Tuesday, July 17, 2012

Rosmah Mansor Jauh Lebih MULIA Dari Wan Azizah...!!

Sudah pasti tajuk sebegini rupa akan mengundang kemarahan tahap maksima para penjilat tegar fahaman Anwarinas atau Anwarista...!!

Spesis juak juak murahan penjilat tegar Anwar ini mendewa-dewakan pemimpin mereka sampai melebihi suhu TAKSUB maka sekiranya mereka ditempelak dan dikritik maka meluap-luaplah api kemarahan golongan ini.

Tidakkah mereka sedar bahawa sifat bersekongkol Wan Azizah menipu jutaan rakyat mengenai perangai sebenar suaminya itu akan menghancurkan negara ini..?

Rakyat tertipu kerana lengguk lakonan Wan Azizah membawa watak isteri yang mengiya-iyakan kunuuuunnya Anwar dizalimi, Anwar difitnah, Anwar teranaya…

Presiden PKR ini juga tergamak membiarkan dirinya turut sama terjebak dalam dosa membohongi rakyat kerana memfitnah pemimpin UMNO adalah dalang mereka cipta bukti kes liwat Saiful Bukhari Azlan.

Apakah Wan Azizah lupa siapakah “orang kanan” Anwar yang pernah beliau hubungi melalui talipon dari London untuk pastikan suaminya tidur seorang diri dan jangan ada mana mana lelaki atau wanita berada disamping Anwar…? Kisah berlaku pada tahun 2006 sewaktu Anwar pulang ke Malaysia seorang diri dan Wan Azizah berada di Amerika bersama anak anaknya yang lain...

Begitulah juga apabila kita perhalusi dalam segala serangan cerita yang disampaikan oleh beberapa individu yang mempunyai hubungan rapat dengan Anwar. Mereka menceritakan apa yang mereka pernah lihat sendiri ‘perangai sebenar’ Anwar..., kenapa mereka tidak pernah disaman kerana segala cerita yang telah didedahkan sebenarnya telah menjatuhkan maruah Wan Azizah sekeluarga..!!

Apabila tersebarnya video lucah Anwar bersama China Doll, apakah Wan Azizah fikir dikalangan 'inner circle' suaminya tidak tahu bagaimana Wan Azizah telah secara curi curi pergi menonton video seks tersebut disalah sebuah rumah 'orang kepercayaannya'.

Tindakan itu 'terpaksa' dilakukan semata mata mahu pastikan apakah benar lelaki dalam video itu Anwar...? Selepas menonton sebahagian aksi aksi video itu, terpacul keluar dari mulut Wan Azizah "yes its him.., he is really a bastard..!!"

TETAPI pandai sungguh Wan Azizah berlakon sehingga sanggup menipu menyatakan jam OMEGA berada dengannya..., pelik kita dibuatnya apabila diminta untuk buktikan beliau enggan!

Wan Azizah sanggup berbohong…, tergamak menipu rakyat semata mata mahu menjadi First Lady Of Malaysia.

Pernahkah Rosmah Mansor membohongi rakyat..?

Baca seterusnya…, klik SINI

15 comments:

Anonymous said...

Wan Azizah perlu mohon ampun dan maaf pada seluruh rakyat....soal Rosmah tak pakai tudung itu soal lain. > EX PAS SERI MANJUNG<

eeyet said...

Adakah maksud mulia itu.... Dgn tak menjaga aurat(sudah pasti) pemboros (pasti) lebih mulia drpd isteri yg menjaga aib suami?....

Pernahkah anda belajar agama? Dimana?

Anonymous said...

Jam Omega aku mana Jah ?? Jam Omega aku manaaaa Jah ??.... please! jah please ! Jam Omega akuuu manaaaa???

Anonymous said...

Kalau Rosmah tu ahli politik boleh lah Serang. Isteri PM hanya menjalankan kerja kerja kebajikan yang memang tidak berkait dengan politik.

Wanita Korea ini adalah ahli politik yang ingin menawan tampuk negara. Mereka dalam kelas berlainan. Lebih kurang kata: Presiden PKR menyerang seorang suri rumah!

Pembangkang makin dungu.

Anonymous said...

F.L.O.M adalah individu yang amal luhur akhlaknya.
Lihat sahaja penampilan "kesederhanaan" yg di tampilkan dari segi dandanan,penampilan pakaian dan tingkah laku beliau.Begitu besesuaian dgn mereka yang mendambakan kehidupan "moden" dan "terkini".

yee said...

ROSMAH YANG MAHA MULIA AHLI SYURGA DIJAMIN 100%. HORAYYYY......SOAL TAK PAKAI TUDUNG SOAL LAIN...HORAYYYY....KERJA2 KEBAJIKAN UNTUK KESEJAHTERAAN RAKYAT...HORAYYYY, HIDUP ROSMAH YANG MAHA MULIA ISTERI MITHALI WANITA SOLEHAHHH........KHAAKKKK PTUIIIH!!!!!!!!!!!

tengku faiz mansor said...

setuju!!! memang DS rosmah lebih mulia dari wan azizah..wan azizah langsung tidak menghirau kan aktiviti songsang anwar isteri apakah ini???lepas itu buat fitnah memburukkan DS Rosmah..tau apa hukum nya??tak wan azizah tak tau, tudung atas kepala 2 huhuhu.DS Rosmah memjaga kebajikan rakyatnya mendidik anak-anak PERMATA mulianya DS Rosmah unutk rakyat malaysia

merah mato said...

Salam Perjuangan,
Blog tuan/puan telah sy follow dan sudah dipautkan di blog sy.
Mohon tuan/puan dapat follow dan link kan blog sy http://merahmato.blogspot.com di blog anda yang hebat.

Terima kasih.

Muhd said...

Salam.. kat sape ye?

Saya tak tahu pemilik blog ni.. buat la serius sikit, tunjuk muka macam uncle seekers.

Saya rasa Rosmah dan Azizah pun ada kehebatannya.

DON MELAYU said...

bravo bro MIK!!tlisan ko akn buat pncacai2 pmbgkang panas hati...DS Rosmah byk mlakukan kerja2 kbajikan trhdap rkyat,sbgai contohnya ialah Permata yg pmbgkang do ftnah siam mlm,jijah mreka ad buat kbajikan utk rkyat,heret rkyat pegi mrusuh ad lah dan satu lagi azizah krjanya mnafikan dan membela prbuatan2 keji suaminya...

Anonymous said...

Rambutmu yang hitam berkilat tanpa sebarang kehadiran uban dan kalungan pertama yang berkilauan dilehermu yang jinjang itu,mampu menceriakan suasana yang murung sebelumnya.
Kipas yang berada ditanganmu mampu mendinginkan majlis yang panas membara.
Sesungguhnya engkaulah F.L.O.M ,yang amat kami sanjungi.Tanpa kehadiranmu kami sunyi,tanpa kehadiranmu kami tidak berfungsi.

mekkelate darul naim said...

setuju!!!!!!wan azizah hnya tahu tarik rkyt untk mrusuh dan mmbela suaminya(peliwat)...
DS rosmah lebih mulia dr azizah,beliau tlh bnyk melaksanakan kerja2 kebajikan trhdap rkyat

anoy nymos said...

bro memang terbaik dan betul...wan azizah mempertahan suaminya yang songsang walaupun jijik...walaupun bertudung tidak semstinya mulia jika membuat fitnah...DS Rosmah memang terbaik menolong.mendidik anak-anak harapan negara dan membuat kebajikan terhadap rakyatnya...chaiyooo DS Rosmah

Anonymous said...

Sebagai Islam sejati umat Muhammad, setiap perkara kebaikan dan keburukan perlu diambil kira... perkara2 yg terdapat hukum disitu tidak bole diperlekehkan... bole menjurus kepada gugurnya aqidah, jatuh kafir. Jadi, wahai sekelian saudaraku, dlm kita berpolitik, hendaklah matang dan bijak. Jgnlah kita gadaikan aqidah kita semata2 benci pada golongan tertentu dan taksub pada golongan yg lain pulak. Islam mengajar penganutnya berbaik sangka.

Anonymous said...

ko klu ppuan..ada suami main depan blkg,cinadol atau siamdol..ko suke erk?klu ko lelaki suka main macam tu....minta tolong isteri simpan rahsia erk.?