Friday, August 31, 2012

Nik Aziz Wali Selipar SETUJU Berdebat Dengan Mursyidul Am TIBAI Di PWTC...??


SILA DOUBLE CLICK PADA IMEJ UNTUK BACAAN LEBIH JELAS

4 comments:

Kump. Anak2 Muda Keluar UMNO said...

.

(( Take Note )) UMNO BODOH - Kenapa BN Tak Buat HUDUD Sejak 50 Thn dulu?



Tak ada apa yg perlu dijelaskan lg. Tak ada apa yg perlu diterangkan lg. Tak ada apa yg perlu diperincikan lg. Pemuda dan Puteri UMNO sememangnya BODOH.

Bila kaum Cina menolak HUDUD, pandai pulak mereka sibuk2 nak bercakap pasal HUDUD. Yg Barisan Nasional yg dah memerintah lebih 50 tahun tak pernah buat HUDUD , 'Ada ko kisah'? Kepala otak pemuda dan puteri UMNO letak kat mana?

Bodoh sangat kalau ada orang kata mengundi UMNO yg dah memerintah 50 tahun tanpa HUDUD lebih baik berbanding kaum cina yg tak faham HUDUD menolak HUDUD.

Jadi, fikirkan sy ada alasan cukup kuat kenapa menolak BN dan menerima PAKATAN RAKYAT. Sememangnya mereka tak pernah buat HUDUD sejak 50 tahun dulu. Dan pemuda dan puteri UMNO memilih utk jadi BODOH.


(Edit, copy & paste dari 'Page FB Kump. Adik2 Keluar UMNO')

Anonymous said...

Sudah ar same ar macam PAS dah dekat 20 tahun undang2 hudud diluluskan dan dapat perkenan Sultan Kelantan pada mase tu apesal tak laksanakan sampai sekarang...
So sekarang ni hudud ni(bagi PAS) nak pancing undi je...Konfem ar kalo tolak dicop berdosa...Tapi cuba fikir betul2.Ingat senang2 je nak wat hukum hudud semua faktor kene ambil kira...Kalau bleh wujudkan environment Islam dlu... Memang ar ambil mase tapi nila peranan kite semua sebagai umat Islam...PAS cakap banyak tapi habuk pun tadak...Keje nak minta sedekah je...Pastu mengutuk orang laen seolah2 die je yang betul...Tak penah nampak PAS mengaku silap semua betul...Come on la jangan takbur bro kita sume manusia buat silap... PAS dah tak layak nak katakan diorang pejuang Islam sebab pengecut tolak negara Islam (pejuangkan negara berkebajikan) and hipokrit sebab bersatu dengan DAP (dulu kate bekerjasama dengan orang kafir haram)sekarang die plak buat kerana kuasa...
Kalahkan PR time PRU-13 nanti...

Anonymous said...

Tahukah tuan bahawa kerajaan mesir iaitu bumi para ambiya' daj lbh seribu tahun x mlaksanakn hudud. Kesian saudara ni adakah saudara yakin pr akan melaksanakn hudud bile menang pru? Jwpn saya : jgn mimpi !

Anonymous said...

pas heboh sangat ke hudud kenapa? cuba start kat kelantan dulu. tak yah tunggu approve kerajaan persekutuan. nak buat hudud kat peringkat kampung pun tak berani. betul, mesir yang bumi para nabi pun tak berani nak buat hudud. parti mana boleh laksana hudud, orang islam sendiri yang patut menegakkannya.