Monday, July 30, 2012

Perrghhh...!! Cantik Cara Yb Zul Noordin BALUN Wartawan Malaysiakini



9 comments:

Anonymous said...

aku rasa la jika kjaan BN tewas dlm pru nanti, dicadangkan puak2 spt zul nordin dan hassan ali tubuh parti spt umno but more islamic yg tulen dan real/praktikal, biarkan Umno lemah setelah tewas, parti yg berasaskan perjuangan hassan ali dan zul nordin akan mendpt sokongan yg ramai dr org melayu, percayalah.

Aku Akan Sentot PKR said...

Alo anon......BN tewas.....? Tubuh parti yang lebih Islamic?. Abis tu pas pis pus yang hang junjung tu memang tak islamik la ye... Apa lu cakap?.....

BN IS ALWAYS THE BEST....!

Anonymous said...

masaalahnya UMNO dah tertubuh sejak sekian lama ... meragui sumbangan kpd negara apa yang dirasai skrg menjadikan kita buta hati dan tidak pandai menilai mana yang "lebih" baik. apakah sumbangan DAP selain membakar semangat perkauman berbanding dgn UMNO .... itu pun Melayu nak sokong Parti chauvinis ni..Masyaallah.!!

Anonymous said...

Yb nordin memang selalu ckp dengan fakta,aku rasa dia antara yg pure dlm memperjuangkan nasib org melayu islam..aku rasa kalau ia contest next pru atas tiket bebas, ia boleh tapau dengan majoriti besar..

jebon said...

..cina2 kapiaq including steven gan di msiakini lagi bias.. hehe.. patot yb kulim pulun abiss.. syabas yb..

..hindu2 n cina kapiaq ni jgn bagi muka.. ada peluang libas n tibai je depa ni..

..semua dah naik tocang pasal manusia keparat yg ngidam jadik pm msia tabor janji2 moonafiq..

Anonymous said...

Bila masa DAP pernah tadbir negara Malaysia, setahu kita BN je dh 55 tahun. 55 tahun brapa kerat pemimpin UMNO yg hidup hanya makan duit pencen sahaja?

Anonymous said...

Steady Yb Zul, kita bakor jer, pAS tuduh UMNO kafir, tapi berkerjasama dengan orang Kafir, tka boleh pakaiiii!!!

hangkedee said...

Pas tak akan mengakui BERAK tengah jalan.takebeer makan taik babi DAPIG.

Unknown said...

aku mmg respek ini zul nordin...
mmmg stok penghentam PR dan DAP yg suke cakap besar, rompak harta rakyat paling byk tu...

zul nordin dari dlm, sudah kluar tunjukkan kebiadapan Master die dulu dgn anjing DAP..

klw die bertanding, baik die jadi bertanding di mana tmpat Master die bertanding..tgk sape yg paling kuat..melainkan Master die suh cine anjing yg kotorkan kawasan Melayu..