Monday, February 21, 2011

Edisi Kantoi..!! Faekah Jadi Mangsa Pelacuran…?? Pelacuran Politik Khalid Gagap!!

Terlebih sudu dari kuah…?

Akibat terlalu membabi buta mahu menjilat jilat Bossnya, maka wanita yang kunuunnya seorang vokal dan outspoken membawa watak sebagai Setpol [Setiausaha Politik] kepada Menteri Besar yang paling gagap dalam dunia…, Faekah Husin terjerut leher sendiri…!!

Lihat betapa bebalnya seorang Setpol MB yang cuba main silap mata, petikan artikel dibawah ini. Faekah cuba berdolak dalih sedaya upaya cuba menegakkan benang yang basah, mahu menafikan bahawa Khalid Gagap sudah meliwat dan merogol wang rakyat negeri Selangor sebanyak RM80,500. Wang sebesar itu telah digunakan untuk kepentingan parti politik mereka PKR sewaktu berlangsungnya Kongres Tahunan Tahun 2010 di Petaling Jaya.


Malang sungguh nasib wanita yang masih belum berumahtangga ini…!! Dibawah ini pula, terbukti pihak pejabat Menteri Besar Selangor ada membuat tempahan sebanyak 100 bilik hotel dan memberikan jaminan akan membuat bayaran….

Kantoi sudah..!! Mulot tak jaga dengan rapi…, bau longkang!! Ada hati kununnya Faekah mahu mencabar Dato Seri Noh Omar kemukakan bukti…. Hah..!! Apa jawapan Faekah sekarang…??

3 comments:

Anonymous said...

salam....


wow...ramainya tetamu dari sabahan dan sarawakian berkunjung bertemu
MB dlm satu masa....100 bilik tuuu..

atau...tetamu PR ikuti konvension?

Anonymous said...

tu lah kalau kail panjang sejengkal jangan lah masuk ke gelanggang politik. fikir dulu sebelum beri jawaban kan dah kantoi
ha...ha...ha........

Anonymous said...

alah guna duit raayat tak apa tu kata pkr.tapi org BN tak bolih coz
duit rakyat hanya utk rakyat haram kalau makan duit rakyat.pada pemimpin pkr apa mereka buat semua betul dan halal.