Friday, March 2, 2012

PANAASSS Jumat..!! “Badrolamin Pukul Saya…, Bukan Sekali…!! “ Kata Aishah Abu Bakar

Seorang wanita berusia 43 tahun, Aishah Abu Bakar mendakwa beliau pernah dipukul oleh Badrolamin Bahron pada 7 September 2005…..

Aishah ketika itu tinggal Apartment Aman Puri memberitahu Badrolamin telah memukulnya dibahagian muka dan badan. Wanita yang bertugas sebagai seorang Jururunding Alam Sekitar itu turut memberitahu Badrolamin sering memukulnya malah tergamak melakukannya dihadapan anak mereka…!

Sila double click pada kedua dua imej dibawah ini untuk bacaan yang lebih jelas

GAMBAR PALING ATAS HANYALAH SEBAGAI HIASAN SAHAJA... TIDAK ADA KENA MENGENA DENGAN SESIAPA SAMADA YANG MASIH HIDUP ATAUPUN YANG SUDAH MENINGGAL DUNIA....

3 comments:

Anonymous said...

ramai juak2 kod 71 dlm PR ni tak tau budaya Melayu.Kaki seranah,kaki fitnah,kaki suntut,pembohong & penipu rakyat,kaki pukul pompuan/bini (masa period ) & bawak lari bini orang. segala jenis kaki ada..SELAMATKAN SELANGOR DAN MALAYSIA DAR DAJAL2 KECIL NI.

Anonymous said...

Hi tak kusangka Osetat Lendir yg suara gagah gempita, memecah langit, yg berani nak memancung kepala ulama dan tokoh2 agama tetapi bacul hanya berani pukol bantai isteri. Pukol depan anak2 pulak itu, itu lah kira sama spesis macam Assmin Ali, bacul bin dayus. Itulah kalau dapat boss Imam Mahadi Zionist yg hanya berani terhadap adik2 terangkat, pembancuh kopi, jantan2, gays2, Mak Nyah- Mak Nyah dan pelacur2 dalam dan luar negara, Bapa Zina, Bapa Liwat, Bapa Stor kunyit, Bapa Lobang taik, Bapa lobng Jubor, BABI haramjdah, Hero Tamil murahan, barua lahanat yahudi zionist. Spesis2 ini sudah harus di rejam sampe mampos, sperti anak2 Plaestina merejam askar Israel.

Anonymous said...

TAK SANGKA YAAAAA. ADA JUGA OSTAD MACAM TU. INAT ALIM ULAMAK TU ALIM LUPANYA.............