Friday, September 9, 2011

Wajib Tonton & Sebaarrkaann..!! Video Klip Terbaik BUKTI Phone Sex Mat Sabu Pernah Main Dengan Normah Isteri Bukhari


Terbaaiikkk..!!! Paling terbaik video klip 23 minit yang berjaya membongkar skandal seks Mat Sabu dengan Normah isteri Bukhari.

Saksikanlah, dengarkanlah sendiri menerusi video klip dibawah ini dan nilaikanlah “wajah sebenar” Timbalan Presiden parti PAS, sebuah parti politik yang melacurkan perjuangan agama islam semata mata untuk meraih kuasa kerajaan dinegara ini..!

7 comments:

Anonymous said...

iq spm gred 3...patut la..........
kesian pas!!!

Anonymous said...

Teringat kat KB masa tuh ..kuih akok kedut pun orang pakai nama normah..akok norma, ambil berkat ..

Anonymous said...

Dengan muka selamba dek buat roadshow menafikan kes !! memang dasar kulit muka tampal kulit babi

Cuba kita buat road show tayangkan video ni, amacam ????

besi pun besilah .......

gua tunggu je mat sabu saman empunya video ni ... biar kes ni masuk mahkamah ...

nanti pendakwa raya akan tanya " berapa inci masuk ke dalam ?"

punah lu mat sapu ...

mana mu letak muka mat ????

Mat Sabun said...

Macam mana Normah boleh terpikat kat Mat Sabun...ah , kalau tengok dari segi rupa paras alamak macam Bull Dog, badan kontot dan boroi apalah nasib kau Normah muka macam rempeyek pun kau boleh terpikat ...

anti bohmau said...

geli geleman woi!! gila ka apa cakap detail mcm tu? Islamik sangatla? oooo mat sabu bukan ulama tp hallamak!!!!

a man with a complex identity!! multi-personalities...hamPAS betulla mat sabu ni!!

vice president of pan-malaysian Islamic parti!!! itulah mat syabu!!

Anonymous said...

Macam manalah Najib boleh terpikat dengan Rosmah. Tak matching langsung. Walaupun pakai kasut tumit tinggi tetap tak padan... muka berparut macam gangster. Pasangan yang padan dengan Najib adalah Altantuya, namun sudah dikebabo dengan gangster tu.

Anonymous said...

fitnah buruk padahnya. kita semua ni hamba Allah. sampai masa kita akan bertemu denganNya. kelak nnt diakhiri syurga dan neraka. siapa lah nak peduli syurga neraka lagi..