Thursday, November 10, 2011

Abang Rafizi Sayang..., Nah Baca Nie, Tok Janggut Dah Mengamuk...!!

Dendam kesumat Zuraidah (nasib baik tak angkat kain kerana seronok dapat peluang cerca) terhadap Shahrizat diluahkan bagai orang hilang akal dan kebencian Saifudin kepada UMNO digunakan sebaiknya dengan menjadikan Shahrizat sebagai `punching beg’ untuk menyerang UMNO dengan menggunakan Shahrizat dan kita juga terkilan kerana selama berada di dalam UMNO, Saifudin dilihat orang yang berpegang teguh kepada ajaran Islam tetapi bila beliau menyertai PKR, Saifuddin akhirnya menjadikan dirinya seperti lembu yang dicucuk hidung.

Rafizi telah menunjukkan belangnya yang kononnya cukup hebat menabur fitnah dan menyiram racun, maka Rafizi kena bersedia untuk menerima pembongkaran tentang kehidupan peribadinya dari zaman MCKK hingga beliau belajar di Leeds University.

Rafizi kena menelan pendedahan yang bakal berlaku tentang hubungan peribadinya dengan Anwar Ibrahim. Rafizi kena bersedia untuk menerima pembongkaran tentang apa yang berlaku sewaktu beliau menumpang di rumah seorang penduduk sewaktu pilihanraya kecil di Terengganu.


Malang dalam usia muda sebegini Rafizi terpaksa menerima segalanya ini kerana beliau yang memulai budaya memfitnah tanpa mencerminkan dirinya sendiri bahawa zamannya sendiri ada titik hitam sedangkan yang bakal terbongkar nanti adalah wajah-wajah sebenar Rafizi Ramli yang bercita-cita besar untuk menjadi calon sehingga sanggup dijadikan alat oleh pihak-pihak yang berkepentingan..

Persiapkanlah diri Rafizi..gelangang sudah dibuka..., padang sudah sama rata..Ini baru muka surat pertama....! Baca seterusnya, klik sini

No comments: