Monday, February 14, 2011

Apa..? Ulama PAS Setuju Umi Hafilda Jauh Lebih Mulia Daripada Nik Aziz..??

Malam tadi bertempat di Taman Setia dalam Kampung Johan Setia Klang, sebuah lokasi dibawah naungan Parlimen Kota Raja, Umi Hafilda Ali sekali lagi menaiki pentas ceramah UMNO.

Walapun hanya beberapa malam yang lepas Umi telah berceramah didalam kawasan yang sama, namun kerana pengundi pengundi di Taman Setia mahu dengar sendiri pembongkaran…, pendedahan…, dan cerita cerita panas yang selama ini tidak pernah disampaikan kepada umum, terutamanya mengenai Anwar, Azmin dan Shamsidar.

Umi adalah darah daging kepada Azmin Ali sekaligus bermakna beliau juga adalah adik ipar kepada Shamsidar kekasih Anwar…

Apakah untung yang boleh diperolehi oleh Umi untuk menceritakan tembelang abang kandungnya sendiri..?? Cubalah kita letak diri kita didalam diri Umi Hafilda….

Sebesar mana pun nilai wang dilambakkan.., sejuta, dua..? Barangkali mungkin seratus juta..?? Tergamakkah kita untuk naik ke pentas pentas ceramah mendedahkan keburukkan perangai abang kandung darah daging kita sendiri..???

Semua cerita yang didedahkan oleh Umi bukanlah sebuah kisah yang biasa kita dengar…. Isi kandungan cerita yang diselongkar oleh Umi seperti, Azmin tawarkan wang yang besar nilainya agar Umi menarik balik surat aduan kepada Tun Mahathir mendedahkan bukti bukti dan saksi saksi memang berlaku skandal seks Anwar – Shamsidar, Azmin pernah bawa pulang ke rumah wang tunai yang besar nilainya…., salinan asal dokumen bank wang simpanan Shamsidar dan adik beradiknya bernilai jutaan ringgit, dan bermacam macam lagi kisah seram Anwar – Azmin – Shamsidar….!!

“ saya rela hilang abang kandung saya sendiri daripada membiarkan 27 juta rakyat Malaysia tertipu dengan menerima Azmin sebagai pemimpin dan Anwar sebagai Perdana Menteri… “ tegas Umi dalam ceramahnya malam tadi yang disambut dengan tepukan gemuruh hadirin dimana ramai yang terpaksa berdiri dibahu jalan kerana kerana kerusi dibawah khemah khemah yang disediakan telah penuh diisi.


Body Guard Body Guard Umi Hafilda..?? Inilah sebenarnya taiko taiko Kota Raja yang sangat sangat digeruni oleh Xavier, Shuhaimi dan kuncu kuncu Dr Mariah...!!

4 comments:

Anonymous said...

Saya menjadi saksi bahawa cerita ummi konsisten kerana berada di kedua tempat..maknenya bukan cerita rekaan..igtkan nik aziz kasyaf rupanya dgn anwar pun senang2 kena temberang...geludok

Pak Tam said...

Syabas Umi Hafilda..teruskan perjuangan. Berani kerana benar. Kami sentiasa di belakang anda.

Badut Rakyat said...

salam 1 malaysia...saya telah paut kan blog anda utk blog saya.penulisan blog anda memang hebat.tahniah di ucapkan.kalau boleh paut kan blog saya utk blog anda..terima kasih dan salam perjuangan dari saya,penulis badut rakyat..

http://badutrakyat.blogspot.com/

Anonymous said...

pengikut2 bangang pkr/pas tetap cakap ni semua adalah fitnah... :-(