Tuesday, February 28, 2012

Video Klip KANTOI..! Badrulamin Tersasul Kata Ada Konspirasi "Orang Dalam PKR " Perangkap Dia Dalam Kes Khalwat....

6 comments:

Anonymous said...

apa jenis lawyer yang bagi statement bodoh "kejadian berlaku pada pagi sabtu...sedangkan semua pejabat kerajaan cuti.."....jadi yang pihak JAIP yang menjalankan tugas cuma bolih buat tangkapan waktu kerja je la....itupun antara pukul 8pg-5ptg..lepas waktu 2 ...x boleh...jawab nya ust burit ni akan dibebaskan sebab teknikal

Cheguman said...

PKR tu perjuangkan apa?

Anonymous said...

pkr=parti kerabat ranjang...

Anonymous said...

ustad ni memang gila publisiti!!! kalau orang lain yg ada nama, jawatan dah tentu akan diam sekejap, redakan keadaan & hadapi pertuduhan di mahkamah dgn gentleman! ini tidak, bercakap banyak sblm kes disebut, bahkan terus menuduh org tu, pihak ni pulak...

bukan sayang perjuangan pgayr tp sayang kedudukan yg selesa blh bermain2...

Anonymous said...

PKR memperjuangkan ideology zionis... kalau nak tahu ciri dia tengok je kat bendera keadilan ada mata satu = melambangkan dajjal...memang keadilan mempunyai ciri2 yahudi... yahudi memang menyokong syaitan...

ala susah apa kita kan umat Islam so kalu betul2 tak buat sumpah laknat je la....kan senang habis semua tanggapan manusia tetang khalwat dan zina ke....

nama pun ostaz kan mesti tahu hukum hakam islam...

Anonymous said...

PKR PARTI KHAWAT RAKYAT