Tuesday, May 29, 2012

Cepat BACA...!! Skandal Seks Anak Luar Nikah Pemimpin Pakatan Rakyat Di Selangor......

BACA DAN SEBAAARKAN...!! KLIK SINI

11 comments:

Kump. Abang2 Keluar UMNO said...

Kami mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah, hutang selesai. Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul..

Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.


Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR.... Yakin dan percayalah, anda tak rugi apa2 jika bg peluang kpd PR malah untung..



Jika adik2 semua tak yakin, buktikan video dibawah adalah tidak benar

http://www.youtube.com/watch?v=TtEnNzCwXCk&feature=player_embedded

Pergerakkan Puteri Dan Pemuda UMNO Bakal Dibubarkan Sebelum PRU Ke-13. Perjuangan mereka sudah tidak betul. Mereka hanya pandai menerapkan budaya samseng kepada adik2 semua. Lihat sendiri BUKTI di bawah jika tak percaya..

BUKTI * (MESTI TONTON)





~ Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~

Kami Mahu Anak Peneroka FELDA Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=37765&postdays=0&postorder=asc&start=0
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28573.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22218#487991
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3208#225

5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1


p/s: Ubahsuai (copy&paste) dari 'Adik Sayang'

foolkatan said...

Kepada Kump Abang2 Keluar Umno...korang tergolong dalam golongan Melayu2 Bodoh & Bahlol..dulu bangsa asing tak pernah naik tocang tapi sekarang semua nak sama hak..semua dah naik tocang...Ekonomi melayu dalam sektor swasta masih jauh lagi tertinggal...Masuk aje mana2 shopping mall & tengok berapa kedai orang melayu yang ada..Bukak yellow pages cuba cari berapa syarikat melayu yang ada dalam buku kuning telekom tu..sejak ada Melayu Fuckatan ni..hak Melayu akan terhakis habis..

foolkatan said...

Kepada Kump Abang2 Keluar Umno...korang tergolong dalam golongan Melayu2 Bodoh & Bahlol..dulu bangsa asing tak pernah naik tocang tapi sekarang semua nak sama hak..semua dah naik tocang...Ekonomi melayu dalam sektor swasta masih jauh lagi tertinggal...Masuk aje mana2 shopping mall & tengok berapa kedai orang melayu yang ada..Bukak yellow pages cuba cari berapa syarikat melayu yang ada dalam buku kuning telekom tu..sejak ada Melayu Fuckatan ni..hak Melayu akan terhakis habis..

Anonymous said...

salaam

kepada Abg2 Yang Keluar UMNO saya ingin bertanya :

adakah saudara mahukan saya mempercayai dan mengundi seorang pemimpin seperti YB Azmin Ali?

YB Azmin adalah seorang yang secara terang DERHAKA kpd ibunya. Org seperti ini hidup dlm kutukan Allah

hidayah Allah jauh darinya dan saudara Abg2 Yang Keluar UMNO mahukan saya mengundi pemimpin seperti ini?

keh3!

bro...kalau lu nak makan taik...lu makan sorang

tak payah ajak org lain makan taik pas tu cakap taik tu cendol

org lain tak BODOH mcm lu...keh3!

Anonymous said...

memang bodoh bangang "Kepada Kump Abang2 Keluar Umno"....

bila negara kucar kacir, tiada aman tenteram mcm "arab spring" waktu tu tak guna nak cakap apapun...

dgrlah ceramah & pengakuan "mohd razali abd rahman" yg 4 thn dlm DAP... buat research perancangan licik & berstruktur DAP dlm menggunakan PAS & PKR utk merampas Malaysia yg diperintah org Melayu islam... perancangan zionis, PAP Singapore & DAP ...

bodoh bangang melayu... Ya Allah, hnacurlah munafik PAS & PKR... DAP memang penghuni neraka selama-lamanya... so no hal lah...

Anonymous said...

sorry le nak undi PR. cukup le aku undi PR pd PRU12 lalu.

Insya Allah, PRU13 kami sekeluarga akan balik semula kpd BN. cuma BN kena terus menjaga dan menjamin keselesaan hidup rakyat marhaen spt kami.

Anonymous said...

Sebenarnya mereka yang menggunakan nama ""KUMPULAN ABANG2 KELUAR UMNO""
ialah penyamar. Mereka ialah orang2 FUCKATAN PKR/PAS/DAP JANGAN TERTIPU.

Anonymous said...

Kepada Kumpulan Abang2 Keluar UMNO kalau berani sebut nama2 kamu seperti yang dilakukan oleh Ezam, Anuar Shaari dan yang seangkatan dengan mereka. Jangan menyamar kami bukan bodoh seperti kamu pencacai penjilat jubor kote bengkok.

Anonymous said...

PM Najib dan kerajaan BARISAN NASIONAL kami caya lu lah. teruskan memperkasa keselesaan rakyat. kami selesa dengan pemerintahan BN.

Anonymous said...

Dengan segala kelakuan rasuah, moral, nepotisma, kroni yang sedang berlaku dinegeri bawah FUCKATAN maka berkuburlah FUCKATAN dalam PRU13.

hidup Pemuda dan Puteri UMNO kamu telah banyak berjasa kepada negara, islam dan rakyat hidup UMNO.

Anonymous said...

doggy amoi ni sedap beb..