Wednesday, February 16, 2011

Masih Panaass Cerita Mesir...!! Gambar Sebenar Arfah Mawaddah Kini Disiarkan....

Ingat lagi Al-Kisah Padang Pasir Mesir…...? Kisah seorang pelajar yang telah berjaya dibawa keluar dari bumi Mesir dalam Ops Pyramid, apabila selamat sampai ke pangkuan keluarga menulis surat mengucapkan terima kasih, TETAPI sedikit pun tak mahu berterima kasih kepada YAB Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, Ketua Delegasi Senator Yb Dato Seri Jamil Khir Baharom, Timbalan Menteri Luar Senator Yb Kohilan Pillay, Presiden Kelab Putera 1 Malaysia Dato Hj Abdul Azeez dan pihak pihak yang berurusan terus dengan kerajaan dalam misi menyelamatkan lebih 10,000 pelajar…..

Pelajar ini namanya Arfah Mawaddah Binti Amir Hamzah. Beliau mengucapkan terima kasih kepada pihak yang tidak memainkan peranan dalam menjayakan Ops Pyramid ini. Secara berkiasnya, seperti sengaja mahu memperlekehkan usaha usaha murni pihak kerajaan…. Dalam erti kata bahasa pasar, perbuatannya seperti kita melepaskan anjing tersepit!

Jangan buang masa, mahu tonton wajah pelajar ini..? Cepat klik SINI.

Penulisan sebelum ini berkaitan Arfah Mawaddah, klik sini dan klik sini

3 comments:

Anonymous said...

bawak bekal air selipar pak nik kut... :-(

Anonymous said...

Anjing sekarang ni pun pandai ambik hati orang. Ni anjing spesis ape agaknya.

joe batu 3 segari said...

Kerajaan kite dr dulu tak pnh iklas pn..br pertolngn,semueny nk balasn..smue nk di hebah2kn..iklas la skit dlm mmbuat amal kebajikn..salam