Thursday, May 3, 2012

Benarkah Askar Askar Upahan Khalid Gagap Agen Penyebaran Foto Lelaki Mirip Azmin Ali..?

Semakin menarik..!

Dikalangan pimpinan Pakatan Haram diberitakan ramai juga mempercayai dan yakin bahawa lelaki yang dalam foto aksi aksi seks oral itu adalah Timbalan Presiden PKR.

Yang paling ketara adalah "kumpulan" atau "team" Khalid Gagap yang menarik nafas lega kerana situasi ini membantutkan gerak kerja gurkha gurkha Azmin yang mahu merampas kerusi Menteri Besar Selangor...

Nantikan ulasannya...!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Anonymous said...

Saya pernah dengar cerita yang kononnya Azmin telah dijanjikan kerusi Menteri Besar Selangor bila menangi pilihanraya 2008. Namun, oleh kerana kemenangan yang begitu mendadak sehingga ramai dalam PKR terpingga-pingga, tidak tahu apa yang seharusnya dibuat. Khalis Gagap dikhabarkan dengan selambanya menduduki kerusi Menteri Besar Selangor and terus mengistiharkan dirinya sebagai Menteri Besar. Samada cerita ini benar atau tidak, saya pun tak tahu. Cuma, bila terkeluarnya gambar terbaru Azmin ini, terfikir pulak mungkin ada kebenaran cerita yang Khalid Gagap sememangnya tidak sebulu dengan Azmin dan akan buat apa2 yang perlu untuk "mematikan" pihak lawannya.

Anonymous said...

Khalid gagap bukan MB sebaliknya BONEKA kepada DAP