Wednesday, July 25, 2012

Kesian Nasib Wanita Ini..! Isteri Yb PKR Kena Halau Dari Rumah Di Bulan Ramadhan Yang Mulia

Pada 21 Julai 2012 lebih kurang jam 2;15 petang...

Wanita [foto diatas] telah menghubungi suaminya seorang Wakil Rakyat Ahli Parlimen PKR untuk menjemputnya di Hentian Bas Klang Sentral kerana mahu pulang kerumah mereka di No 23 Jalan Emas 16, Bandar Sungai Emas, 42700 Banting.

Tiba tiba suaminya itu, merupakan salah seorang Yb PKR telah meninggikan suara menyatakan bahawa "Aku Dah Halau Hang.., Pasal Apa Hang Nak Balik Sini Lagi...?"

"Eh.., Aku Dah Tak Suka Kau La..."

Bacalah sepenuhnya laporan polis oleh wanita berusia 48 tahun ini, isteri kepada Yb PKR Ahli Parlimen Kuala Langat [double click pada imej dibawah untuk bacaan lebih jelas]

Apa yang sebenarnya melanda nasib Ahli Parlimen Kuala Langat ini dikira balasan Allah swt kerana Yb PKR ini handal dalam menabur fitnah di pentas ceramah dan sangat suka memaki hamun menggunakan perkatan HARAM JADAH terhadap Datuk Seri Najib.

Saksikan video klip dibawah ini sebagai buktinya...!!

4 comments:

usin said...

memang mcm ni kah wakil rakyat pkr kalau buat ceramah? syok dengar, bla bla bla....90% fitnah nk bg sedap cerita. org mcm ni sesuai jd pelawak jalanan tp kalau dijadikan wakil kpd rakyat, hancur!!!!

Anonymous said...

Saya heran macam mana pendudok2 dekat Dun beliau bole mengundi spesis2 haramjadah ini menjadi wakil rakyat mereka. Apakah tidak ada orang yg lebih baik budi, lebih bermoral dan berakhlak mulia yg terdapat di kawasan Dun. Sudah tentu Dun beliau mendapat musibah kerana memilih spesis haramjadah ini, kita semua tahu mereka ini semua pengamal LBGT, spesis macam ketua mereka peliwat terkutok, barua lahanat Yahudi zionist. Lain kali YB sebelum maki hamun dan caci maki orang laon haramjadah, ludah diri sendiri dulu, pokemon punya YB

Anonymous said...

ini lah YB pilihan pembangkang....

Anonymous said...

Roh nik najis + Nuar sudah merasok jiwanya..