Tuesday, February 15, 2011

Saiful Bukan Sahaja Di Liwat.., Tapi Dipaksa Mengulum Dan Menghisap Zakar Anwar Ibrahim...??

Dimanakah sudut pandangan kita dalam kisah Anwar meliwat bekas Pembantu Peribadinya ataupun gelaran "nakal" Coffee Boy bernama Saiful Bukhari Azlan..?

Adakah selama ini, Saiful benar benar dipaksa atau pun anak muda ini turut sama merelakan duburnya dirobek robek oleh zakar liar mengganas milik si Bangsat Anwar..??

Setiap kali apabila berlangsungnya perbicaraan kes liwat ini, ada sahaja cerita baru yang dapat kita dengar malah ceritanya seperti adegan panas ranjang sesebuah filem barat... Masih ingat lagi bagaimana Saiful pernah menceritakan Anwar bertanya kepadanya "can I fuck you today..?" sebelum meliwatnya. Setelah selesai, Anwar bertanya pula " are you okay..?" sambil menelan dua biji karipap panas...

Semalam, saksi yang terbaru memberikan keterangan di Mahkamah, seorang pakar patologi forensik memberitahu bahawa beliau mengambil spesimen daripada bahagian lidah dan tekak Saiful selepas bekas pembantu peribadi Anwar Ibrahim itu mendakwa dia turut dipaksa melakukan seks oral....

Dalam sebarang kes rogol atau seks dilakukan secara paksa, memang kita jarang atau pun tidak pernah dengar mangsa akan melakukan oral seks.. Sedangkan mahu diterjah gua tempurung terpaksa bergelut, mana mungkin mangsa mahu menyedut nyedut zakar yang disuakan ke mulutnya..??

Apakah Saiful tidak kisah apabila "dipaksa" menghisap zakar Anwar..??

Secara praktiknya, adegan oral seks hanya berlaku kepada pasangan yang melakukan hubungan seks kerana mahu menambahkan berahi masing masing... Tak kiralah samada sexual intercourse ataupun bi-sexual.., maknanya pasangan lelaki dengan perempuan atau pun lelaki sesama lelaki, atau pun wanita sesama wanita.

Baca laporan penuh, Utusan Online - klik sini

3 comments:

Anonymous said...

Respon kepada berikut : "Dalam sebarang kes rogol atau seks dilakukan secara paksa, memang kita jarang atau pun tidak pernah dengar mangsa akan melakukan oral seks.. Sedangkan mahu diterjah gua tempurung terpaksa bergelut, mana mungkin mangsa mahu menyedut nyedut zakar yang disuakan ke mulutnya..??

Apakah Saiful tidak kisah apabila "dipaksa" menghisap zakar Anwar..?? "

Komen saya: Dalam kes Saiful, dia adalah pekerja kepada tertuduh yang mempunyai pengaruh yang sangat kuat dan beliau amat rapat dengan tertuduh. Jadi sebarang penolakan (oral atau sex) akan mengakibatkan kerjayanya, hidupnya dan bermacam-macam lagi akan terancam.
Dan saya pernah dengar banyak kali juga laporan tentang kes2 lain memang ada kegiatan oral dengan cara paksaan, kebanyakan mangsa dan tertuduh saling mengenali atau ada hubungan kekeluargaan.

Hanya pandangan,

muazlumut said...

Allah huakbar....sepatutnya saiful melawan,sewaktu dia dipaksa oral seks.kalau berlaku kat saya..pasti saya cuba sedaya upaya untuk lepas diri dari perkara tu terjadi....moga Allah kuatkan hati saiful. Ya kurniakanlah kami pemimpin yang beriman,berilmu dan adil dan Allah matlamat utamanya.amin

Anonymous said...

Sanggup diliwat sebab takut dibuang kerja, mengarut je. Cam lah kat Malaysia tak ade kerja lain.