Thursday, November 3, 2011

Ada BROKER UMNO Jual Nama Top Bloggers Untuk Kaut Wang Besaaarrr...? Pimpinan Tertinggi UMNO & Ramai Menteri Kena TIPU...?

Kisah silam yang pernah dirakam apabila seniman teragung negara Allahyarham Tan Sri P Ramlee menggambarkan akan tiba suatu masa nanti “jual manusia lebih untung...”!

Dalam salah satu adegan filem Tiga Abdul, sudah pasti kita tidak lupa transaksi diantara Husin Lempoyang saudagar unta dari Cairo dan Jamal Pak Tongkol...

Sahabat Blogger, GAP dalam satu posting pendek diblognya, [klik sini] memberikan amaran bahawa beliau akan mendedahkan mengenai aktiviti ‘pemerdagangan haram’ beberapa individu dalam circle UMNO yang “melacurkan” top bloggers handalan yang selama ini menjadi benteng kepada UMNO BN dan menyerang habis-habisan Pakatan Pembangkang.

Istilah dilacurkan kerana terdapat transaksi mengaut untung dana yang sangat besar dengan tujuan mahu “membiayai” perbelanjaan dan kos sara hidup senarai Top Bloggers... Kita tunggu tindakan seterusnya daripada GAP! Teringat kisah salah seorang Top Blogger yang meluahkan perasaannya, klik sini.

Mari kita saksikan video klip dibawah ini;

No comments: