Tuesday, May 22, 2012

Lebih 1,000 Hadir Menonton Video SEKS Nurul Izzah Di Lembah Pantai Malam Tadi....

5 comments:

Anonymous said...

"Wahai orang-orang yang beriman, hendaklah kamu semua sentiasa menjadi orang-orang yang menegakkan keadilan kerana Allah, lagi menerangkan kebenaran; dan jangan sekali-kali kebencian kamu terhadap sesuatu kaum itu mendorong kamu kepada tidak melakukan keadilan. Hendaklah kamu berlaku adil (kepada sesiapa jua) kerana sikap adil itu lebih hampir kepada taqwa. Dan bertaqwalah kepada Allah, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui dengan mendalam akan apa yang kamu lakukan" (Al-Maidah:8)

Anonymous said...

Anon 28-5
Same je laa belah kamu. Kalu belah kite, manjang katenye fitnah je. Ni hari2 dok semayang hajat mintak petunjuk tp bile Tuhan da bg petunjuk dpn mata ade kamu amek kesah? Mintak tunjuk jln tp hanya nk percaya jln yg diri sendiri mau.
guna dalil tntg larangan ketidakadilan berasaskn kebencian walhal ape yg org2 kamu war2kn jugak adalah merupakan kebencian kpd golongan tertentu.

Anonymous said...

fitnah betol.. padahal dok edit gambar budak perempuan kat myspace tu.. http://www.myspace.com/nurulwhaddup/photos/14285081 ni link dia.. tgk satu persatu gambar budak ni... ada sebijik mcm gambar nurul izzah.. muka je di edit.. bangang punya yang edit...

Anonymous said...

http://1.bp.blogspot.com/-UyM6_UhFMN0/UVKbdmhdn9I/AAAAAAAAKsI/omzFey9xVrI/s1600/599728_492208224160882_1664889093_n-1.jpg

Anonymous said...

Kita sama2 dpt tengok yg buat dpt nikmat.