Saturday, February 12, 2011

Anwar Ibrahim Dah Cabut..! Anwar Mahu Jadikan Dataran Merdeka Seperti Tahrir Square..??

Malam tadi, Anwar Ibrahim sepatutnya menghadiri Seminar Pembangunan Semula Pemikiran Islam Melayu. Dalam majlis ini, Anwar diminta menyampaikan ucaptama beliau.

Diberitakan pada saat saat akhir, Azmin Ali terpaksa menggantikan Anwar... Dalam ucapannya, Azmin memaklumkan Anwar terpaksa terbang keluar negara atas satu urusan yang SANGAT penting... Beliau tidak memaklumkan kemanakah destinasi dituju oleh Ketua Pembangkang yang sepatutnya menghadiri perbicaraan kes liwatnya pada hari Isnin ini, 14 Februari 2011.

Menurut sumber sumber yang sangat boleh dipercayai, Anwar sudah ke New York! Mengadap boss boss Yahudinya... Sempatkah Anwar kembali ke Malaysia untuk perbicaraan kes liwatnya terhadap Saiful Bukhari Azlan..??

Apakah Anwar Ibrahim akan pulang..?? Ataupun adakah Anwar kesana untuk menyiapkan perancangannya untuk mengikut jejak langkah Thaksin..?? Barangkali mungkin Anwar sudah ada idea terbaru mahu jadikan Dataran Merdeka seperti Tahrir Square di Mesir..??

Nantikan sambungan penulisan kisah ini....

2 comments:

Anonymous said...

Tak usah nak berangan la Anwar dan Pembangkang , keadaan di Mesir berlainan sekali dengan Malaysia di malaysia Kerajaan BN / UMNO maseh mendapat penoh kepercayaan dari rakyat tambahan sejak akhir akhir ini kepercayaan rakyat bertambah pada BN/UMNO.

Anonymous said...

M'sia x huru hara. buat aja la dlm pkr... :-(