Saturday, November 19, 2011

Papa Gomo, Dr Novandri, Gap, Parpukari, Flying Kick "Terserempak" Wartawan Msiakini Bersama Rafizi, Zuraidah & Saifuddin Dalam Kandang NFC Gemas....!!

Nantikan kisah selanjutnyaaa....., TUNGGUUUUU....!!!

3 comments:

praha2 said...

eden faham sobab nyo dio oran dah kono belasah dek pro umno blog yang bukti mereko salah. jadi tompet yang baik ialah " go to the souce and not take thing for granted" olih yang demekian mereko pun ko sanolah untuk mempastikan bukti tu botol ko tak? nanti kono saman toruk dah pru 13 dah tak lamo lagi.
rakyat pun nak tau yang fakta botol. tu lah lain kali jangan membabi buto jo . cari fakto yang bonar baru melatah. nak buet damage control sudah terlambat.

Anonymous said...

Can't wait for more info...please guys...shoot this dammed issue..

Anonymous said...

rafizi, zuraidah & saifudin tu nak belajar macam mana buat business feedlot. kalau menang pru13 nanti boleh buka pusat ternakan babi nasional. bela babi lagi untung sebab orang DAPig lantak daging babi hari-hari. Yang pernah belajar agih daging korban tempuh hari mesti nak tiru pulak buat korban babi pada tahun baru cina. pas mesti sokong punya idea ni