Saturday, July 21, 2012

Cukup Cantik Cara Ustaz Fahtul Bahri BALUN Penyokong PAS...! Video Klip Terbaeeekk...1 comment:

Anak Lenggong said...

Dlm debat ni juga nampak sangat kebodohan si Taliban Nasarudin sewaktu beliau menyatakan kerajaan Kedah sekarang dapat meningkat hasil hutan sebanyak lebih RM50 juta berbandingkan sewaktu kerajaan BN.

Yang bodoh simangkok ni adalah sekiranya keuntungan melibatkan hasil hutan sudah tentu lah ianya datang daripada penebangan hasil balak dan penghapusan hutan. Ini terbukti di kawasan Sik dan Baling..habis hutan simpan diteroka sedangkan ianya melibatkan kawasan tadahan air...cuba2 pergi berkunjung ke sana lihatlah sungai2 yang mengalir ..kalau dulu jernih dan boleh mandi manda tetapi sekarang ni dan serupa tea susu je. Ini berbanding sewaktu BN memerintah..memang sumber daripada hasil hutan kurang..hal ini disebabkan pemerintah tau menjaga alam sekitar dan tidak menebang hasil hutang secara tidak berhemah. Sebenarnya kerajaan PAS Kedah sekarang ini tidak tau untuk menjana ekonomi negeri so untuk menampung perbelanjaan negeri dan memperkayakan perut sendiri..habis hutan didalam negeri diteroka.

NAK BAGI TAU PARA PENYOKONG PAS YANG BANGANG..BEGINI KAH OTAK PEMIKIRAN BAKAL PEMIMPIN KALIAN MEMBUAT PERBANDINGAN SESUATU ISU TERSEBUT TETAPI AKHIRNYA MENJERAT LEHER SENDIRI. PERKARA YANG SAMA JUGA BERLAKU DIDALAM PENYERAIAN SAHAM FELDA..DIDALAM KEADAAN MEREKA MENIPU PARA PENYOKONG ...TETAPI DALAM MASA YANG SAMA DISEBABKAN KEUNTUNGAN MEREKA MELABUR. INI DIBUKTIKAN PABILA PKNK MEMBELI 500 RIBU LOT SAHAM TERSEBUT MELALUI MITI..WOII ..MELALUI MITI TU (KATA KERAJAAN BN ZALIM TAPI MITI TU APE EKS) JUMLAH SEBENAR DIMINTA 1 JUTA LOT TU. YANG BEST NYA PABILA DIPERSOALKAN KATA MB TAK TAU..WOII KALAU PENYOKONG BANGANG PAS BOLEH LA NAK KELENTONG ..SEBAB MEREKA NI PAK ANGGUK SAHAJA TAPI..SEKIRANYA DIDALAM SESUATU PENGELUARAN PERBELANJAAN YANG BEGITU BESAR..MUSTAHIL TAK DIPUTUSKAN DIDALAM MESYUARAT DAN TANPA PENGETAHUAN PENGERUSI NYA..KALAU CAM TU YANG DIAMALKAN PATUT LAA DUIT KOPERASI KHOHILAL LESAP..DUIT BANTUAN MAMALI PUN HABIS TANPA DIPEROLEHI OLEH PEWARISNYA..TAPI APA NAK HAIRAN..PENYOKONG PAS NI KAN PEMURAH..BERKEBAJIKAN KEPADA PEMIMPIN (BUKAN NEGERA BERKEBAJIKAN)..TENGOK SAHAJA ARTIS2 YANG DAH TAK BERAPA LAKU PUN DAH TURUT MENJADIKAN PENTAS CERAMAH PAS SEBAGAI SUMBER REZEKI..SEKALI MAKI HAMUN DAN TABUR FITNAH DIATAS PENTAS PAS DAH DAPAT RM2500/=..OOOO