Thursday, August 30, 2012

Rakaman Handphone Aksi Seks Ahli Parlimen Kuala Pengat Dengan Isteri Muda Dalam Hotel Di Sabah Tersebaarr....


Wanita yang terlibat dalam kejadian amuk di Jabatan Perdana Menteri (JPM) awal Julai lalu memakai topeng 'Power Rangers' warna merah bagi mengelak wajahnya dirakam media selepas selesai sebutan kesnya di Mahkamah Sesyen di sini, hari ini.

Muhdalena Ahmad dilihat hadir ke mahkamah berbaju dan bertudung merah, ditemani bapanya, sempat menunjukkan isyarat keamanan ketika wajahnya cuba dirakam media.

Pada prosiding hari ini, mahkamah mengarahkan wanita itu, melantik peguam secepat mungkin.

Hakim Mohd Kafli Che Ali berkata, mahkamah memberi tempoh dalam masa satu bulan untuk dia melantik peguam supaya semua isu berkaitan dokumen-dokumen kes itu boleh diselesaikan sebelum tarikh bicara ditetapkan.

Mahkamah turut menetapkan tarikh 12 September depan untuk pengurusan kes berkenaan.

Terdahulu, Timbalan Pendakwa Raya Siti Nor Mazrah Ahmad Din berkata, tertuduh perlu melantik peguam dan menyelesaikan segera perkara-perkara yang dipersetujui antara pihak pendakwaan dengan tertuduh sebelum perbicaraan.

Menurutnya, terdapat pindaan dalam kanun prosedur jenayah yang menyatakan, kes perbicaraan perlu dilaksanakan dalam tempoh 90 hari dari tarikh didakwa.

Pada 19 Julai lalu, Muhdalena Ahmad, 28, mengaku tidak bersalah atas dua tuduhan iaitu mengugut polis dan membawa pedang.

Prosiding pendakwaan ketika itu terpaksa dijalankan di Hospital Putrajaya kerana dia sedang dirawat selepas cedera dalam kejadian amuk berkenaan.

Bagi tuduhan pertama, dia didakwa melakukan ugutan jenayah dengan mengugut mendatangkan cedera parah kepada seorang anggota polis Ridzuan Megat Ahmad manakala bagi tuduhan kedua, dia didakwa membawa sebilah pedang.

Dia didakwa melakukan kedua-dua kesalahan itu di Kompleks B, JPM, Presint 1, Putrajaya kira-kira pukul 2.30 petang, 9 Julai lalu.

Kesalahan pertama didakwa mengikut Seksyen 506 Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara tujuh tahun atau didenda atau kedua-duanya sekali jika sabit kesalahan.

Bagi tuduhan kedua, dia didakwa mengikut Seksyen 7(1)(a) Akta Bahan-Bahan Kakisan dan Letupan dan Senjata Berbahaya 1958 yang membawa hukuman penjara dua tahun atau denda maksimum RM2,000 atau kedua-duanya sekali jika sabit kesalahan.


Dia diikat jamin RM10,000 bagi kedua-dua pertuduhan itu.

Pada kejadian tersebut, dia bersama dengan Khalil Afandi Hamid, 47, mengamuk di pekarangan Kompleks B, Jabatan Perdana Menteri di Putrajaya kira-kira jam 2.30 petang, namun Khalil mati ketika dalam perjalanan ke Hospital Putrajaya selepas terkena tembakan di tangan dan bahagian ari-ari, manakala Muhdalena turut terkena tembakan di paha kanan.

Posted by AAKJ

p/s; Blog MIK dimaklumkan ada rakaman aksi aksi panas yang dirakam menggunakan iphone oleh isteri muda seorang Ahli Parlimen PKR sewaktu mereka berkunjung ke Sabah. Tungguuuu.....!!!

15 comments:

AFTERDARK said...

berkenaan dengan rakaman seks ahli parlimen pembangkang dan isteri mudanya itu, sekiranya mereka memang berkahwin dan hubungan badan itu halal (walaupun dirakam), saya cadangkan tak usahlah disiarkan. Seks halal antara suami isteri, apa yang perlunya dijadikan isu? Kalau saya ada video klip Anwar main dengan Wan Azizah minggu lepas pun saya tak akan blogkan. Tak usahlah.. Hanya akan menjatuhkan kredibility blogger pro BN jak.

Anonymous said...

Setuju sangat-sangat dengan AFTERDARK.

Anonymous said...

Setuju dengan selepaskegelapan/selepaswaktukelam/selepasgelap.

Medan Info Kita said...

Afterdark...,

Blog MIK tak akan siarkan..., dont worry sbb tak penting pun.

TETAPI tak tahu la kalau ade tangan2 lain yg akan melakukannya

mat sabu said...

ada aku kisah? tayangkan je. jgn baik sgt

Anonymous said...

kita kan nakal sebab pembangkang lagi nakal tayangkan jeee... mik isu rasuah di KPT lagi baik kita dedahkan sebab duit rakyat.. okk kontek saya mantan ketua AMK shah alam

Anonymous said...

tak perlu sebarkan mahupun membuat ulasan atau enrty...benda hubungan yg halal...jangan BN jatuh sebab blogger...

usin said...

jangan la wei...tak baik tu. hubungan badan yg halal buat apa nk dikongsi dgn org lain. kalau kena kita camane, pikir rasional la ye. baik tak payah. nk yg lain, boleh carik kt internet...

Anonymous said...

Jgn siarkan.
(tp boleh tak MIK emailkan kt saya...)
hehehe....

Anonymous said...

blog MIK...mane ko dpt cite nih??...mcm2 cite ko yg m'burukkn org je...tgk cite putar belit ko psal En. Mohd Nor Jaafar dh takde...np??...ak dgr dia nk saman sape yg pndai2 bt cite psal dia...mksdnya kmungkinan besar ko pn t'masuklah d'klngn sepertimana org yg disebutkan itu...skrg snang cite sape2 pn bace siap ade yg 'save print-screen'...ko delete pn ade yg tlg rekodkn...

Anonymous said...

jgn siarkan...tak baikla. MIK, saiz bp MB?

Anonymous said...

Kalau hubungan suami isteri tolong jangan siarkan. Kalau siarkan aku rasa memang BN akan kalah teruk dalam PRU13 akan datang. Pembangkang akan mainkan isu ini sampai susah kita nak tangkis. Kalau dia berzina dengan pelacur barulah perlu dibongkar agar rakyat tak pilih YB yang buruk akhlak. Wajib disebar agar negara tak dipimpin oleh orang yang jahat.

Medan Info Kita said...

Anon said... "skrg senang cite sape2 pn bace siap ade yg 'save print-screen'...ko delete pn ade yg tlg rekodkn..."

apa la baghal kau nie...! masih ada la story di Blog MIK
http://medan-info-kita.blogspot.com/2012/08/inilah-dia-wajah-pimpinan-pkr-pahang.html

Sahabat lain pun ada belasah jugak kes sumbang mahram cer baca tgk gambar Mohd Nor Jaafar terpampang kat link sini http://theflyingkick.blogspot.com/2012/08/suspek-rogol-anak-sampai-bunting-dan.html

Tak puas tgk gambar Mohd Nor Jaafar lagi..? ada lagi..., kat link sini http://azmykelanajaya.blogspot.com/2012/08/zina-anak-sendiri-bekas-calon-pkr-nak.html

artikel & story tu siap gelakkan tuan punya diri nak saman...

Ok puas hati..? tak payah lah nak save print screen apa lancau...

Anonymous said...

Oo...ade eh MIK...sori2...ak igtkn ko dh buang...klu ade okla tu..klu betul cite ko slah, pphal nnt snang skit tuan badan yg ko dh putar belit cite saman...berani kerana benarkn?...cayalah MIK...:)

Anonymous said...

Cerita2 porno mejadi kegemaran MIK and the gang...betulla kata Tun Madey....Umno mendpat sokongan syaitan....