Tuesday, July 10, 2012

Video "Imam Mahdi Sesat" Mahu Gulingkan Kerajaan Ditembak Di Kompleks B Jabatan Perdana Menteri Putrajaya Semalam....


Sudah heboh berita tersebar mengenai kematian seorang lelaki yang "mengamuk" dengan menggunakan pedang Samurai menyerang Kompleks B Pejabat JPM Putrajaya petang semalam...

Lelaki yang melaungkan takbir.., sepertimana biasa ahlol ahlol tolol PAS sering lakukan itu terpaksa ditembak dilengannya setelah usaha pihak polis memujuknya untuk menyerah diri gagal, dan tindakannya yang agresif itu boleh membahayakan lebih banyak nyawa orang awam.

Sebelum kita tonton video klip detik detik pihak polis terpaksa melepaskan tembakan kearahnya, kita harus bersimpati dengan spesis seperti ini yang terpedaya dengan ajaran sesat mahu gulingkan kerajaan dengan cara keganasan seperti INI.

Bersimpati membawa maksud mereka terpesong pemikiran..., teringat kembali kisah ramainya tentera PAS mati katak dalam insiden Memali setelah Presiden PAS sendiri mengumumkan tidak ada Negara Islam dalam Al Quran sewaktu beliau menyampaikan Amanat Presiden pada Muktamar PAS tahun lepas...

5 comments:

Anonymous said...

Bro
Mati ke imam mahdi tu?
Kalau mati ahlol2 paspipus akan istihar mati syahid
tak yah kafan...kot...
mati kerana nak tegakkan
NEGARA BERKEBAJIKAN...he..he

Anonymous said...

mati katak namanya.

Muhammad afiq said...

kita sendiri lagi tak tahu pengakhiran kita macamana..entah2 lagi teruk lagi..so drpd duk mengata dan menabur fitnah lebih baik kita muhasabbah diri kita..

Anonymous said...

Assalamualaikum. kita sedekahkan AL FATIHAH apa yang terjadi jAdikan pengajaran. jngnlah kita terlaku ikut nafsu
amarah dan jgnlah jadi orang yg melampaui batas.. mengaku sebagai IMAM MAHDI memang salah disisi agama ianya bukannya pegangan AHLI SUNNAH WALJAMAAH. IMAM MAHDI akan muncul jua semua rahsia kemunculanna hanya ALLAH SWT yg maha mengethui...seniga umat islam xi malaysia sentiasa terlindung dari sebarang aktiviti yyg menyimpang dari agama.

ingatlah dia yg menghidupkan kita dan dia yg menatikan kita kepadanya kita akan dikembalikan.

wallahualam

Anonymous said...

fitnah apa pulak?mati katak mcm ibrahim libya totok PAS..