Monday, May 14, 2012

Foto Exco PAS Kedah Berpeluk Dengan Dua [2] Betina Siam Sudah Tersebaaarr....!

Biarpun tiada bukti-bukti sahih, rata-rata mereka yang rapat dengan kepimpinan PAS Kedah, sibuk dan asyik bercerita tentang Phahrolrazi Zawawi, Exco Tak Berportfolio yang sebelum ini bercita-cita besar hendak menjadi Menteri Besar Kedah menggantikan Azizan Abdul Razak.

Cerita tentang Phahrolrazi peluk dua betina Siam amat mudah didengar di kedai-kedai kopi terutama di kawasan di mana Phahrolrazi menjadi Yang Dipertua PAS Kawasan.

Kata mereka, Phahrolrazi Zawawi adalah seorang munafik yang sangat kuat dan pandai berlakon... Di kalangan orang ramai dan penyokong, dialah tok alim...!

Tetapi apabila berada di seberang sempadan, dialah juara betina dan berfoya-foya.

Kononnya, ada gambar-gambar Phahrolrazi Zawawi mengepit dua ekor betina Siam yang disimpan oleh orang tertentu. Sama seperti dalam kes ADUN Tanjong Dawai, gambar-gambar tersebut juga diambil oleh orang PAS sendiri tanpa sebarang penglibatan orang UMNO.

Tidak sedikit sebenarnya yang menyampah dan meluat dengan perangai Phahrolrazi Zawawi yang perasan, dia adalah orang hebat di Kedah. Berbanding dari kalangan UMNO, yang paling menyampah dengannya adalah di kalangan orang PAS yang cukup tahu tentang perangai pemimpin mereka tetapi mujurlah mereka telah dilatih untuk menutup mulut.

Baca seterusnya pendedahan kedahan69ners.com KLIK SINI

11 comments:

Anonymous said...

orang melayu UMNO pun islam juga, tapi yang perangai macam tu pun bersepah...jadi tak payah ler nak dedahkan hal buruk orang.. pkoknya manusia.

mat sabu komunis said...

pulak dah kalau pekung sendiri yg nampak mudah melatah kalau org lain salah laju je mencaci mengata macam la umno ni jahat sgt ... nk baca buruk orang byk2 buka je harakah penuhngan fitnah ....

Anonymous said...

@ Anon atas,

Kita semua tahu orang UMNO pun manusia juga. TAPI kalau ada bukti skandal sila tampilkan, kita boleh ambil tindakan. jangan sekadar lempar batu sembunyi tangan.

mat syabu said...

to anon ,
tapi ni org PAS.umno kan banyak org jahat, ni parti isle pun perangai lagi buruk.puii hipokrit

mafia said...

mne bukti nye xde foto pun

mafia said...

mne bukti xde foto pun mmg OMNO penipu

mafia said...

penipu punye OMNO

Anonymous said...

Dalam gairah atau bersemangat untuk jadi pejuang makluamat... berhati hatilah jangan jadi penyiar fitnah....

X ada bukti yg sahih ..jangan aniaya sesiiapa walau pun hewan..

Moga MIK dalam kesejahteraan dan lurus..

Hperancis

Anonymous said...

Answer to Mafia...

Hujah U macam merapu... mesti penuntut Ilmu peel Nik Aziz...

Anonymous said...

SAYA ORANG UMNO DAN BERKAWAN DENGAN BANYAK ORANG PAS. TETAPI JIKALAU PAHROLRAZI YANG DIKATAKAN MEMELOK 2 EKOQ BETINA SIAM, SAYA TAK PERCAYA DAN TAK BOLEH MENERIMANYA. SAYA BUKAN NAK AMPU PAHROLRAZI ATAU MENYOKONG BELIAU, KALAU NAK PANGKAH PRU NANTI MISTI UNDI BN PUNYA.

tahir said...

Sebab tu islam tegah kita menghampiri zina. Iman kuat macam manapun kalau pergi ketempat tempat macam tu boleh bergoncang iman kita woi.. tak kira la dia tok imam atau tok lebai sama saja...