Wednesday, January 26, 2011

Tenang Ke Tropicana Sebentar! GEMPAAR..! Tengok Sini, Surat Pemecatan Mustaffa Kamil Ayub Oleh PKR....

Hebaaat...!! Hebat sungguh lakonan Azmin dan Anwar! Benarlah kata Wan Azizah, suaminya yang juga dikongsi oleh Shamsidar itu sebenarnya adalah "ANUGERAH TUHAN..."

Aksi diatas dirakam sewaktu hari penutup Kongres Nasional PKR baru baru ini. Sebaik sahaja diumumkan Azmin Ali menang besar membaham Mustaffa Kamil Ayub dalam pertandingan Timbalan Presiden, lakonan mahu menunjukkan kuunuuunnya semangat demokrasi subur dalam PKR dilakonkan oleh Azmin diatas pentas...

Lakonan dan sandiwara diteruskan sebulan selepas itu apabila Mustaffa Kamil Ayub turut diumumkan perlantikannya sebagai Pengarah Biro Latihan bertaraf Ahli Majlis Tertinggi Pusat, klik sini.

Terbukti semuanya hanyalah sandiwara hidup..!

Setiausaha Agung PKR, Saifuddin Nasution kini menjadi tukang sembelih..., baca sendiri surat dibawah ini.

Begitu licik..., begitu halus cara karier politik Mustaffa Kamil Ayub dibunuh..! Bermula dengan surat dengan Notis Tunjuk Sebab dan secara otomatik surat tersebut "bertukar" menjadi notis pemecatan keahlian terhadap Mustaffa....

Secara teknikal, Mustaffa telah digugurkan keahliannya apabila beliau tidak menjawab surat Saifuddin dalam tempoh 10 hari yang diberikan.

Mengikut bukti dipihak Musataffa pula..., surat itu beliau terima dua minggu selepas dari tarikh surat yang ditandatangani oleh Setiausaha Agung PKR...

[sila double click pada imej untuk bacaan lebih jelas]
Jelaslah bahawa Anwar dan Azmin mengamalkan politik 'balas dendam'. Tentu tidak mudah untuk Anwar memaafkan Mustaffa Kamil Ayub yang pernah menyertai Zaid Ibrahim untuk beberapa sidang media menghentam dan mengkritik kelemahan kerja Saifuddin Nasution diatas kepincangan sistem pemilihan Kongres PKR yang lalu..

Sia sialah kerja bodoh Mustaffa dalam ucapan penggulungannya pada Kongres PKR menjilat jilat semula Anwar dan buat U-turn menghentam Zaid Ibrahim. Dalam ucapannya beliau sebut akan tetap setia dengan perjuangan Anwar, kritikan yang diluahkan hanya sebagai proses mahu memperbetulkan parti... Padan muka kau Yob..!!! Rasakan...!!! Tunggu apa lagi..??

4 comments:

Pengundi Baharu said...

Salam tolong linkkan blog baru saya http://pengundibaharu.blogspot.com/

Jeffry said...

SLM BRO..POLITIK DENDAM DH SEBATI DLM REJIM FUCKATAN. YG MANA X IKUT KATA PASTI KENE 'PANCUNG'. BTUL LA KATA BEKAS NG LUM YONG SMLM..PKR PARTI KETUANAN ANUWAR

zethro said...

Biasala tu, puak2 Pakatan Rakus mmg camtu sifatnya. Mane yg tak sehaluan dgn ANUwar akan dicantas awal2. Ni si ANUwar konon suruh perjuangkan kebebasan media tp dia sendiri tak buat:

Meskipun, wartawan itu menjelaskan program tersebut bukan program Parti Keadilan Rakyat (PKR) sebaliknya bersifat majlis kerajaan negeri, alasan berkenaan tetap tidak diterima.

PKR = Parti Kelentong Rakyat

Anonymous said...

Ishh ishh ishh ishh ishh inilah agaknya bentuk keadilan dalam Parti Keldaian Rakyat. Semua yg menguntungkan Pak Sheikh dan Assmin Si Tanggang bacul adalah adil dan mengikut syarak, tetapi jikalau sebaliknya, tak mengikut syarak, tak adil, kerajaan kejam, undang2 kanggaroo, zalim, konspirasi dan sebagainya. Inilah Pak Sheikh barua dajjal lahanat dan Yahudi zionist. Sedarlah dan insaflah penjilat2 dubor Pak Sheikh, nasib yg melanda Mustaffa Kamil Ayub species2 yg hipokrit yg baru disepak teranjang oleh barua Pak Sheik, baru sedar diri, memang padan muka hakkkk ptuiih! Inilah contoh2 species2 yg hipokrit keparat lahanat yg sudah di liwat, di kencing, di sepak teranjang bila hilang madu sepah dibuang. Harap2 penjilat2 dubor Pak Sheikh and penyokong2 Parti Bermata Dajjal mengambil iktibar kerana bila dajjal lahanat berkausa ini akan menjadi nasib mereka dan anak2, isteri2 dan anak2 bangsa harus bersedia menjadi santapan rakus Pak Sheik barua Yahudi lahanat, pengikut dajjal. Semoga sesiapa yg menyokong Pak Sheikh dan Parti bermata Dajjal di azab dan dilahanat dunia dan akhirat. Nauzibillah.