Wednesday, February 16, 2011

Inilah Buktinya Khalid Gagap Memang Pukimak!!

Lihatlah...., saksikanlah...!!!

Sebaik sahaja Datuk Khusrin Munawi selamat mengangkat sumpah simpan rahsia dihadapan Menteri Besar paling gagap dalam dunia tengahari tadi, bermakna lembu lembu dan barua barua Khalid yang bersusah payah nak berdemo protes perlantikan Khusrin boleh menghantukkan kepala mereka yang bebal itu ke dinding..!!

Terbukti bahawa barua barua Khalid Gagap, seperti gambar gambar dibawah ini memang spesis yang menggunakan lutut untuk berfikir..! Sanggup jadi pencacai yang membiarkan diri mereka disundalkan oleh propaganda politik bangang versi Anwar dan Kit Siang menunggang Khalid Gagap sebagai perkakas membodoh-bodohkan pengikut tegar mereka..

Khalid Gagap juga telah cuba mengheret pihak istana dan institusi diraja dengan bermain silap mata kununnya mahu membuat pindaan Undang Undang Tubuh Kerajaan Negeri melalui satu Sidang Khas DUN dua minggu yang lepas...

Proses cuba menghalang perlantikan Khusrin terbukti sia sia, malah sebaliknya memperlihatkan bagaimana bongkaknya kerajaan Pakatan yang tidak tahu menghormati "perkenan" Duli Yang Maha Mulia Sultan Selangor..!!

Mengimbau kembali tanda tanda kegagalan tindakan bangang Khalid Gagap dimana demo mahu protes perlantikan Khusrin juga terbukti tidak mendapat sambutan, klik sini

2 comments:

Dato onn said...

Tu lah malang Dapat MB Bahlol dan Tolol

Anonymous said...

nampak bodoh sgt la mb s'gor nih.. :-(