MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

Tuesday, March 20, 2012

MELETOPP..!! Video Klip "PENGAKUAN PANAS", Anwar Main Dengan Isteri Orang.......



12 comments:

Anonymous said...

Salam,pada pendapat saya,blog APC ni tak de info yg ilmiah yang boleh di kongsi,asyik2 cerita pasal sex,video lucah,kongkek bini org, main bontot org dan lain2 lagilah.. Patutlah makin rosak masyarakat skrg.

Anonymous said...

Nak buat macam mana lagi , untuk pertahankan negara dari di perintah oleh orang yang tak ada moral dan penuh dengan scandal sex kebenaran terpaksa di dedahkan. Tapi malangnya itu pun masih lagi yang tak percaya walaupun berbagai bukti di ketengahkan.

Anonymous said...

Masyarakat rosak sebab orang2 macam kau yg bengap nak mampos, kecik2 tak mampos, kote berbulu menyusahkan keluarga, agama, bngsa dan negara. Kenapa mesti terus terusan kena kencing panas Fuckaton, kenapa terus menyokong peliwat terkutok, kenapa menyokong Fuckaton walaupun tahu, Parti Haramjadah akan merosak anak2 bngsa, negara dan agama. Cukup2lah hati busok terhadap bngsa seagama. Apakah hati dah jadi Yahudi zionist lahanat? Sedarlah, dan insaflah, jauhi dari menyokong Parti Fuckaton, Parti haramjadah yg akan merosakkan negara. Lihat lah apa yg berlaku di Egypt, Syria, Iraq, Yemen, Tunisia janganlah jadi bengap nak mampos.

Anonymous said...

yang merosakkab masyarakat adalah pemimpin macam anwar ibrahim kerana tak tahu kawal nafsu. jadi pengikut buta dia pun mengikut jejak langkah dia LGBT.

Anonymous said...

Saya rasa, blog ini PATUT menghebahkan tentang hal sex ini. Hebahan ini BUKAN LUCAH. Ia adalah amat penting diketahui rakyat mengenai seorang manusia yang amat bijak menggunakan kata-kata untuk membohongi rakyat.., untuk mendapatkan kuasa pemerintahan negara yg tercinta ini.

Teruskanlah, wahai blogger ini. Selagi 'manusia itu' masih berada di arena politik menipu rakyat.., selagi itulah pendedahan ini amat relevan..!

Anonymous said...

Sebab nya sekarang dah ada org main depan belakang,balun bini org dan balun pelacor....tapi kebal dgn undang2..kerana byk duit.....!Ramai lawyer yg kebulur dgn duit dia.....moral dan etika tolak tepi...janji duit masyukkk.....haram jadah.....!Ada akai pun malas berfikir....!ada mata buta,ada telinga pekak,ada otak letak kat lutut....!payahhh....hehehehehe

Anonymous said...

apeee kau ingat manusia yang berjubur dgn bini orang termasuk dalam golongan alim ulama kooooo


SILA ANJURKAN KEMPEN......

JOM BERJUBUR DENGAN BINI ORANG


OK TAKKKKK

CIFUT said...

Salam.
Abis.. dah anugayrah tuhan tu suka sex,video lucah,kongkek bini org n main bontot org nak buat camner.
Hahahaha....

Karang klu citer pasal menjaga keselamat israel tak larat nak fikir pulak. Tu belum citer pasal isu pasir, asrama yayasan selangor, kompleks pkns, hasan ali, rumah kos rendah kt selangor/penang, air keruh kt kelantan dan baaaanyaaak lagi!!

Anonymous said...

saya rasa anonymous first tu org PAS ATAU PR BENGONG...

Anonymous said...

ini bukan masaalah info ilmiah atau tidak, tetapi masaalah orang yang gila sex, main bini orang, main bontot hendak jadi PM. apa punya negara kalau PM dia gila sex!

Anonymous said...

kalo ditakdirkan Anwar jadi PM , Nalla nak senyap ke? Saiful camna lak ?apa isu anak Azmin/Samsidar boleh settle ke ?
ada sesiapa sanggup ber PM kan "kaki burit" ?
jangan jawap pakai mulut bro .. tapi jawab dengan hati dan akal fikiran

Anonymous said...

Salam sume....aku tak rasa pun blog ini lucah...mana2 bakal pemimpin Msia...klu nak jadi PM, jaga kote tu..Nak jadi rakyat dgn PM yg melampau kisah seks nya...malu rasenya bro...