Wednesday, February 23, 2011

GEMPAAARRR..!!!!! Ahli DAP Sanggup Lari Bogel Elak Ditahan..?

JOHOR BAHRU 22 Feb. - Pelanggan dan pekerja khidmat seks di dua rumah tumpangan di Jalan Wong Ah Fook di sini bertempiaran lari dengan ada antaranya dalam keadaan berbogel semata-mata untuk mengelak daripada ditahan polis dalam serbuan hari ini.

Cubaan lelaki rakyat asing berusia lingkungan 30-an yang tidak sempat memakai baju itu untuk meloloskan diri bagaimanapun gagal apabila semua jalan keluar dari bangunan tiga tingkat itu dikepung polis.

Dalam operasi lebih satu jam bermula pukul 2 petang itu, seramai 30 pekerja seks dan 35 pelanggan berusia antara 22 hingga 35 tahun ditahan oleh sepasukan polis Bahagian Judi, Kongsi Gelap dan Maksiat (D7) Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) negeri.

Pegawai Turus D7 negeri, Deputi Supritendan Mohammad Abd. Hamid berkata, siasatan awal pihaknya mendapati kedua-dua rumah tumpangan tersebut sebenarnya bersambung antara satu sama lain di tingkat tiga.

"Bertindak atas maklumat orang awam, kita menyerbu premis itu dan berjaya menahan 30 pelacur rakyat tempatan dan 35 pelanggan rata-ratanya warga asing dari Indonesia dan Bangladesh kerana dipercayai menjalankan aktiviti tidak bermoral.

Baca sepenuhnya…., sila klik
sini

1 comment:

Anonymous said...

Acquiring Home Live theater Projector

Also visit my website :: top 10 projectors