serta pemimpin negara…

Semalam, Kebawah Duli Yang Maha Mulia Baginda Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah Al Haj telah menyentuh perkara ini dalam titah tuanku sewaktu merasmikan Majlis Pembukaan Wancana Raja Berpelembagaan Perspektif Sejarah, Kini dan Masa Depan di Shah Alam.

“ Sehingga ada suara lantang daripada Melayu sendiri yang meminta perkataan “Melayu” yang ada ungkapan Raja-Raja Melayu dihapuskan. Beta percaya perbuatan ini adalah untuk kepentingan mereka sendiri atau kepentingan politik… “ titah baginda.

Dr Wan Azizah yang menjadi pencacai kepada mesej Si Bangsat Anwar telah “membaca teks ucapan” yang memperlekehkan bangsa melayu…! Secara lantang Presiden PKR itu telah menyebut bahawa dasar perjuangan parti mereka akan TINGGALKAN Ketuanan Melayu.

“ Beta berasa sedih dengan generasi sekarang yang malu untuk mengaku diri mereka seorang melayu…”

“ Seandainya satu ketika timbul pergolakan politik dinegara ini, Institusi Raja MELAYU akan tetap berdiri utuh sebagai badan bebas “neutral” yang boleh menyatupadukan rakyat agar tidak terus berpecah belah…” titah baginda lagi semalam.

Nah! Dah jelas didepan mata…, siapakah yang dimaksudkan oleh baginda tuanku Sultan..? Titah tuanku Sultan dibuat dihadapan kehadiran Menteri Besar Selangor yang merupakan salah seorang kepimpinan utama parti PKR, sebuah parti yang mahu “humbankan” Ketuanan Melayu..!!!

Tidakkah Khalid Gagap merasa malu dengan titah tuanku Sultan..? Kenapa Khalid Gagap tidak boleh menghormati titah tuanku Sultan dengan mencadangkan dipanggil satu mesyuarat tergempar pimpinan PKR agar menarik balik kenyataan dangkal yang telah dibacakan oleh Presiden mereka tempoh hari dan seterusnya memohon maaf kepada Institusi Raja..?

Inilah dia sifat sifat terkeji Political Animal yang sudah dididik oleh Si Bangsat Anwar kepada semua penjilat penjilat beliau…! Tidak ada langsung perasaan “negarawan” yang mendasari 5 Perkara Rukun Negara. Demi kelangsungan politik, juak juak murahan penjilat tegar Si Bangsat Anwar sanggup lakukan apa saja..!

Untuk membaca sepenuhnya artikel Sultan Selangor Kecewa sila klik
sini.

Eli "Bogel" Wong Juga Anugerah Tuhan..?? Eli Lebih MULIA Dari Ustaz Badrul Amin Double Barrel..? Undi Tertinggi MPP PKR

Tahniah kepada Yb Bogel ADUN Bukit terLANJANg...! Walaupun pernah menggegar pentas politik tanahair kerana tersebar gambar bogel yang dirakam oleh teman lelakinya seorang anak muda melayu suatu ketika dahulu, namun masalah moral bukanlah kayu pengukur bagi ahli ahli PKR memilih dan menjulang seseorang pemimpin.

Kemana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi..? Ketua Umum PKR sendiri mendepani masalah moral ditahap yang paling kritikal. Perbicaraan kes liwat masih belum selesai kerana Si Bangsat Anwar terlalu gerun untuk dibicarakan... Mimpi ngeri Si Bangsat Anwar dalam episod perbicaraan kes liwat benar benar disedari rakyat yang terbuka minda apabila si mangsa Saiful Bukhari Azlan berani bersumpah didalam masjid, berani juga mendedahkan banyak cerita yang selama tidak diketahui umum seperti ada password "Moktar" untuk menembusi kondo mewah tempat Si Bangsat Anwar, pertanyaan "can i fuck you today..?", "...are you okay..?" selepas meliwat, makan karipap daging setelah selesai meliwat..., hadiah seluar jeans dan bermacam macam lagi yang disimpan oleh si mangsa.

Begitulah hebatnya pendirian penjilat penjilat tegar Si Bangsat Anwar yang tidak pernah peduli latar belakang pemimpin yang mahu dijulang..! Oleh itu Eli Wong juga tidak menghadapi masalah untuk dijulang sebagai pemimpin mereka..!
Keputusan yang telah diumumkan dalam pemilihan 20 Ahli Majlis Pimpinan Pusat PKR menyaksikan Eli Bogel Wong menduduki tempat paling atas, nombor wahiidd..!!

Mungkin menyahut seruan Presiden yang mengatakan bahawa suaminya sebagai Anugerah Tuhan, maka berduyun duyun dan berbondong bondonglah ahli ahli PKR melihat Eli Bogel Wong sebagai Anugerah Tuhan juga....!

Mengikut rekod parti itu, bilangan ahli ahli melayu beragama islam adalah 65%, bangsa cina 20%, india 12% dan bangsa2 lain 3%.

Namun begitu, Eli Bogel Wong berjaya mendapat undi lebih banyak daripada Ustaz Badrul Amin yang menduduki tempat kedua senarai 20 MPP yang dipilih. Apakah ini bermakna umat islam dalam PKR lebih MULIAkan Eli Wong berbanding seorang Ustaz mereka sendiri..??

Lima Undi Tertinggi MPP PKR;

Elizabeth Wong - 10,897 undi [EXCO Selangor]
Dr Badrul Amin - 9,672 undi [Ketua Penerangan PKR Selangor]
Hee Loy San - 8,463 undi [Ahli Parlimen PJ Selatan]
Khalid Jaafar - 7,889 undi [Pengerusi PKR Melaka]
Abdul Rahman Yusof - 7,719 undi [Ketua Cabang Kemaman ]

selebihnya 15 MPP PKR yang dipilih;

Dato Johari Abdul - 7,719 undi [Ahli Parlimen Sungai Petani]
Haniza Talha - 7,588 undi [ADUN Taman Medan/Timb Speaker Selangor]
Fariz Musa - 7,511 undi [mantan Timbalan Ketua AMK Malaysia]
Zakaria Abd Hamid - 7,170 undi [mantan Pengerusi PKR Pahang]
Dr Roland Chia - 7,075 undi [Ketua Cabang PJU yang tewaskan Eli Wong]
Siti Asiah - 6,877 undi [Ketua Srikandi baru berusia 24 tahun...]
Ismail Yusuf - 6,322 undi [Ketua Cabang Bukit Gantang, mantan Pengerusi Tetap PKR]
Latheefah Koyak - 6,245 undi [Peguambela Si Bangsat Anwar, Pakar Akuan Bersumpah]
Kesavan - 6,139 undi [ ADUN Hutan Melintang, Ustaz tafsir ayat Quran suka hati dia..]
Shuhaimi Shafie - 6,097 undi [ADUN Sri Muda]
M R Shunmugam - 5,965 undi [ Ketua Cabang Teluk Intan]
Yusmadi Yusuf - 5,810 undi [ Ahli Parlimen Balik Pulau, coffee boy Si Bangsat Anwar yg baru]
S Manikumar - 5,789 undi [ADUN Bukit Selambau]
Dato Mustafa Kamal - 5,779 undi [proxy perniagaan Azmin Dayus]
Christina Liew - 5,707 undi [Naib Pengerusi PKR Sabah]
Blog ini pernah meramalkan bahawa Eli Bogel Wong akan diberikan sokongan padu untuk menang besar dalam perebutan mengisi 20 jawatan MPP PKR, sila klik SINI.

Monday, November 29, 2010

Kongres PKR Bukan Fokus Khalid Gagap…! Khalid Hanya Mahu “Liwat” SYABAS..!

Lihat saja susuk tubuh badan Khalid Gagap yang besar tegap itu sudah pasti menggambarkan beliau memiliki hawa nafsu yang sangat besar…!

Di seluruh negeri Selangor sekarang ini, rakyat cuba diperdayakan dengan tipu helah Khalid Gagap dan barua baruanya menjaja klentong kunuunnya bekalan air negeri ini mesti dikembalikan kepada rakyat Selangor….

Lihatlah dibawah ini, salah satu daripada papan tanda gergasi – Giant Billboard yang menipu rakyat Selangor..! Berapakah kos perlu dibelanjakan untuk menaikkan sebuah Giant Billboard..? Selepas itu, perlu kita hitung juga berapakah pula bilangan tempat yang mahu dinaikkan Giant Billboard seperti ini...? Di negeri Selangor ada lebih 22 kawasan Parlimen, 56 DUN. Siapakah yang akan meraih keuntungan hasil daripada projek pemasangan menaikkan Giant Billborad ini di seluruh Selangor..? Apakah syarikat syarikat yang menyokong BN..??

Sekiranya kita lihat isu ini dari benak fikiran yang terbuka dan bukannya yang sempit.., sudah pasti ketika dan saat ini kerajaan negeri Selangor sedang “pening kepala” kerana “terpaksa” membiayai 20 meter padu air untuk diberikan secara percuma kepada rakyat negeri Selangor….!

Pepatah ibunda melayu ada menyebut “ kerana pulut santan binasa…, kerana mulut badan binasa…”

Sewaktu berkempen pada Pilihanraya ke 12 tahun 2008, mulut mulut busok calon calon Pakatan menjaja dongengan kunuuunnya akan memberikan air percuma kepada rakyat Selangor sekiranya mereka berjaya membentuk kerajaan negeri Selangor.

Nah! Kini mereka terpaksa tunaikan segera janji janji manis sudah diucapkan dulu…., sudah lebih 2 tahun barisan Exco dibawah Khalid Gagap pasti merasakan badan mereka hampir “binasa” dan sengal sengal sebab selalu sakit kepala...

Iya! Sakit kepala memikirkan “kos besar” perlu dibelanjakan untuk membiayai 20 meter padu air percuma..! Jelas terbukti barisan Exco kerajaan dibawah ketiak Khalid Gagap ini tidak berupaya untuk membelanjakan kearah pembangunan yang lain….., secara ringkasnya, mereka tidak dapat menumpukan perbelanjaan pembangunan semata mata mahu menyiap sediakan dana menanggung pemberian air percuma…! Salah siapa..?

Modal klentong Khalid Gagap bahawa rakyat Selangor sedang menikmati “pemberian percuma” dari kerajaan beliau seharusnya tidak lagi menjadi gula gula tarikan untuk terus menipu rakyat…

Rakyat Selangor seharusnya bijak memikirkan apakah nilai RM11.40 bagi 20 meter padu air percuma itu yang diberikan secara “adil” dimana ianya dilakukan secara menyeluruh tanpa mengira tahap dan taraf kehidupan masing masing..?

Maksudnya disini, nilai RM11.40 bukan sahaja diberikan kepada seisi rumah yang hidup sederhana mungkin yang tinggal di perumahan kos rendah…, tetapi seorang pemilik rumah banglo mewah 3 tingkat di negeri Selangor juga turut mendapat keistimewaan yang serupa…!!

Bagaimana pula nasib penjilat penjilat tegar PKR yang bermastautin dirumah pangsapuri [flat] berkongsi satu meter [secara meter pukal]. Tidakkah mereka “melepaskan” hak keistimewaan mendapat air percuma..?? Rugilah mereka menjilat jilat menyokong Khalid Gagap…!

Apakah selama tempoh lebih 50 tahun kerajaan Barisan Nasional memberikan pelbagai pembiayaan tidak pernah dikenang oleh rakyat Selangor..? Sistem pendidikan sekolah kerajaan, buku sekolah percuma…., kemudahan perubatan hospital kerajaan…, potongan harga warga emas dalam sistem pengangkutan termasuk penerbangan dalam negeri dan sebagainya…

Tanggungjawab utama kerajaan pusat yang dilaksanakan dengan baik dibawah pentadbiran Barisan Nasional tidak pernah mendabik dada berbanding kerajaan Pakatan yang suka mengungkit-ungkit hasil kerja mereka….

Dalam satu sesi ceramah SSDE 2 yang berlangsung di Kuala Selangor tempoh hari telah menampilkan seorang anak muda berbangsa India, A Sivam berjaya mengupas dengan baik tipu helah Khalid Gagap yang mahu menyerang SYABAS.

Mari kita baca dan perhalusi kupasan beliau, sila klik sini.

Sunday, November 28, 2010

Si Bangsat Anwar LIWAT Perwakilan PKR Semalam..??

Gambar2 Ihsan Minnaq Jinggo Fotopage
Rafizi Ramli, duduk dibelakang Dr Syed Husin Ali, jelas terbukti anak muda "kesayangan" Si Bangsat Anwar masih mempunyai tempat dibarisan pimpinan utama walaupun tidak berjaya menawan kerusi Ketua AMK.... Parti ini milik Si Bangsat Anwar, dia akan tentukan "who sits where..."
Dalam kes ini, Chegu Bard terbukti jadi bahalol yang dimainkan oleh Si Bangsat Anwar......
Jutawan ciptaan air tangan Menteri Kewangan tahun 1996...., Abdul Rahim Ghouse yang melarikan diri sebaik sahaja Anwar ditahan pada tahun 1998. Rahim bekas Ketua Pemuda UMNO Pulau Pinang merupakan penjaga harta kekayaan Si Bangsat Anwar diluar negara... Semalam beliau duduk ditempat Tetamu VVIP bersebelahan dengan A Samad Said.
Agen agen CIA yang dijemput khas oleh Si Bangsat Anwar...????
Pengerusi Biro Dakwah PKR, Dr Mohd Nor Manutty diberikan tugas membaca doa agar Anwar segera masuk kedalam penjara Sungai Buloh....?
Kedua dua rakaman diatas membuktikan bahawa Haji Hadi Awang dan Ustaz Nasharuddin Mat Isa TAK sudi hadir...., yang mewakli parti PAS sudah pasti ahli kumpulan Erdogan, Din Puduraya dan Ahli Parlimen kelulusan SRP..., Mahfuz Bean Omar!
Nik Nazmi walaupun sudah dipecat oleh Khalid Gagap daripada jawatan Setiausaha Politik MB Selangor tetapi masih mendapat tempat dibarisan utama pimpinan MPP PKR...., macam kes Rafizi, Si Bangsat Anwar akan tentukan "who sits where..."
Kelihatan calon Batu Sapi yang kuat SIAL badannya sehingga 'terjun' laut sebanyak dua kali, Ansari sedang sibuk melayan sms kerana bosan mendengar ucapan mengarut Wan Azizah...
Khalid : " .. Lat, jangan rapat sa sa saangat dekat I, nan nan naanntii Kak Eli marah laaa.."
[dia maintain gaaagaaaaapp]

" uncle Lim aaaarr.., nanti bila U sudah dapat jadi Deputy Prime Minister itu Kelantan punya projek, give it to me okaaaayyy..."

" Anwar adalah anugerah Tuhan...., dia dilahirkan untuk memimpin kita semua, dia manusia hebaaaaat..! Tak percaya tanya la Shamsidar..."

Saifuddin : "..aduuhhh, apa laa ghapla si Nor Manutty buat teks ucapan lagu nie...?? "

Kit Siang : " haiyaaaa...! tiu naa singg..! kaniniey.., apa hebat ini Anwar..?? " lancau la Ajiiijaah..."

Kisah Kongres PKR.. Izzah TAK SUDI Duduk Sebelah "auntie Sam"..?

Sewaktu majlis perasmian Kongres PKR yang berlangsung di Dewan Sivik pagio semalam, Nurul Izzah kelihatan jelas tidak mahu duduk besebelahan dengan kekasih Papanya, Shamsidar Taharim...

Gambar diatas ini dapat menjelaskan isi hati mereka...

Kalaulah benar Azmin Dayus pilihan hati Si Bangsat Anwar untuk berkuasa dalam PKR melalui jawatan rasmi Timbalan Presiden, kenapakah ianya tidak mendapat sokongan padu daripada ahli keluarga Si Bangsat Anwar sendiri...??

Kita juga jangan lupa bahawa Nurul Izzah pernah menyatakan secara terbuka bahawa beliau akan menyokong calon pililahan Mamanya, Datuk Zaid Ibrahim...

Sewaktu urusetia petugas dewan yang mengendali tempat duduk tetamu meminta Izzah supaya duduk bersebelahan dengan Shamsidar, sudah pasti anak sulung Anwar itu berbisik dalam hatinya " no way I'm gonna sit beside that blady BITCH...!! "

Foto Siapakah Ini..?? Kenapa Beliau Tak Serik Serik..??

Saturday, November 27, 2010

SSDE 2 - Syabas UMNO Klang..! Ustaz Kamal Saidin Berjaya TARBIYAH Orang Melayu Kenali Wajah Sebenar PAS….

Rakyat di DUN Pelabuhan Klang sudah bangkit..!!! Iya, mereka sudah bosan dengan krisis kepimpinan PKR yang menuju kehancuran..!

Malam tadi bertempat di Telok Gong, sebuah perkampungan majoriti melayu, Siri Road Show Ceramah SSDE 2 menemui sentuhan sebenar! Anggaran 3,000 hadirin yang merupakan warga tempatan Pelabuhan Klang telah membanjiri perkarangan Bilek Gerakan UMNo Kampung Hamid Tuah Telok Gong. Mereka hadir untuk mendengar sendiri apa yang sebenarnya tipu helah, pembohongan kerajaan Pakatan setelah mendapat kuasa di negeri Selangor Darul Ehsan.

Sambutan yang sebegini rupa memberikan tanda isyarat kepada Pakatan bahawa kerusi DUN N46 Pelabuhan Klang mampu ditawan semula oleh UMNO – Barisan Nasional. Kehadiran rakyat berbilang kaum; melayu, cina dan india bukti bahawa konsep 1Malaysia air tangan YAB Perdana Menteri Malaysia kita, Datuk Sri Najib Tun Razak semakin diyakini dan mampu menghakis pengaruh Si Bangsat Anwar..!!

Sekalung tahniah dan setinggi tinggi ucapan SYABAS kepada UMNO Bahagian Klang diatas kejayaan mereka yang bersungguh sungguh mahu merampas kembali kerusi DUN Pelabuhan Klang..! Ini bukanlah kali pertama mereka Berjaya mencipta kejayaan. Pada musim SSDE yang pertama dahulu pun iatu pada 24 Julai 2010, UMNO Bahagian Klang membuktikan kerajaan mereka, sila klik sini.

Tempat duduk penuh sesak…! Rakyat Pelabuhan Klang mahukan kerajaan Pakatan ditumbangkan pada PRU ke 13 nanti….

Hadirin dikalangan masyarakat india yang sudah hilang keyakinan terhadap PKR setelah banyak pendedahan dibongkarkan sepanjang pemilihan pucuk pimpinan parti itu baru baru ini.., dimana ramai ahli ahli berbangsa india merasakan kaum mereka tidak dibela

Nah! Lihat sini..! Keadaan khemah yang penuh sesak membuatkan yang tiba lewat terpaksa berdiri memenuhi bahu jalan… Gambar ini menunjukkan masyarakat kaum cina juga sudah hilang keyakinan mereka terhadap DAP…!

Yang mengangkat ibu jari tanda THUMBS UP! Beliau hanya mahu dikenali sebagai Uncle Sim, seorang pengusaha kedai basikal di Telok Gong. Sewaktu bersembang dengan Blogmaster Medan Info Kita, katanya “…. ini DAP pun kaninei punya olang, undi punya time mau jumpa kita, sikalang mau jumpa pun manyak susah.., ini kali mau kasi sama BN la incek…”

Mantan Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang, Fairuz Khairuddin mengupas kepincangan pentadbiran kerajaan Pulau Pinang. Menurutnya tiada kejujuran langsung dikalangan pemimpin parti ataupun kerajaan negeri.. “Guan Eng nak kudakan orang melayu…, orang melayu pun tak sedar sedar lagi…, dapat jawatan ada habuan sikit saja dah jadi pak angguk…” jelas Fairuz.

Teh Kim Poh, Ketua MCA Pandamaran bersama ADUN Sementa, Datuk Hj Abdul Rahman Palil sedang kyusuk mendengar kupasan Fairuz…. Manakala dari raut wajah Setiausaha Perhubungan UMNO Selangor, Yb Datuk Satim Diman pula menggambarkan rasa kelegaan dengan sambutan yang diberikan oleh penduduk dan warga Pelabuhan Klang.

Timbalan Pengerusi Perhubungan UMNO Selangor, Yb Datuk Noh Omar menggulung sesi ceramah malam tadi… Banyak pendedahan dan penjelasan dari beliau mengenai cacat celanya tadbir urus kerajaan Selangor dibawah pentadbiran Khalid Gagap.

Kepada warga Klang yang terlepas dan tidak berpeluang mengikuti sesi Ceramah Road Show SSDE 2 malam tadi, jangan gusar, pada malam ini 27 November bertempat di Padang Jawa ada satu lagi sesi ceramah SSDE 2, ayuh! Jom kesana beramai ramai… Untuk maklumat klik sini.