Tuesday, February 22, 2011

PAS Mesti Panaass..!! Kes ADUN Perupok Main Bini Orang, Wajah Mek Pah Blog GOMO Dedahkan…!!

Blogger yang arif dalam perihal membongkar dan selongkar kisah kisah wakil rakyat PAS yang ada skandal seks…, Papa GOMO, sepertimana yang beliau war-warkan…, akhirnya sudah mendedahkan wajah sebenar pasangan seks kepada ADUN Perupok.

klik sini

7 comments:

Anonymous said...

SASPEN BETUI BAGI NAMPAK SEMUALA BRO

Anonymous said...

pewittt...tuh dia..lama dah aku tunggu akhirnya ia muncul jua..he he expert gak adun ni pukul sendeng yg betinanya lak siap senyum leret cam tak da rasa je..ops lupa lak adun punya kote kontot..apa mcm ahlul pas puas hati ko org ngan photo tu..adun pas yg terpaksa buka kopiah nak balun bini orang...inilah balasan dan kun fayakun yg TUHAN nak tunjukkan pada orang pas yg suka mainkan agama utk survival politik anjing mereka..ayoh gomo..teruskan juang demi bangsa dan agama islam kita semoga anda sentiasa diberikan kekuatan menghadapi rintangan demi utk kebenaran..utk pas..khakkkk tuihhh..

Anonymous said...

pewittt...tuh dia..lama dah aku tunggu akhirnya ia muncul jua..he he expert gak adun ni pukul sendeng yg betinanya lak siap senyum leret cam tak da rasa je..ops lupa lak adun punya kote kontot..apa mcm ahlul pas puas hati ko org ngan photo tu..adun pas yg terpaksa buka kopiah nak balun bini orang...inilah balasan dan kun fayakun yg TUHAN nak tunjukkan pada orang pas yg suka mainkan agama utk survival politik anjing mereka..ayoh gomo..teruskan juang demi bangsa dan agama islam kita semoga anda sentiasa diberikan kekuatan menghadapi rintangan demi utk kebenaran..utk pas..khakkkk tuihhh..

PAPA GOMO said...

gila lu punya cywar..ha ha ha...

mantap

marilyn said...

Meleleh la gambo tu.
Tp jgn syook dulu kawan2.Aku rasa gambo tu superimpose je.Sbb utk ambik gambo orh tgh beraksi begitu, perlukan org ketiga. (cuba perhatikan,tangan kedua2 makhluk tu bebas tanpa memegang kamera)

So,aku rasa gambo yg sbetolnya masih ada dlm simpanan Papa Gomo.
Mcm mana bro blogmaster Info Corner,btol x teori aku nih?

Anonymous said...

Assalamualaikum, kepada papa gomo sudah2 la tur membuat fitnah...gambar berkenaan sudah di super impose..lihat beberapa perkara.

1) Takkan AdUn tur pakai Gelang?? (menipu)
2)Saiz badan ADUN yag dikatakan itu tidak sama dgn di dalam gambar..(papa gomo tipu lagi)
3) Mimik muka dgn keadaan tudung girl tur tak bley nak blah wei..ada ke org buat PoJEK kemas mcm tur?? (Tipu!TIPU! TIPU lagI!)

Sudah2 la tur menipu PAPA GOMO, if org buat kat bini n anak perempuan u satu hari nanti menyesal tak sudah..jumpa di akhirat untuk u jawab segala fitnah tur..salam..

Anonymous said...

Assalamualaikum, kepada papa gomo sudah2 la tur membuat fitnah...gambar berkenaan sudah di super impose..lihat beberapa perkara.

1) Takkan AdUn tur pakai Gelang?? (menipu)
2)Saiz badan ADUN yag dikatakan itu tidak sama dgn di dalam gambar..(papa gomo tipu lagi)
3) Mimik muka dgn keadaan tudung girl tur tak bley nak blah wei..ada ke org buat PoJEK kemas mcm tur?? (Tipu!TIPU! TIPU lagI!)

Sudah2 la tur menipu PAPA GOMO, if org buat kat bini n anak perempuan u satu hari nanti menyesal tak sudah..jumpa di akhirat untuk u jawab segala fitnah tur..salam..