Wednesday, January 19, 2011

Air Shamsidar Panaass..!! Bukti Azmin Ali Hidup Mewah…, Cuba Rasuah Anak Anak Pergi HOLIDAY Ke London…!

Inilah wajah riang anak sulung Shamsidar, Farah Syazliana.. Gadis ini sewaktu berusia 7 tahun pernah mengesahkan bahawa ibunya, Shamsidar adalah kekasih Anwar Ibrahim. Kisahnya dibongkarkan beberapa minggu yang lalu, sila klik sini.

Semenjak kemunculan semula Umi Hafilda yang menggemparkan persada politik pihak Pakatan dengan pelbagai kenyataan serta pembongkaran…, tempiasnya paling dirasai oleh anak anak Azmin sendiri..!

13 tahun dulu, anak anak Azmin masih kecil, belum dewasa…, belum kenal dunia siber…, belum berminat menonton berita tv…, belum ada selera membaca berita utama akhbar…!
Sebaik sahaja Umi Hafilda muncul dalam dunia bloggers…, tanggal 11 Disember 2010, banyak kisah kisah silam, cerita dalam kain Shamsidar…, rahsia dalam selimut Azmin…, insiden insiden panaass yang bisa menegangkan urat kelamin antara Anwar – Shamsidar sudah boleh dibaca, malah bole dibaca berulang ulang kali menerusi blog yang dilahirkan oleh Umi Hafilda – http://srikandi7.blogspot.com

Umi Hafilda adalah ibu saudara kepada anak anak Azmin Ali…., adik kandung Papa mereka..!

Oleh itu, anak anak Azmin yang sudah mencecah usia remaja seperti Farah Syazliana dan Afifah kini “terdedah” kepada segala maklumat, cerita cerita dan dokumen dokumen bukti berlaku skandal seks diantara Anwar – Shamsidar dengan “kerelaan” Azmin Ali…. Hanya dengan melusuri laman laman blog, semuanya ada disitu!

Apakah anak anak Azmin tidak boleh berfikir secara terbuka..? Yang membongkar semua ini bukannya musuh politik Papa mereka.., tetapi ibu saudara mereka sendiri..!

Adakah ini sebab sebab utama kenapa kedua dua anak anak Azmin ini telah “dieksport” untuk melanjutkan pelajaran ke luar negara di Australia…. ? Pergi jauh dari Kuala Lumpur...., agar mereka tidak mudah “disentuh” dengar isi kandungan berita harian politik tanahair yang sudah pastinya membabitkan nama Papa mereka..?

Pada musim percutian hujung tahun baru baru ini, Azmin Ali telah membawa keluarganya pergi ke London..! Destinasi perlancongan idaman ramai...! Wah…, persis hidup orang mewah mewah…, seperti keluarga Menteri..!! Percutian ke London seisi keluarga…., berapa kosnya..??

Sungguh kesian kita melihat juak juak murahan Pakatan terutamanya PKR yang tidak mahu mempercayai bahawa Azmin Ali sebenarnya memiliki kekayaan bernilai jutaan ringgit yang beliau kaut sewaktu menjadi Setiausaha Sulit Menteri Kewangan kepada Anwar Ibrahim…., buktinya sila klik sini, sini, dan sini.

Amboi…, amboi…, amboi…..! nakalnya posing Afifah, semakin dewasa gadis ini…!

Percutian ke kota London sangat dinanti nantikan oleh anak sulung Azmin, Syazliana [tengok attachment page dibawah nanti]. Namun begitu..., sewaktu percutian tersebut, Afifah pula diberitakan menjadi tidak ceria…, gadis ini sungguh murung, moodnya sangat terganggu dan sering beremosi…!

Afifah “rimas” dengan segala pembongkaran ibu saudaranya Umi Hafilda…, semua cerita cerita panas yang Afifah baca menerusi blog Umi membuatkan gadis ini seperti bertanya pada dirinya sendiri, “apakah benar aku ini anak Anwar Ibrahim seorang peliwat teragung didunia…? “

Syazliana dalam blognya jelas begitu excited sekali menjelang detik detik mahu bersiap siap untuk bercuti ke Kota London seperti yang telah dijanjikan oleh Papanya..., Azmin Ali yang kaya raya itu...!


Dalam chat Syazliana, dia menjawab soalan kawan kawanya bahawa akan ke London untuk bercuti....
Dalam usia muda remaja dan masih menuntut, anak Azmin mampu menggunakan Blackberry...

5 comments:

Anonymous said...

mohon link ke
http://wicararumi.blogspot.com

JKKKK Kota Sarang Semut said...

Salam Tuan..saya dah link dan follow blog Tuan...TQ

marilyn said...

Kesian plak aku dgn si afifa ni.
mesti dia menghdapi tekanan yg amat berat.
cantik dan manis budaknya.
aku sedia kembalikan kegembiraan Afifa.hehehe...

Anonymous said...

Walaupun Shamsidar Taharin seronok mengangkang membiarkan biji kelentit melayan kepala lancau berkunyit Anwar Ibrahim menjolok lubang nonok, sesundal-sundal Shamsidar sedikit 'tabik' pada Shamsidar kerana sanggup menjaga & melahirkan bayi 'Afifa' hingga hidup. Apasal Shamsidar Taharin tak ikut trend .. buang bayi?

Anonymous said...

dia x buang bayi sbb dia banyak dwet.
kenapa nak buang bayi sedangkan duit berjuta2, lain la klw bohsia dwet sepuluh ringgit je dalam walet. mana mampu.
itulah jawapanya, apa2 pn, jangan salahkan bayi, bayi ibarat kain putih. salahkan si pelaku.