Tuesday, February 28, 2012

Badrulamin Bengang Apabila Faekah Mula Campurtangan Bajet RM15 Juta Untuk Unit Penerangan Selangor….!


Mari kita imbas kembali apa yang dijanjikan oleh Ketua Penerangan Negeri Selangor, Dr Badrulamin sebaik sahaja kerajaan negeri meluluskan bajet RM15 Juta.
Badrul Amin juga menjelaskan selepas kerajaan negeri mengumumkan peruntukan RM15 juta untuk tujuan penerangan negeri, pihaknya akan menaikkan edaran akhbar negeri Selangorkini berkali ganda bagi menjawab dakwaan pembangkang negeri. 

"Daripada 60,000, kita jangkakan meningkat kepada 300,000 naskhah diedarkan selepas hari raya Adilfitri nanti," katanya penceramah terkenal itu yang juga ahli majlis pimpinan pusat PKR.

Sumber – klik sini
Berikut pula adalah sms yang diterima sebentar tadi dari dalam kain PKR Selangor sebentar tadi….;
Masalah Badrol dengan pejabat MB bermula bila Faekah diambil kerja oleh Khalid. Faekah mula minta detail reports on progs expenses. Masa tu si khalwati ni berangan nak haddle the bulk of the RM15M peruntukan by Khalid. Bila kena soal dengan Faekah dia menyentap dan buat merajuk. Bukan dia saja yg kena, boss TVs pun kena audit oleh Faekah. Dia pun menyentap dan join Antara Pos dengan membawa sebhgn dpd team TVs..
 
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
  • Khalwati merujuk kepada Badrulamin….
  • Khalid merujuk kepada MB Selangor yang paling gagap didunia, Tan Sri Khalid Gagap
  • TVs merujuk kepada TV Selangor
Ada kisah yang sangat menarik untuk dibaca..!  Pengakuan ikhlas dari seorang wanita yang masih bersuami ditangkap berkhalwat dengan Badrulamin…. Tajuknya “Saya Pergi Jumpa Ustaz Badrul Amin Atas Tujuan Mahu Melarikan Diri Daripada Suami....”

2 comments:

Anonymous said...

Salam semua;
Swiss Garden Hotel adalah hotel 4 atau 5 bintang. Bagaimana boleh 20 orang gangster masuk kedalam hotel tanpa disedari oleh pengurusan dan pihak keselamatan hotel. Adakah pihak keselamatan hotel gagal mengenalpasti kehadiran begitu ramai gangster memasuki hotel dan naik ke tingkat dimana penghuni tinggal.
Jika ini benar berlaku, adalah tidak selamat untuk menginap di Swiss Garden Hotel Kuantan. Pihak Swiss Garden Hotel Kuantan perlu mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung dengan perkara diatas terutamanya bila ada penginap hotel mendakwa dipukul oleh gangster didalam bilik hotel.

Anonymous said...

jumpa lelaki lain sebab lari dari suami?
ikut logik,perempuan normal akan segera cari kaum keluarga atau rakan perempuan..
yang pegi jumpa suami orang apehal?