Saturday, November 12, 2011

PANAASSS..!! Zuraidah Talipon Datuk Seri Shahrizat Dan Mohon Maaf...?

APA kelas Zuraidah Kamaruddin, Ketua Wanita PKR untuk desak Yb Senator Datuk Shahrizat Abdul Jalil untuk letak jawatan. Siapa betina ini...?

Apa kepentingan betina ini untuk menentukan Shahrizat perlu kekal dalam jawatan atau tidak?Kenapa dia sibuk sangat menjaga tepi kain orang maupun rumahtangga UMNO sedangkan rumahnya sendiri porak peranda?

Yang patut dia desak letak jawatan adalah Anwar Ibrahim sebab Anwar jelas dan terbukti meliwat Saiful Bukhari. Yang patut beliau desak letak jawatan adalah Elizabeth Wong..., yang terbukti bergambar bogel dan gambar-gambarnya masih tersebar luas di internet hingga ke hari ini!

Dua pemimpin ini terbukti lebih jijik daripada segala yang jijik dalam dunia ini. Mengapa Zuraidah diam dalam soal moral yang bejat sebegini atau dia sendiri tidak bermoral?

Itu rumahtangga Zuraidah dan tidak perlulah beliau menjenguk rumahtangga orang lain selagi rumahnya sendiri porak peranda dengan suami yang curang pada isteri,isteri yang curang terhadap suami dan kita pun tidak tahu mengapa sampai hari ini ramai yang menggelarkan beliau Mak Lampir. Adalah kerana perwatakannya ataupun kerana keceluparannya yang tidak henti-henti membebel macam wanita meroyan selepas bersalin.

Zuraidah patut cermin diri dan tindakannya menyerang Shahrizat supaya meletak jawatan tidak ada kena mengena dengan isu yang ditimbulkan. Beliau boleh mendesak kerajaan ataupun mana-mana agensi penguatkuasa menyiasat projek ternakan lembu yang dikendalikan oleh suami Shahrizat dan mengapa dalam soal ini Shahrizat yang dikaitkan seolah-olah Shahrizat yang meluluskan projek itu?

Betullah kata orang termasuklah kata Noh Omar, Pembangkang bermain politik dalam soal ini.Serangan pembangkang menggunakan bukti yang samar dan tidak jelas dan mereka membangkitkan isu ini hanya kerana Datuk Dr Mohd Salleh itu suami Shahrizat semata-mata dan bukannya berpaksikan bukti nyata dan sahih.

Dalam Laporan Ketua Audit Negara tidak menyebut pun projek ternakan lembu ini gagal jadi mengapa Zuraidah juga harus menjadi seperti lembu yang hanya tahu makan dan tidur tanpa mahu memikirkan serta mengambil panduan Laporan Ketua Audit Negara dan juga penjelasan Kementerian Pertanian Dan Industri Asas Tani.

Walaupun Shahrizat itu saingannya dalam kepimpinan Wanita dalam politik negara ini, tindakan mendesak Ketua Wanita UMNO letak jawatan langsung tidak masuk akal kecuali yang dididesak oleh orang-orang yang hilang akal dan mahu menang atas sifat politik semata-mata dan nyatalah betapa bangangnya Ketua Wanita PKR,hanya kerana mahu menutup kebejatan moral parti dan kepimpinan parti yang beliau wakili,dia menjadikan Shahrizat sebagai sasaran...!

Harapannya agar rakyat lupa Anwar meliwat dan melanggan pelacur dan Elizabeth bergambar bogel.

Kita mengharapkan Shahrizat tidak terperangkap dalam jerat politik jahat Pembangkang ini dan kejahatan mereka ini adalah bersedia untuk berbuat apa sahaja termasuklah menyerang orang-orang yang tidak berkenaan dan terbukti hari ini walaupun Shahrizat tidak ada kena mengena dengan pemberian projek ternakan lembu itu, Pembangkang terus berusaha `melembukan’ rakyat kononnya projek ini gagal dan sebagainya supaya rakyat yakin dan percaya. Nyata dalam serangan Zuraidah ini tersirat niat yang cukup jahat.

Kumpulan Melayu yang sedang menjadi alat Cina ini sepatutnya menunggu laporan SPRM yang mereka buat dan kalau benar Shahrizat terlibat secara langsung termasuklah melobi untuk mendapatkan projek ini bukanlah PKR yang mendesak untuk letak jawatan tetapi Shahrizat sendiri yang akan melepaskan jawatan itu dan tidak payahlah Zuraidah menunjuk pandai kononnya mereka ini menjaga intergriti dan kredibiliti kerana kedua-dua frasa ini tidak ada pun pada Zuraidah itu.

Suami Shahrizat yang berniaga lembu dan mengapa Ketua Wanita UMNO yang diserang..? Atau puak-puak haramjadah ini marah kerana melayu yang dapat projek itu kerana mereka lebih suka cina memonopolinya..? Rupanya tebal sungguh sifat anti-melayu dalam diri orang-orang melayu yang tidak sedar dek untung ini..!

Mengapa puak-puak haramjadah ini tidak mempersoalkan perniagaan Tony Fernandes? Mengapa perniagaan orang melayu yang dikendali Dr Mohd Salleh ini dipertikaikan? Atau kerana Tony itu bukan melayu dan layak berniaga tetapi suami Shahrizat ini orang melayu dan tidak layak berniaga?

Pada Zuraidah, tak payah tunjuk lawa…, jaga parti sendiri dan anak-anak agar tidak terlibat dalam seks bebas ataupun menjadi mangsa kerakusan nafsu pemimpin-pemimpin dalam pembangkang itu

Pesanan kepada Zuraidah..., cuba dengar-dengar apa yang orang kata tentang personaliti anda hari ini. Tidak ada yang baik orang bercakap tentang anda tapi lebih banyak buruk anda yang didedahkan. [penulisan STJ]

3 comments:

Anonymous said...

cantik gambar kat..tangga tu..teringat zaman kanak-kanak kat kampong dulu...

Anonymous said...

Mik, I pun wanita UMNO tapi dlm kes lembu ni I rasa pembangkang has a point...projek ni terang2 ada conflicts of interest...byk tu 250 juta! Hanya org buta hati aje yg tak pandai menilai...

Anonymous said...

Mik, I pun wanita UMNO tapi dlm kes lembu ni I rasa pembangkang has a point...projek ni terang2 ada conflicts of interest...byk tu 250 juta! Hanya org buta hati aje yg tak pandai menilai...