Tuesday, April 12, 2011

Update 12 Sarawak OMEGA News – Selepas Nik Suriyani MALUkan Anwar..., Tiba Giliran Bloggers Pula TELANJANGkan Anwar..., NGAP SAYOT OMEGA....!!!

Angin bertiup kencang di Sarawak...., khabarnya Anwar OMEGA Ibrahim sudah semakin panas walaupun disini cuaca sering hujan malam sehingga ke dinihari.

Kelmarin, kredibiliti Anwar OMEGA sebagai Ketua Pembangkang telah dicalarkan oleh prestasi berani mati oleh seorang wartawan wanita yang kecil molek, cantik manis bernama Nik Suriyani bertugas di TV3. Soalan CEPUMAS yang sangat ditakuti oleh Anwar OMEGA berkaitan jam tangan OMEGA telah mencetuskan suasana agak tegang dalam sidang media yang diadakan di Grand Continental Hotel Kuching.

Anwar OMEGA naik berang.... hanya berpunca daripada soalan mengenai jam tangan pemberian Raja Arab Saudi yang sudah tidak ada lagi dalam genggaman Anwar OMEGA atau pun Wan Azizah. Namun kedua dua mereka tetap cuba sedaya upaya berbohong mengatakan jam tangan tersebut “safe in their custody...”

Hari ini, sekumpulan sahabat sahabat Bloggers yang menjalankan tugas dan tanggungjawab mereka mahukan SELAMATkan rakyat Sarawak dari terus ditipu oleh Anwar OMEGA, mereka telah berjaya melaksanakan modus operandi cara tersendiri untuk TELANJANGkan manusia durjana itu..!!

Anwar OMEGA di BOGELkan oleh Bloggers secara live...! Sila klik sini.

No comments: