Saturday, November 12, 2011

Bukti Dari National Feedlot Corp [NFC] Didedahkan..!! Rafizi & Malaysiakini Kantoi....

Gambar gambar yang disiarkan diatas hanya sebagai pembuka bicara, mukadimah... Ada banyak lagi bukti bukti bergambar berserta data data NFC akan disiarkan dalam waktu terdekat.

Juak juak murahan PKR cuba membohongi rakyat menyatakan projek NFC gagal dan menjadi pembaziran wang negara! Nantikan dalam jangka waktu terdekat, penjelasan bersama bukti bukti dari NFC untuk menunjukkan projek ini bukanlah seburuk mana yang telah difitnahkan oleh pencacai pencacai tegar Pakatan Pembangkang yang hanyan mahu mempolitikkan isu ini.

18 comments:

Anonymous said...

NFC @ No Fear Corporation... @ National Feedlot Corporation... Jangan khuatir sememangnya jenis Melayu yang telah di Jubury oleh Anuwar Dan di Paria-kan oleh AMBiGa serta di Biawakan oleh LGE sambil di sesatkan oleh Pot Nicky...Akan sentiasa mengeluarkan Sisa Pepejal bahan Indah Water Konsortium dari mulut busuk mereka...

Lembu Lembu NFC Akan senyum Dan ketawa riang kerana mendapat publicity ini...maka Akan terbukti kebodohan Rafizi, Mak Lampir Dan segala masyarakat sengal....

ARK2

anti-fitna@propa said...

Untuk pengurusan NFC..anggaplah pendedahan pembangkang ini satu suntikan semangat baru untuk bekerja lebih gigih lagi dan membuktikan sebaliknya...kejayaan besar pasti akan datang dengan usaha keras,telus dan ikhlas...

mirul said...

drebar trak tu mcm org puteh je..bohong ke ape ko nih?

JoN said...

anon mirul, kalau ko perati guna mata pala lutut ko mmg nmpak mcm omputih, cuba ko perati guna mata pala ko kat gmbar2 tu, tngk kawasan tu pun dh tau mmg kat malaysia n lembu2 tu jnis yg kbanyakan ada di malaysia n bai de wei bai trak john deer tu satu dunia ada...

Anonymous said...

tanpa sedar , sebenarnya Nurul , Rafizi dan mak lampir Zuraidah itu hanyalah alat dan diperalatkan oleh pertubuhan perniagaan cina semalaysia , mereka bertujuan untuk melingkupkan dan memalukan perniagaan yang dimiliki oleh orang melayu islam !!

itu rahsia tersirat disebalik semua ini !
Tony Pua cuma sebagai 'pengawas' kepada barua 3 ekor itu !

Anonymous said...

tumpang lalu, tuan tanah

aritu kate, "Open House" NFC, sesape pn bleh dtg, jenguk, bleh membuktikan ketelusan gak. tp apsal xOpen pn?

mcm ni ke mentaliti org2 UMNO? kjap kate tu, kjap kate ni. maklumla, didikan dr PM sniri kot, kjap kate brani gi court bile disepina, then kjap je tlo tu da mngecut. ape taik?

Anonymous said...

alamakatak.
"Your comment has been saved and will be visible after blog owner approval."

kompom tuan tanah xapprove. tp pn blog2 pro kera ni xdpt sambutan. lbih pada syok sniri je, asyik nak kne lalu lembaga penapisan bangla. takut ngan bayang2 sniri. kesian

blog takkan maju2, traffic kurang. bb. 1 nite stand je kat blog ni.

Anonymous said...

gambar bila yang ko bwk masuk nie lahanat?
gambar mase mula2 buat lu ke....wakakakaka...
ko pun bodoh mcm lembu gak rupanya

Anonymous said...

ITULAH DIA 3 EKOR BARUA DAP YANG TAK SUKA MELIHAT ORANG MELAYU MAJU KEHADAPAN.

SEBALIK NYA HENDAK MENJATUHKAN BANGSA MELAYU YANG BERAGAMA ISLAM DEMI MENGISI KEHENDAK NAFSU SARAKAH MEREKA SENDIRI.

Anonymous said...

puak2 nuar al jub eloklah dikandang kan sekali dengan lembu2 tu.silap2 lembu2 pun tak mau bercampur dgn puak2 selera songsang ni...

Anonymous said...

Alhamdulillah masih ramai blogger BN yang beri semangat pada orang Melayu yang nak berniaga besar-besaran. Memang elok perniagaan ini diaudit untuk meminimakan masalah. Keluarga Sharizat patut diberi peluang untuk menyelesaikan masalah. Beri mereka masa.

P/s Fuckatan pemusnah Melayu.

Didi Malika said...

Tuan,
dedahkan segera yang mungkin, biar puak2 lahanat ni malu sendiri. sejak dua menjak ni, depa asyik kantoi ja. Tapi tak pernah tau malu. Lepas tu, buat cerita lain pulak :)
Ada persamaan Tuan dengan saya. Kita bekas penyokong Awnar nampaknya :)

Anonymous said...

Aku sokong Shahrizat beli kondo One Menerung dengan harga RM9 juta untuk benarkan lembu-lembunya di kandang di sana. Mana ada dalam dunia ni penternak buat macam tu, hanya Shahrizat & famili je buat macam tu. Barulah lembu-lembu tu boleh dikatakan 'well leisure and hospitality'. Jadi bila dijual lembu-lembu tu bolehlah diletakkan harga lebih tinggi dari harga-harga dari negara-negara lain.

Anonymous said...

gamba ape kao bagi nie bro...sah berbohong..

Anonymous said...

UMporNO :)

Anonymous said...

butoh laa UMporNO melayu celup hahaha..

Anonymous said...

aku memang tak pernah beli daging sejuk beku di mana2 hypermarket sebab aku was2 daging tu tak halal tapi bila bila blog gelombang rakyat dedah kan NFC ada jual daging lembu dari ladang mereka baru aku berani nak beli daging sejuk beku keluaran NFC anyway thankyou vveery2 much pada Pakatan Rakyat kerana secara tak langsung telah mempromosikan NFC lepas ni aku akan beritahu semua kawan2 aku beli daging keluaran NFC

Anonymous said...

Gandingan Mantop Najib & Moohyidin dalam misi terus mengkayakan diri sndiri & sekeluarga dengan curi2 'wang' malaysia .. yess aku bangga giler dapat Piyem & tipiyem macam ni, suka sangat!!!

-ZH