MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

Saturday, October 22, 2011

Huru Hara Di UIA Semalam....! Tien Chua Jadi Dalangnya..?? Saksikan Video Klip Ini



7 comments:

KZSO said...

uia sarang bakal pendemo-pendemo?

akibatnya aialah ramai ler student uia kena blacklisted untuk interview kerja. mana ada bakal emplyer mahu ambil pendemo dalam menyelesaikan masalah...cthnya student upm hadapi masalah kerana upm terkenal dengan demo-demo tahun lepas!

ada kita lihat universiti yg studentnya non-moeslem dan bukan melayu berdemo mahu selesaikan masalah seperti uni tunku abdul rahman? limkokwing? universiti kolej tunku abdul rahman? takder kan? itu sbb market student mereka bagus di kalangan bakal employer!

yg tian chua tu suka laa sbb dia suka tgk student melayu berdemo..sbb student cina tak suka berdemo tpi belajar dapat gred baik bekalan untuk kerja!

alahai melayu jugak diperbodohkan...

Anonymous said...

dia senyum gembira dapat bodohkan orang melayu. dia pelajar uia ke

Anonymous said...

ciannn tgk bdak2 ni kene tipu dgn kebangkitan islam palesu....

sultan yg pertahankan agama islam mereka tentang...

dr gila yg perlekehkan sultan kene puja....

dunia nak kiamatt...

Anonymous said...

kafir ini sebenarnya adalah wakil khas kepada dajjal yang akan menyusup masuk kemana-mana. Dia akan sentiasa menyamar berupa orang baik yang menyokong Islam tetapi inilah Dajjal akhir zaman yang akan menghancurkan kita. Sedarlah wahai umat Islam...PAS, UMNO atau PKR bukan apa-apa...tetapi Islam adalah agama yang perlu kita pertahankan. Wajib bagi kita menentang kafir yang cuba hancurkan Islam. Kenapa Dajjal Kafir ini dibiarkan menyusup masuk kemana-mana tanpa bantahan oleh umat Islam? UIA adalah universiti Islam, jangan biarkan Dajjal ini campurtangan dan tersenyum riang melihat kehancuran kita.

Anonymous said...

memang betul ramai syarikat boss cina tak minat ambil graduan macam ni. graduan macam ni selalu bagi masaalah kepada syarikat especially besar kepala. lepas tu berhenti terhegek-hegek mintak kerja kerajaan. aku dah banyak jumpa benda macam ni.

Anonymous said...


He He Ketua2 pendemo yg dok melalak tu sebenarnya bukan student UIA pun. Mereka datang dari luar!

Pengikut yg lain2 pun datang dari luar!

Student sebenar UIA tk menyokong demo tu. Dan tak ada yg ambil bahagian. Mereka kata Aziz Bari tu bongkak dan sombong! Kata dia aja yg betul.

Anonymous said...

Ini petua untuk menghalang fitnah Dajjal oleh Rasulullah SAW melalu hadisnya iaitu

Jadi amalkanlah semua yang berkunjung ke sini.

Drpd Abi Darda' Radiyallahu 'Anhu Berkata Nabi saw;" Barangsiapa yang menghafaz 1-10 ayat dr surah Al-Kahfi dipelihara dan di selamatkanya dari Fitnah Dajjal '. (Diriwayatkan oleh Ahmad dan Muslim, An-Nasaie).

Pada hadits yang diriwayatkan dari Imam Ahmad dari Abu Darda radliallahu `anhu bahwa Nabi SAW berkata; "Barangsiapa yang membaca sepuluh ayat terakhir dari surah Al-Kahfi akan terjaga dari fitnah Dajjal."