Saturday, November 26, 2011

PERRGGH...!! Teks Ucapan Azmin Ali Disediakan Oleh Shamsidar Tahrim....... Pheeewwiitt....!!

Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali menyatakan ikrar untuk terus mempertahankan Anwar Ibrahim yang kini berdepan dengan hukuman penjara berhubung tuduhan liwat yang dihadapi ketua umum parti itu.

Azmin juga memberi peringatan keras kepada UMNO bahawa PKR akan terus mara walau apa pun konspirasi dijalankan untuk memenjarakan Anwar.

"Kami anak muda dan wanita berikrar akan bangkit meruntuhkan tembok kezaliman penjara untuk membebaskan Anwar Ibrahim.

"Pakatan Rakyat telah sepakat bahawa Anwar Ibrahim adalah Perdana Menteri Malaysia yang ke 7" katanya disambut tepukan kira-kira 1,500 orang perwakilan ketika menyampaikan dalam ucapan dasarnya di kongres PKR ke 8 di Johor Bahru semalam...

Membuka tirai kongres yang kali pertama diadakan di kubu kuat UMNO itu, Azmin turut menyerang UMNO sebagai parti yang "anti-Melayu" dan hanya berjuang untuk "membela tembolok kerabat dan bukannya rakyat."

Apa hubung kait hukuman penjara keatas Anwar Ibrahim dengan UMNO..? Yang meliwat lubang jubo anak muda bernama Saiful Bukhari Azlan ialah Ketua Umum PKR itu sendiri..., yang memasukkan zakar kedalam lubang jubo Saiful ialah Anwar, kenapa UMNO pula nak disalahkan..??

Saksikan video klip dibawah ini...

3 comments:

Anonymous said...

elok bebeno la tu, bini puaka, laki dayus!

Anonymous said...

FUCK-OFF pakatan sial. kau dari kelopong melayu yang akan menjahamkan melayu.

Anonymous said...

PKR memang setan. Pengkhianat bangsa. Menghancurkan bangsa sendiri.

Agong-agongkan peliwat, penzina dan pengkhianat negara.