Saturday, June 18, 2011

Blog Papa Gomo Bernilai RM3,176,835.62..? Tahniah Gomo Terus Menguasai Ranking Top 20 Bloggers Pro BN Pada 17 Jun 2011

Syabas dan Tahniah diucapkan buat sahabat Blogger yang sangat dibenci oleh juak juak muarahan pencacai Pakatan Pembangkang. Siapa lagi kalau bukan Blogger Papa Gomo....

Blog Papa Gomo terus menduduki tahta teratas dalam carta Ranking Top 20 Bloggers Pro BN. Apa yang sedang dilalui oleh Papa Gomo mengimbau kembali bagaimana Datuk Siti Nurhaliza menguasai carta lagu popular tanahair sekitar tahun 90an.

Tempat kedua yang sentiasa mengekori rapat Papa Gomo adalah Gerakan Anti PKR [GAP]. Manakala tempat ketiga oleh Blogger Parpukari menerusi blognya House PK.
Syukur Alhamdulillah..., Blog Medan Info Kita [MIK] juga turut tersenarai dalam 20 Bloggers terbaik. Setakat 17 Jun menerusi rujukan Hitz Alexa, Blog MIK menduduki tempat ke 16. Tidaklah sehebat Top 5 mahu pun Top 10 tetapi memadailah dengan hasil keringat disumbangkan kepada alam perang cyber.

Buat anda yang sudi menjadi pengunjung setia Blog MIK, terima kasih atas sokongan tuan tuan dan puan puan. Hanya Allah swt sahaja yang dapat membalas budi baik anda semua...

2 comments:

Anonymous said...

TAHNIAH PAPA! kami sayang anda! anda papa yg baik tak jahat!!

Anak Seberang said...

tq MIK atas usaha ini..
sama2 kita teruskan perjuangan
jgn mudah mengalah..

Aku pun tak sangka camne bleh melompat naik sampai camni..
hehe musykil betul..
yg penting, sampaikan ilmu walaupun sepotong ayat..
ada pahala yg menanti..