MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

Tuesday, April 10, 2012

Berjuta Juta Rakyat Malaysia Dapat Lihat Wajah BAPAK DAJJAL....!!

Apabila Utusan Malaysia menyiarkan aksi paling SIAL oleh makhluk paling durjana, seorang PELIWAT bernama Anwar Ibrahim, sudah pasti natijahnya ialah, seantero Malaya dapatlah melihat sendiri WAJAH DAJJAL beliau...!!

Menurut Ustaz Badrulamin yang pernah dicekup "mentarbiyahkan" isteri orang dalam sebuah bilik resort di Kuantan jam 3 pagi, kata Badrulamin..., Anwar Ibrahim adalah IMAM MAHDI..

Sent from my Samsung Galaxy Tab 10.1

12 comments:

kluangman said...

Itu wajah telah di edit Utusan, dalangnya UMNO kahkahkah.

Seminggu dua lagi tumbuh le tanduk pulak....bertempiaranlah lari ke luar negara untuk pembedahan.

Anonymous said...

dia ni sampah. bini dan anak2 pun sama sampah.

Anonymous said...

Ketahui lah dunia bahawa penyokong2 Anwar dan Azmin adalah 'buta dan tuli'

Anonymous said...

Muka yg banyak dosa pada agama bangsa dan negara!

Anonymous said...

bukan sampah tapi 1 family dia nie tahap najis...

pejuang hamas...

Anonymous said...

muka xde nur

Bujang Senang said...

SAMPAH, MENYAMPAH, SESUMPAH, SERAPAH,

Anonymous said...

yela edit...nak kata apa dah tgk buruk nye anwar...melambangkan jiwanyaaa

video tu edit tak?? terorrnya umno buleh edit video

askar2 dah ready dah...yesss sirrr. jom jalan..

Anak Lenggong said...

Tak nampak sikit pun seri muka sialjaburi ni..kalau anjing tengok pun mau anjing ni lari lintang pukang..

Anonymous said...

nafsu serakah politikal animal.. terserlah diwajahnya..


skrg pahamla kita kenapa TDM bijak sumbat anua cepat2 dlm penjara..
mcm ni la melaka kalah pd portugis dulu..

askar batalion ke12 .. sudah siappp? ....SIAP TUANNN !!!
KITA AKAN MARA KEBANDAR2-DAP ...TEMPAT BERSARANGNYA KOMUNIS2 bersembunyi

xda edit2 la kwn ..waktu2 mcm ni..mmg mcmtulah wajah dia


korang tengok2 sikit dap buat apa...kalu yahudi bawak turun pakar2 politik turun. bantu kempen anwar.. aku tak heran si. LKY bawak turun agen2 menyondol dia.. hati2 kawan.... lepas pru13 ni..tak dap lanyak korang atau korang pas dpt lanyak diaorang ...sapa lanyak dulu dia lebih berkuasa..rasakan lah sendiri tanpa cmpur tgn umno..

Anonymous said...

nafsu serakah politikal animal.. terserlah diwajahnya..


skrg pahamla kita kenapa TDM bijak sumbat anua cepat2 dlm penjara..
mcm ni la melaka kalah pd portugis dulu..

askar batalion ke12 .. sudah siappp? ....SIAP TUANNN !!!
KITA AKAN MARA KEBANDAR2-DAP ...TEMPAT BERSARANGNYA KOMUNIS2 bersembunyi

xda edit2 la kwn ..waktu2 mcm ni..mmg mcmtulah wajah dia


korang tengok2 sikit dap buat apa...kalu yahudi bawak turun pakar2 politik turun. bantu kempen anwar.. aku tak heran si. LKY bawak turun agen2 menyondol dia.. hati2 kawan.... lepas pru13 ni..tak dap lanyak korang atau korang pas dpt lanyak diaorang ...sapa lanyak dulu dia lebih berkuasa..rasakan lah sendiri tanpa cmpur tgn umno..

Anonymous said...

kalau muka dah macam dajjal tu, edit macam mana pun tetap serupa dajjal. benda-benda yang buruk dalam hati akan terpancar di bahagian muka. bukan mangkok ni aje, ramai lagi yang perangai macam dia mempunyai "seri muka" macam sial