Wednesday, July 18, 2012

Di Kawasan Teresa Kok Terlalu Banyak Perkhidmatan URUT Batin....!!


Daerah Puchong di Selangor yang selama ini terkenal sebagai pusat pengeluar pelbagai barang industri kini bertukar imej sebagai bandar yang menyediakan khidmat urut dan seks secara berleluasa.

Tinjauan Kosmo! di kawasan tersebut baru-baru ini menimbulkan kejutan apabila jumlah pusat urut dan seks bukannya seberkurangan sebaliknya bertambah kepada sekurang-kurangnya 40 buah.

Bagi sesiapa yang sekali-sekala berkunjung ke Puchong pada waktu malam pasti terkejut dengan gemerlapan lampu-lampu neon menerangi unit-unit kedai yang dijadikan pusat seks....!!

Dipendekkan kata, kewujudan pusat urut seks di sekitar bandar ini sejak empat tahun lalu menukar imejnya seakan-akan Hatyai di Thailand yang terkenal dengan tawaran khidmat seks.

Lebih memburukkan keadaan, bisnes haram itu bukan sahaja semakin berkembang malah menyaingi kepesatan aktiviti perniagaan komersial yang terdapat di situ. (Kosmo!)

4 comments:

Anonymous said...

ni kes nak TERASA COCK la ni...

Anti PR said...

Kemajuan sesuatu kawasan bergantung kpd kepakaran YBnya. Itulah kepakaran Teresa. Kesian dia sbb dah habis fikir mcmana nak majukan kawasannya..

Anonymous said...

Itu saja idea yg ada. Bukan apa, nak tolong kawan2 buat business mudah, cepat untung.

lan buffon said...

Bro, kawasan dia DUN Kinrara...Datang sendiri dan tgok la kat taman kinrara seksyen 1 berhadapan shell...malam pub n karaoke penuh...belakang bangunan pub berhadan dgn kubur kampung bohol ayam standby tunggu pelanggan..tak caya datang laa sana...