Thursday, May 24, 2012

Umat Islam Yang Berjuang Bersama UMNO, Nabi Muhammad Tak Mengaku Umat.....!!3 comments:

Anonymous said...

Salam, 1st time den dongar nie kalau sokong UMNO, Nabi Muhammad SAW tak ngaku umat. Copek boto PAS jatuh an hukum. Tanyo diri sendiri, samo ado diri sendiri ikut al-quran ngan sunnah lum sebelum jatuh hukum. Tengok diri sendiri ngan keluarga sendiri dulu. Khalifah bukan bermakno memimpin ummah tetapi khalifah bermula dari keluarga sendiri sebelum kepada orang sekeliling dan selepas itu masyarakat. Ingat, kito nie hambo. Bolum tontu Nabi bagi syafaat kek kito kek akhirat. Ummat Nabi nie dari zaman nabi sampai sekarang dan akan datang berbillion. jadi sebelum PAS ko atau ustaz2 PAS nak jatuh hukum, tengok dan kaji diri sendiri dulu.

Anonymous said...

aku yakin pemimpin-pemimpin umno masih lagi muslim dan insya allah nabi mengaku umat.
Tetapi pemimpin pas seperti nik aziz syaitan nirrojim,hadi munafiquun dan anwar aljuburi semua tu sudah lama kafir.Pasti nabi tidak akan mengakui umat kerana dajjal-dajjal ini telah merosakkan agama islam dan melakukan kerosakan diatas mukabumi tanah melayu.

Anonymous said...

Ya Allah, macam tak percaya kalau hal ini terjadi di Malaysia, yang agama Islam merupakan agama rasmi Negara... sesama Muslim menjatuhkan hukum sesuka hati.....