Saturday, December 31, 2011

Ini Semua Angkara Siapa...??

Lima kepala babi ditemui di luar pintu pagar masuk utama Masjid Al-Falahiah, Taman Desa Jaya, Johor Bahru, pagi ini.

Kepala babi itu, dalam satu bungkusan, disedari seorang penjaga masjid itu pada kira-kira jam 6.30 pagi tadi.

Tiga lagi bungkusan yang dipercayai mengandungi tulang, juga ditemui dekat situ, tetapi polis kemudiannya mengesahkan ia mengandungi batu.

Ketua Polis Johor Datuk Mokhtar Mohd Shariff berkata polis menubuhkan sebuah pasukan siasatan yang diketuai timbalannya, Datuk Ismail Yatim untuk menyiasat kejadian tersebut.

Ketua Polis Johor , Datuk Mokhtar Mohd Shariff berkata, satu pasukan khas yang diketuai timbalannya, Ismail Yatim, ditubuhkan untuk menyiasat perkara itu.

Mokhtar juga mengingatkan semua pihak supaya tidak membuat sebarang spekulasi dan menyerahkannya kepada polis untuk siasatan lanjut.

Ini ekoran satu lagi kejadian di mana dua bungkusan yang disyaki mengandungi tulang, ditemui pada jam 5.30 petang semalam di masjid yang sama.

1 comment:

Anonymous said...

Kalau berarak kepala lembu adalah UMNO, buang kepala babi di masjid pun UMNO jugalah. Jangan kata UMNO kenal halal dan haram... kerana orang yang kenal halal dan haram tidak akan meletakkan 'matlamat menghalalkan cara' sebagai sandarannya untuk terus berkuasa.

Kalau kek tahi kamu boleh mengarak dan makan di Pulau Pinang, apa sangatlah buang kepala babi di masjid.

Kita boleh tahulah bau busuk yang meloyakan ini datangnya dari puak yang badan yang bernanah dan mula mereput ni.