Sunday, May 27, 2012

Wahai Tengku Adnan.... Tolong PECAT Babi Ini Dari UMNO Segera....!!


TOLONG SAKSIKAN KETIGA TIGA [KESEMUA] VIDEO KLIP DIBAWAH INI, KRONOLOGI SAWAN BABI SEEKOR BABI YANG MENJADI PELAHAP DALAM UMNO YANG BOLEH MEMBUSUKKKAN NAMA UMNO...!!





VIDEO KLIP BAWAH NIE PALING LAWAAAKKK, LEBIH LAWAK DARI MAHARAJA LAWAK MEGA..!!

13 comments:

Anonymous said...

lawak lawak.. agak agak kalau dia join PgayR dapat jadi pembancoh kopi tak....

Anonymous said...

kampar... tak reti...reti... lagi ka

Anonymous said...

kampar... tak reti...reti... lagi ka

Roslawati Mohd said...

Kita sebagai manusia biasa tidak lepas dr membuat kesilapan,,,,kadang kadang lebih dashat lagi dr kes Sdr Samhuri ini. Dia telah membuat kesilapan akibat terlalu emosi...mungkin sedikit keterlaluan tetapi dia cepat sedar dan mengaku serta memohon maaf....tidak salah kita memaafkan dia serta memberinya peluang kedua,,,situasi ketika itu ada yg juga membuat provokasi tetapi tidak pula dirakam.Saya harap pihak UMNO negeri memberi nya peluang kedua BERAMARAN KERAS....

Anonymous said...

Orang macam ni tak boleh kasi muka. Pecat je..
Damage has been done. Macam ni ke nak jadi pemimpin?. Lain kali guna akal. Jangan ikut sedap lidah ngan gusi.

Anonymous said...

UMNO BHG KAMPAR MEMANG TERUK!!! PERRRRGHHHHHHHH.....

Anonymous said...

Dh xdpt permit nk marah. Biase dier dpt sbb merasuah then bile dh xblh hangin

Anonymous said...

CELAKA PUNYA MANUSIA

MUKA BEWAK

Anonymous said...

Betul tu bro samuri
Kalau berjuang dalam UMNO tak dapat projek
Elok joint DAP...Untung2 bolih jadi Menteri Besar
DAP pun tengah cari ahli parti bangsa Melayu
Untuk dilantik sebagai MB ganti Nizar lambai
Pergh...bayangkanlah kalu lu jadi MB
Satu Perak lombong pasir lu bolih rembat...
Bukan saje pasir...semua lombong2 termasuk lombong tinggal lu bolih sapu
So cepat2 isi borang DAP
Lepas tu gi buat aksi2 sembah2 tu kat tokong2 seluruh Perak
Moga2 DAP menang lagi PRU akan datang ni
Dijauhkan Allah BN menag..kkerana LU BOLIH TERJUN LOMBONG DIBUATNYA

Anonymous said...

Jangan pecat, umno bukan dap pas atau pkr yg suka pecat ahli, biarkan dia meroyan sorang2 je.....

Anonymous said...

Aku pun tak salahkan dia, tapi kerajaan umno perak memang fail. Ada company nak invest berbilion pun lembab!!! Sekarang dah melepas ke Melaka yang terkenal dengan efficiency Ali rustam

Anonymous said...

Kalu mcm ni ahli pemuda umno kampar harus talkinkan dia utk next party election...org mcm ni x bole duduk dlm saf pemuda kerana dia gagal mendapat konsesi dari state govt...sepatutnya dia pegi berjumpa dgn MB...bincang mcm mana nk selesaikan masalah dia dan bukannya dgn membuat keputusan utk keluar dari UMNO...ini lah masalah bila kita berharap sgt bisnes dr pihak kerajaan...

Anonymous said...

boleh sesape confirmkan ke pasal rasuah yg dia cakap tu? kita tak bleh biarkan rasuah dlm parti berleluasa..