Monday, August 20, 2012

MASYA ALLAH...!! Ini Bukti Sahih Pimpinan PAS Jadi Tukang Basuh Berak Karpal Singh...!!

Sudahkah anda meneliti kedua-dua foto diatas..?

Lim Guan Eng dan Teresa Kok dengan selamba menziarah YAB Perdana Menteri Datuk Sri Najib dan isterinya Datin Seri Rosmah Mansor semalam sempenan majlis Rumah Terbuka di Hari Raya pertama...

No Issue...! Ahlol ahlol TOLOL PAS tak kisah...

TETAPI gambar mantan Timbalan Presiden PAS bertemu ulama tersohor bersama Najib ditanah suci Mekah menjadi satu DOSA besar buat Ahlol Ahlol TOLOL PAS ibarat sama besar dosanya umpama Nik Aziz merogol anak perempuannya sendiri...?

Teliti semula foto foto tersebut5 comments:

Sudir said...

Itulah tarbiah yang PAS telah buat pada DAP.. hahaha

Anak Lenggong said...

Pegangang Politik PAS berbeza dengan parti2 lain. Mereka cuma menyuruh ahli mereka hidup dalam kepompong sendiri dengan mengeluarkan berbagai Fatwa yang mengharamkan ahli daripada bergaul dengan kumpulan yang bertentangan dengan perjuangan mereka. Ini membuatkan ahli mereka terlalu taksub kepada pemimpin mereka sehinggakan tidak dapat menerima apa juga perlakukan dan pandangan daripada pihak yang tak sehaluan mereka.

Perkara ini berbeza dengan parti politik lain..iaitu politik adalah politik tetapi mengenai isu lain saperti mereka boleh duduk bersama.

Di Penang DAP telah menggunakan wang ringgit untuk membutakan hati melayu PAS iaitu dengan menyumbang duit kepada pihak masjid dan surau, dengan pemberian ini melayu PAS menjerit2 menyatakan bahawa DAP terlalu bagus kepada mereka berbanding dengan kerajaan BN tetapi disebaliknya mereka tidak tau bahawa DAP melakukan perkara ini ada udang disebalik batu iaitu..apabila termakan budi, PAS sudah tidak boleh nak bersuara diatas apa juga tindakan DAP kemudian hari..melayu PAS senang diperkotak katikkan dan diperbodohkan. Hakikat sebenarnya perjuangan PAS telah mati dibeli dengan wang ringgit.

Anonymous said...

Pasai apa melayu mudah lupa!

Apa lee kuan yew kata...

Mau beli orang melayu sangat senang maa..

1. KASI MELAYU DUIT SIKIT SIKIT, DIA MESTI SUKA DAN SOKONG KITA,

2. KASI MELAYU RUMAH MAAA, KASI KECIK KECIK MACAM KOTAK PUN MELAYU MESTI SUKA DAN SOKONG KITA MAAA,

3. KASI MELAYU TMPAT DIA MAU SEMAYANG MAAA, DIA MESTI SUKA DAN SOKONG KITA.

ITULAH PERMULAAN DI SINGAPURA, DAN LIHATLAH MELAYU DI SINGAPURA SEKARANG.

ADAKAH KITA MELAYU DI TANAH MELAYU MAU JADI HAMBA DI TANAH SENDIRI. FIKIR2 BANGSA MELAYU DI MALAYSIA.

- suaragenerasimerdeka-

Anonymous said...

pemimpin pas sesat jadi barua parti politik DAP merupakan sebuah parti rasis yg anti islam dan hukum hudud malah dikatakan DAP adalah kafir harbi yg menjadi kawan rapat pemimpin pas yg ingin menumbangkan kerajaan BN dan UMNO utk menjamin kemenangan HIJAU ke PUTRAJAYA meninggalkan pembentukan negara islam dan HUDUD ala pas sesat.

Mak Cik Glamer said...

DS NAJIB DAN DS ROSMAH COOL AJE... CAAAAYALAHH...