Monday, July 16, 2012

Anwar Bengang...!

1M4U yang berlangsung semalam di KLCC berjaya membuktikan golongan remaja bersama dengan kepimpinan YAB Perdana Menteri kita Datuk Sri Najib...!

Tanggal 28 April tahun ini pernah direncanakan oleh Anwar untuk huru-harakan keamanan negara kita ini apabila menghasut rakyat membuat huru hara kununnya menuntut sistem Pilihanraya yang adil.

Semalam puluhan ribu rakyat khususnya anak anak muda menyertai Najib sudah pasti membuatkan Anwar bengang...!

Laporan penuh, klik SINI

3 comments:

BOB MALAYA said...

mananya anwar songsang tak bengang pemimpin bersatu padu sama trun padan untuk mendekati rakyat meluangkan masa bersama bukan mcm pembangkang hanya buat fitnah merosakana akidah anaka muda menghancurkan negara...bodoh!!!!

jasmine said...

nampak gaya pendekatan ala presidential election mula makan tuan, sori la, rakyat makin meluat.
slogan kat LRT "Kami mendengar masalah anda tentang kos sara hidup" dibalas dgn "kami naik jet kemana-2,anda hanya mampu naik LRT".
kalau dah terpampang kat mana-2 gamba najib, sori la, no more exclusive, dah over exposed !

kami tak benci najib, tp benci konco-2 najib termasuk blogmaster !

Anonymous said...

mna dia xbengang...hnpir smua belia kat ngara ni skong DS Najib..anuar ad kamal adli tu jer,lain tarak...ni mnunjukkn DS Najib mndpat skongan belia krn beliau sring mngambil berat tntang msalah rkyat..bkn mcm anur,bwa belia pegi buat demo haram..